LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG Spirit 4G με οθόνη αφής 4.7 ιντσών LCD IPS HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και Full HD video, δεύτερη κάμερα 1 Megapixel και αποσπώμενη μπαταρία 2100 mAh.

Το LG Spirit 4G τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 5.0.1 Lollipop και θα το βρείτε με τιμή 189 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video, LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video

LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video, LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video

LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video, LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video

LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video, LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video

LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video, LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video

LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video, LG Spirit 4G ελληνικό hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lemodes

Για πέταμα…

Μια χαρα το κινητο 4G LTE

JohnWave

Οι εταιρίες πρέπει πραγματικά να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις rom που βάζουν στα low range android κινητά. Καλό το Spirit σε ανάλυση οθόνης και φυσικά στο compact μέγεθος , ψιλοκαλό σε επεξεργαστή και μπαταρία, μέτριο σε ram και κακό σε κάμερα, rom ,bezels και ποιότητα κατασκευής. Δυστυχώς αν δεν μπορούσα να δώσω πάνω από 250 ευρώ για κινητό θα προτιμούσα να πάω σε Windows κι ας έχανα στο playstore. Όσο για την εύκολη φθορά του υλικού της πλάτης, τέτοιο θέμα είχε και το P6 όταν το είχα. Λύνεται με ένα μαύρο carbon fiber πολυτελές αυτοκόλλητο ( αν θα κυκλοφορήσει βέβαια για αυτό το κινητό).

Ωραίο hands on Κώστα για ακόμη μια φορά 🙂 Ευχαριστούμε 🙂

Μάκης

Είναι αστείο το τι συσκευές σου βάζουν στα benchmarks τα διάφορα προγράμματα για να σου δείξουν την υπεροχή της συσκευής σου (αναφέρομαι στο τελευταίο screenshot).

mech.al.

Μπαα, θα αγοραζα moto g 2014 στα 165 ευρω απο σκρουτζομαγαζο (και ας μην εχω 4g και nfc)…

dimitris

Εγω ενα εχω να πω…σε σχεση με το Xperia E4, αυτο φαινεται κινηταρα!!!καλυτερη οθονη,καλυτερος σχεδιασμος,καλυτερο touch,καλυτερη καμερα και πολυ λιγοτερο laggαρισμα…δειτε αυτο το video και το video του E4 και νομιζω φαινεται απο τα πρωτα λεπτα ποσο πολυ υπερεχει το LG.

Jim

Κόστα τι να πάρω LG spirit ή Samsung galaxy ace 4 ; 😁

Ιωάννης jb

dimitris..
To e4 έχει καλύτερη μπαταρία μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπροστινή κάμερα!!!!
Μπορεί να σου φαίνονται λίγα ή αχρείαστα, αλλά για πολύ κόσμο είναι σημαντικά και τους νοιάζει πολύ το κινητό που θα πάρουν να τα έχει!!!!
Το spirit τι έχει παραπάνω ξέρεις??
Μια καλύτερη κάμερα και 100 ppi παραπάνω!!! Α ξέχασα έχει και lolipop!!
Τα 50 ευρώ διαφορά όμως μου φαίνονται πολλά και σε μια σύγκριση τον 2 θα προτιμούσα άνετα το xperia…
To design που λες είναι θέμα γούστου ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ LG εμένα προσωπικά δε μου αρέσει!!!!!
Μιλάς για το touch και το λέω αυτό γιατί έχω πιάσει το e4,
αλλά ακόμη και να μη το έπιανα δε θα έλεγα εν έτη 2015 ότι μια εταιρία σαν τη sony θα έχει βγάλει κινητό με αφή που σε σχέση με ένα ανάλογο lg θα υπολείπεται ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!!!!

dimitris

Φιλε μου φαινεται στο hands on οτι το E4 εχει προβλημα με το pinch σε browser και φωτογραφιες.Επιλογη σου ειναι να υποστηριζεις μια εταιρια που παει για φουντο λογω των ανεπαρκων και ελαττωματικων κινητων που εβγαζε.Οπως δικαιωμα μου ειναι να λεω οτι βλεπω στα βιντεο.Βαλτα διπλα διπλα και νομιζω θα καταλαβεις ποσο μεγαλη διαφορα εχουν σε οθονη,καμερα και στα οσα ανεφερα.Τωρα αν εσυ θελεις απλα μια μπροστινη καμερα της πλακας και μια μπαταρια που να διαρκει πολυ τοτε μπορεις να παρεις το E4.Παντως μπαταρια που να διαρκει πολυ μπορεις να βρεις και στο Νοκια 3310.Δεν νομιζω οτι ψαχνουν μονο αυτο οι χρηστες του 2015.Ψαχνουν ενα ισορροπημενο κινητο κι οχι ενα κινητο που οπως ελεγε και ο Κωστας στο hands on ειναι μετριο στην καμερα,μετριο στο ηχειο,μετριο στην μπροστινη καμερα και γενικα μετριο σε ολα.Και να σου θυμισω οτι σ’αυτη την τιμη εκτος απο το lg παιζει moto g.

