Meizu MX2 Dream ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Meizu MX2 Dream με οθόνη αφής 4.4 ιντσών LCD ανάλυσης HD 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4412 χρονισμένο στο 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 8 Megapixel με Full HD video και Android 4.1 Jelly Bean με Flyme 2.0 UI (user interface). Δείτε το βίντεο.

Meizu MX2 Dream πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Meizu MX2 Dream, Meizu MX2 Dream ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Meizu MX2 Dream, Meizu MX2 Dream ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Meizu MX2 Dream, Meizu MX2 Dream ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Meizu MX2 Dream, Meizu MX2 Dream ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lorentzos

Πάντα άψογος και πολύ μπροστά ο Κώστας και με πάρα πολύ καλό hands-on όπως πάντα!!!! Τα παπαγαλάκια που είναι να μας πούνε πάλι για αντιγραφεί κλπ εεεεεε???? Ο Κινέζος πάντως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες εταιρείες με τα βαριά ονόματα!!!!

md03582

πολύ όμορφο κ τίμιο κινητό (250 ντολαρς)

thanos3

Απο ηχειο δεν μας ειπες πως τα παει;

Mourlos

Ρε τι κάνει ο κινέζος???? παίδες φοβερό τηλέφωνο ωραίο ui… Κ Κώστα μην μασάς με την κλήση Χαχαχαχα γέλασα πάντως πολυ…κ το τηλέφωνο μια χαρά !!!!!

dimpep

Κώστα καταρχήν μια χαρα το βιντεάκι
Κατά δεύτερο, έχω ακούσει σε ξένο review και το διαβάζουν “φλαι-μι”

Hesham

Γιατι σβηστηκε το σχολιο μου?

vagsvr

Μπραβο Κωστα.. Πολυ ωραιο κινητο!
Ωραια και η λειτουργια Wide dynamic range (WDR)
Στην Ελλαδα αν γινοταν εισαγωγη θα ειχε σιγουρα 500€..

kostas

τακ,τακ,ταααααακ…..
Κώστα,το xiaomi m2 θα το κάνεις hands on?

Κωνσταντίνα Δορλή

Κύριε Βλαχάκη, εξαιρετικό το βίντεο αυτό. Πραγματικά μου αρέσει και σαν design η συσκευή και η όλη λογική με το κουμπάκι-κύκλο. ´Οπως το είδα, με κάνει να αναθεωρώ για τη δυσκολία των android κινητών. Είχα πιάσει στα χέρια μου το samsung galaxy s III αλλά το UI του μου φάνηκε δύσκολο. Δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω εύκολα. Μακάρι να έρθει στην Ελλάδα το MX 2 γιατί μου αρέσει πολύ.

odysseas

Mr Vlackakis μακράν ο καλύτερος στις παρουσιάσεις. Λύστε μου μια απορία όποιος μπορεί. Ας πούμε ότι το αγοράζουμε από Κίνα. Είτε αυτό είτε κάποιο άλλο κινέζικο μοντέλο. Πολλά δεν έχουν εγκατεστημένη την ελληνική γλώσσα στο λειτουργικό. Συμβιβάζομαι και με τα αγγλικά. Αλλά με τα μηνύματα τι γίνεται? Ξέρω ότι μπορείς να κατεβάσεις ελληνικό πληκτρολόγιο για να γράψεις. Τα εισερχόμενα όμως που είναι γραμμένα στα ελληνικά, θα τα διαβάζει ή θα βγάζει… “κινέζικα” ? Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια πριν αγοράσουμε από Κίνα.

kostas

πολυ ομορφο τηλεφωνο!! μακαρι να το φερναν

Darth

@odysseas android ειναι βασισμένος στον πυρήνα του linux διαβάζει κανονικά unicode και ειδικούς χαρακτήρες κλπ όχι δεν θα έχεις θέμα

odysseas

Thanks Darth! Ήξερα ότι θα πάρω πειστική απάντηση γιατί απευθύνθηκα στην κοινότητα των techblog fans. Οπότε επόμενο βήμα να δούμε πως μπορούμε να παραγγείλουμε με 0 ή ελάχιστα έξοδα τελωνείου… 🙂

dimitriskatom

Ωραια παρουσιαση Κωστα!!Παιδια κανενα εγκυρο σαιτ για να το παραγγειλουμε το κινητο?και γενικα αξιοπιστα σαιτ που να μπορουμε να φερουμε τις κινηταρες των κινεζων?

@dimitriskatom
Έχω ακούσει καλά λόγια για το hotmid.com δεν έχω ψωνίσει από εκεί τίποτα όμως για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη.

Blood

Που το έχετε δει με τιμή τα 250$;

Εγώ κάπου στα 400 το πετυχαίνω.

johnnyar

αφου φοραει επισημο android για ποιο λόγο εχει περιορισμο γλωσσών; δε θα επρεπε να περιεχει ολες τις γλωσσες οπως και ελληνικά;

vasilis

Ωραιος ο Κινέζος…Σε μαυρο δεν εχει; γιατι απο οσο φαινεται στο βιντεο το ασπρο ειναι λιγο ακυρο…

Δημήτρης

Κώστα που μπορούμε να το βρούμε αυτό το τηλ σε διαδικτυακά καταστήματα
Δεν υπαρχει

tasos84

Ωραίο κινητό, λογική τιμή!!

akis83

ελεος με την παραπληροφορηση μερικοι . καποιος παραπανω σχολιαζει την τιμη κ αναφερεται με την σιγουρια των ”ντολαρς” ως αλλος θειος απο την αμερικη .. το διαβασα κ γελαω ενα τεταρτο μονος μου. κατω απο 385 ”γιουρος” δεν παιζει παιδια πουθενα μαζι με τα μεταφορικα. αλλιως ο μισος κοσμος θα ειχε meizu mx2!!!

md03582

akis83 βαλε το βιντεο στο 5.25 και μην ξεφτιλιζεσαι άλλο. Μάλλον δεν έκατσες καν να δεις το βιντεο απλα μπηκες να πεις την βλακεια σου

Σταύρος

https://hotmid.com/meizu-mx2-quad-core-android-phone.html

Παιδιά, αυτή είναι η τιμή από Κίνα + 20usd από το συγκεκριμένο κατάστημα για αποστολή στην Αθήνα.

αλ

κώστα γεια χαρα, βρίσκω το mx2 με cpu MX5S Quad-Core 1.6ghz. είναι το ίδιο με αυτόν που γραφεις εσύ στα χαρακτηριστικά Samsung Exynos 4412 1.6GHz Quad-Core? επίσης κοιτάω και για το προηγούμενο μοντέλο (mx) και βλέπω πάλι ότι ο επεξεργαστής έχει διαφορετική ονομασία Processor MX5Q. να κάνω αγορά η είναι πειραγμένα τα κινητά? ευχαριστώ.

UttersonNote2

Δεν μου αρέσουν τα κινέζικα αν και σε features είναι ολόιδια σχεδόν με τα high end.
Το θέμα είναι ότι είμαι ψωνισμένος και όταν δίνω 700 ευρώ για κινητό θέλω να φαίνεται ότι είναι branded και να αναγράφει μία πασίγνωστη εταιρεία <> για να ξεχωρίζω.Αυτό το είχα με το iphone αλλά μετά πήρε και η κουτσή Μαρία οπότε πήρα note 2.

Darth

@UttersonNote2 άρε ελληναρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.