Nokia Lumia 830 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 830 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, οθόνη 5 ιντσών LCD IPS με ανάλυση HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 10 Megapixel Pure View, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και μπαταρία 2200 mAh. Δείτε το βίντεο review.

Το Lumia 830 (δείτε φωτογραφίες hands-on) δέχεται κάρτες μνήμης micro SD έως και 128GB, δεύτερη μπροστινή κάμερα 0,9 Megapixel, ραδιόφωνο FM και είναι 4G.

Nokia Lumia 830 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 830 hands-on review, Nokia Lumia 830 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 830 hands-on review, Nokia Lumia 830 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Conx

Καλή πρόταση…330 στο σκρουτζ αυτή τη στιγμή και πιστεύω σε κανένα δίμηνο θα έχει πέσει στα 250…

nGavoun

πολυ ωραιο hands-on.

GiannisMix

το,ομαλό ζουμ στο βίντεο πρέπει να είναι καλούδι της cyan γιατι το έχω κ εγω στο δικό μου (920).. δε το είχα προσέξει! το θεωρούσα δεδομένο οτι έτσι συμβαίνει παντού επειδή εγω τράβαγα έτσι!!

σταυρος

Καλη συσκευη αλλα κ γω 250 οταν παει το συζηταω να το παρω.
Κωστα κ απο μενα +1 για το review.
Ειχα ενα παραπονακι οτι δεν ασχολησαι τοσο με τα
Wp, αλλα απο τα τελευταια 2 εισαι οκ.

tech21man

Θα ηθελα περισσοτερο value for money στο hardware, υπο την εννοια οτι αυτη η τιμη με ενα 800 chipset θα σκοτωνε πραγματικα ισως και ως αντιπαλος του z3 compact (να ηταν και πιο μικρη η οθονη) π.χ…φυσικα μπορει και μαλλον θα πεσει η τιμη.

Δεν με χαλαει να ειναι 720p η αναλυση (εχεις και ωφελος στην μπαταρια) αλλα μου φαινεται περιεργο να δινει amoled στο μικρο 730 και να δινει clear black (που ειναι καλη στα μαυρα αλλα οχι amoled).

Κατα τα αλλα design, καμερα, σασι, καλουδια nokia κτλ ολα καλα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πολύ καλό το hands on. Έχω δύο ενστάσεις μόνο και αυτές από ρέουν από το γεγονός ότι έχω για τρεις μήνες το lumia 925 και οχτώ μήνες το note 3. Παρεπιπτόντως μου έχει μείνει και το nokia 808 αυτό που έδειξε και ο Κώστας με συνέπεια να είμαι όλη μέρα και με τα τρία και να τα συγκρίνω. Πρώτη ένσταση οι εφαρμογές. Εγώ τις βρήκα όλες αλλά η ποιότητά τους δεν είναι αυτή του Android και πολλές από αυτές είναι ελλιπείς. Για παράδειγμα του fb. Η δεύτερη ένσταση είναι και εδώ θέλω την βοήθεια σας ότι η δική μου κάμερα με 8.7 mp pure view δεν είναι αυτή που περίμενα. Δεν ξέρω αν φταίει το update που πήρε αμέσως όταν το πήρα ( wp 8.1 cyan), ή κάτι άλλο πάντως όταν την συγκρίνω με το note 3 καμία σχέση την ημέρα. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι το ίδιο. Απ’ ότι είδα στο video αυτό δεν συμβαίνει στο 830 . Εμένα όταν κάνεις zoom έχει αρκετό κοκο ακριβώς το ίδιο με το Sony xperia ray που έχω. Αυτό δικαιολογείται ;;;;; κατά τα άλλα δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά , η οθόνη είναι πολύ ποιοτική και λαμπερή το τζάμι που… Συνέχεια »

nikmour

@Conx 299 στο bestprice. Πάντως γιατί δεν είναι έτσι το 930 δεν το καταλαβαίνω (εννοώ τόσο λεπτό)
Επίσης Κώστα εμένα με βολεύει που η φόρτιση και τα ακουστικά είναι στην πάνω μεριά.

JohnWave

Πολύ ωραίο hands on και πολύ ωραία σχεδίαση στο κινητό. Βtw, προσωπικά τα φωσφοριζέ καπάκια δεν μου αρέσουν, οπότε αν αγόραζα το 830 θα το έπαιρνα σε μαύρο ή λευκό. Στο πάνω bezel έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, στο κάτω όχι τόσο καλή, και στο πλάι μέτρια. Το τζάμι στην οθόνη μου αρέσει και μένα πάρα πολύ όπως και το frame γύρω γύρω. To πάχος του τρώγεται. Αυτά ως προς τη σχεδίαση. Ως προς τη λειτουργία, εκτιμώ πολύ το smoothness στην κύλιση και στο άνοιγμα εφαρμογών. Η Microsoft έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Η μπαταρία θα με απασχολούσε αν ήμουν power user, αλλά δεν είμαι, οπότε μικρό το κακό. Η κάμερα φαίνεται πολύ καλή, αν και θα ήθελα πάρα πολύ ο Βλαχάκης να ποστάρει 2-3 samples με φως ημέρας σε πλήρη ανάλυση και 2-3 με χαμηλό φωτισμό σε πλήρη ανάλυση όταν κάνει ένα hands on, ώστε να κρίνουμε καλύτερα την κάμερα. Βάσει των παραπάνω θεωρώ πως όποιος καλύπτεται από το Windows store ( εγώ όχι ακόμα και δεν είναι θέμα ύπαρξης εφαρμογών αλλά υλοποίησής τους ) και από το βαθμό παραμετροποίησης του λογισμικού ( προσωπικά δεν με καλύπτει μιας και θέλω launchers και της προκοπής notification… Συνέχεια »

tech21man

Launchers κυκλοφορουν κανονικα αλλα δεν εχουν νοημα.

Το notification center το δουλευα απο android παλια, το δουλευα και χωρις στα windows το δουλευω και με. Αχρηστο ειναι, τα live tiles δουλευουν για αυτο ακριβως το σκοπο, καλυτερα. Ειναι γνωστο οτι η microsoft και η nokia δεν το ηθελαν, ειναι μια παραπανω κινηση για την ιδια πληροφορια. Μονο τα fast toggles εχουν νοημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.