Nikos

Ορισμενοι εδω μεσα μας τα εχουν κνει τουμπανο με τη Sony!!!Δεν βλεπουν οτι ειναι μαπα τα κινητα της κι οτι παει για κλεισιμο;;Με το στανιο να πεισουν οτι εχει καλα κινητα!!!Παρτε το Z4 που ειναι ιδιο με το Z,Z1,Z2,Z3 και αφηστε τους υπολοιπους να πατουν κινητο απο καμια εταιρια της προκοπης!!

Makis

@ Μάκης

Καλά λες, αυτό το quadrant αν δεν κάνω λάθος, έχει μείνει στο 1800…

Ιωάννης jb

Nikos
Δεν τα έχω κάνει τούμπανο σε κανέναν και εδώ μέσα από πολλούς άλλους που γράφουν είμαι 10 φορές πιο αντικειμενικός και λέω τα πράγματα όπως είναι!!!
Όλες οι εταιρίες έχουν βγάλει κατά καιρούς προβληματικά κινητά!!!!
Στο λιγοστό μυαλό μερικών υπάρχει το παράλογο ότι όλα τα sony είναι προβληματικά κινητά!!
Ίδιο είναι το ξερό σου το κεφάλι που δε καταλαβαίνει κάποιες τρανταχτές διαφορές στα z
Και πριν καν βγει το 4 στη σειρά προεξοφλεί!!!!
dimitris Μου αρέσει που μιλάς για 2015 και αναφέρεσαι αργότερα στο 3310 τι να σου πω αγόρι μου πάρε το lg σου που τόσο γουστάρεις και άσε εμάς που δε ξέρουμε να προτιμάμε sony.
Εντάξει ο από πάνω μου τι λέει κατάμουτρα για τα sony ενώ η lg που έφτιαξε κανα 2 καλά κινητά (σε συγκεκριμένους τομείς, πχ και το g2 που όλοι το έχουνε για θεό υστερεί σημαντικά σε μερικούς τομείς) όλα τα άλλα τα ξεχνάμε και είναι η καλύτερη!! ότι πείτε

κωστας

Άσε Ιωάννη δε βγάζεις άκρη..καταθέτουν ειδικοι πορισματα.Εγώ όλα τα σου που είχα κανένα δεν έβγαλε θέμα από experia P T Z1 Z3 και Ζ ultra. Oπως και πολλοι ακομη..Αντικειμενικα όμως υπάρχουν και προβληματικα όπως σε όλες τις εταιρίες αλλά εμένα δε μου αρέσουν οι ταμπέλες σε εταιρίες. Καλό Πάσχα σε ολους

Vasilis

Η Sony Mobile ειναι κοντα στην πτωχευση επειδη ακριβως η πλειονοτητα των κινητων της δεν ειναι της προκοπης.Δεν λενε κατι λαθος τα παιδια ουτε βαζουν ταμπελες.Ελαττωματικα σε ολες τις εταιριες υπαρχουν αλλα οταν βγαζεις ελαττωματικα με το κιλο, λες οτι δεν παω σε 4K οθονη για δικαιολογιες και μετα τα γυριζεις οταν βλεπεις οτι ο ανταγωνισμος παει μπροστα και οχι πισω οπως εσυ, οταν προσπαθεις να φτασεις τους αντιπαλους και δεν μπορεις να κανεις μια ναυρχιδα χωρις bezel, οταν λες οτι θα αναβαθμισω ολα τα κινητα σε lollipop και μετα με ενα tweet τα παιρνεις πισω, οταν δεν εισαι τεχνολογικα μπροστα σε οθονες και εμπειρια χρησης αλλα παντα ακολουθεις, οταν ,οταν……τοτε γκρεμιζεις οτιδηποτε προσπαθεις να χτισεις.Παιδια ορισμενοι εισαστε κολλημενοι στη Sony του 1990. Αυτη η Sony δεν υπαρχει πια. Τωρα αν καποιοι θελετε με το ζορι και με το στανιο να πιστευετε οτι αξιζουν τα κινητα της, αυτο δεν σημαινει οτι θα πεισετε και τους υπολοιπους που εχουν πιασει δυο τρια κινητα της προκοπης απο samsung και lg.

Ιωάννης jb

Vasilis.. Τι ορίζεις κινητό τις προκοπής?? Οι περισσότερες σοβαρές εταιρίες δε παίζουν με την εμπειρία χρήσης βλέπε aplle, sony, htc, μένουν σε μικρότερες αναλύσεις που στη πραγματικότητα είναι τεράστιες μη κοιτάς τους κορεάτες και κάποιους Κινέζους που δίνουν στο κόσμο specs που δε χρειάζονται σε τέτοιο βαθμό τι μου χρειάζεται η 2k ανάλυση στις 5-5,2 ίντσες! τι στιγμή που δεν έχει και τι καλύτερη δυνατή υποστήριξη από cpu και gpu!!! Αυτά περι πτώχευσης είναι χαζομάρες και αν πουληθούν τα sony smartphones το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπουν πολλά χρήματα στα ταμεία τις!!! η sony χαμένη δε θα βγει και ούτε τώρα είναι στη πραγματικότητα ο τομέας των smartphones αναμένεται να τις δώσει μεγάλα κέρδη!!!! Δεν είναι χαζή για να τον πουλήσει και αν το κάνει θα ανταμειφθεί αδρά!!!! Εγώ αυτη τη στιγμή κινητά τις προκοπής θεωρώ ότι έχει 7-8 η sony άλλα τόσα η samsung και άλλα τόσα η lg!!!! Μόνο που οι δύο κορεατικές εταιρίες παράγουν διπλάσια και τριπλάσια κινητά σε σχέση με τη sony!!!!! Πάρτο αναλογικά και βγάλε συμπεράσματα και μη μου λες ότι βγάζει ελαττωματικά με το κιλό γιατι αν αρχίσω για samsung και ελαττώματα δε με φτάνει η σημερινή μέρα θέλω και την αυριανή!!! Α… Συνέχεια »

vasilis

Δεν συνεχιζω αλλο την αντιπαραθεση.Νομιζω ολοι καταλαβαινουν ποιες εταιριες ειναι κολοσοι.Και να μην το καταλαβαινουν μιλουν τα οικονομικα στοιχεια απο μονα τους.Οταν φτανει εταιρια να πουλησει τμημα της δεν παει τιποτα καλα.Θα την πουλησει για 10 “αδρες” πενταροδεκαρες ή θα ανακοινωσει οτι σταματαει την παραγωγη κινητων κι εσεις οι fans των 90’s θα συνεχισετε τους επαινους για το ποσο καλη εταιρια ειναι.Και να λετε πως οτι κανει η Sony ειναι θεμα εξυπναδας…!!:-Ρ την ανικανοτητα τη βαφτιζουμε εξυπναδα για να δειξουμε ποσο ουαου εταιρια ειναι..καλες γιορτες!!

Ιωάννης jb

vasilis
Εγώ υποστηρίζω sony γιατί με καλύπτει πλήρως!!! Και γενικά
Στο z2 έχω τα πάντα κυριολεκτικά κορυφαία ποιότητα εικόνας, κάμερας, ήχου, ταχύτητας, αδιαβροχοποίηση, συνδεσημότητα (κατοπτρίζω τα πάντα εύκολα στην tv και όχι μόνο), μπαταρία, μνήμη (συνολικά 25gb διαθέσιμα και άλλα τόσα δεσμευμένα), μνήμη ram, στερεοφωνικά ηχεία, το καλύτερο design εκεί έξω σε έξυπνοσυσκευή….
σε συνδυασμό με docking statiom, mhl adapter και ακουστικά ex450….
Βρες μου εταιρία που έχει καλύτερο πακέτο κάτω από τα 4 κατοστάρικα και θα κάτσω να με…
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι εμείς οι κολλημένοι στα 90s δε ξέρουμε τι θα πει νέα τεχνολογία έχεις δίκιο.. χάλια μαύρα η sony

vasilis

Καλυτερο πακετο στα 4 κατοσταρικα;;; εχουμε και λεμε..G2,G3,S4,S5,NOTE 3,NEXUS 5,G FLEX,NEXUS 4,MOTO X,HUAWEI P7..Θελεις κι αλλα;;;εχω να σου πω ακομα τουλαχιστον καμια 10αρια μοντελα καλυτερα απο το Z2 σε αυτη την τιμη και φθηνοτερα.

Ιωάννης jb

vasilis τα λες και τα πιστεύεις ρε φίλε??
αστο δε τη παλευεις κάστανο

Nick10

Συμφωνω με vasilis!!!Ιωαννης πολυ αντικειμενικος εισαι….

Dimitris547

Παιδιά τι προτείνεται αυτό η LG G3 S ?

χαρης

@Dimitris547
Lg g3s και απο οτι θυμαμε καλυτερα χαρακτηριστικα και πιθανοτερα καλυτερη υποστηριξη αλλα θα σου προτεινα το g2 να επερνες απο σκρουτς και ειδικα με την αναβαθμισει σε 5.0.2 lollipop χανεις εαν δεν το παρεις.Δες βιντεο στο youtube. G3vsG2 σε lollipop και θα καταλαβεις τη κανει το τερας του 2013

Dimitris547

@ χάρης
Ευχαριστώ για την βοηθεια θα το σκεφτώ σοβαρά…. 🙂

Giorgos13-90

Παιδιά επειδή, λόγω επιδότησης στην cosmote, κοιτάω για κινητό 150-200 €, έχω καταλήξει στο LG Spirit 4G και το Huawei Ascend G620s. Επειδή δεν έχω και πάρα πολύ μεγάλη επαφή με καθαρά θέματα τεχνικών χαρακτηριστικών κτλ., μπορείτε να μου πείτε ποιο απ’τα δύο προτείνετε και τους λόγους? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.