Αποστολή στο Παρίσι: Σαλόνι Αυτοκινήτου 2016

Όλα είναι τεχνολογία. Smartphones, Drones, Virtual Reality, Gadgets… Αυτοκίνητο. Το νέο project της ομάδας του Techblog ακούει στο όνομα Autonomous.gr και αποτελεί ένα διαδικτυακό τόπο αποκλειστικά για τις τεχνολογίες του αυτοκινήτου.

Η αυτόνομη οδήγηση και οι τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης, τα διασυνδεδεμένα αυτοκίνητα που ελέγχονται από απόσταση και οι έξυπνες πόλεις που θα τα υποδεχθούν, είναι οι βασική θεματολογία του νέου site μας Autonomous.gr.

Πρόσφατα βρεθήκαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και ζήσαμε από κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις στα αυτοκίνητα. Ταμπλό μόνο με οθόνες αφής και μη, concept οχήματα χωρίς τιμόνι. Μαγεία πραγματικά.

Με τον γνώριμο και αξιόπιστο τρόπο ξεκινήσαμε τα πρώτα hands-on video στο εσωτερικό οχημάτων και συζητήσαμε με τις εταιρείες για τις εξελίξεις. Δείτε τα hands-on στα link που ακολουθούν.

Το νέο project θα τρέχει παράλλημα με το Techblog.gr χωρίς καμία αλλαγή στην μέχρι σήμερα αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια για άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση για την τεχνολογία και τις εφαρμογές της.

Προσθέστε στα αγαπημένα σας bookmarks το Autonomous.gr και ελάτε μαζί μας να οδηγήσουμε στο μέλλον της τεχνολογίας των αυτοκινήτων. Βρείτε μας και σε Facebook, Twitter και φυσικά YouTube!

Καλή μας διαδρομή…

Hands-on videos και φωτογραφίες από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016
Nissan Micra 5ης γενιάς cockpit hands-on
Mercedes E-Class 2017 cockpit hands-on
Peugeot i-Cockpit ελληνικό hands-on
BMW iDrive 5 hands-on
Alfa Romeo Giulia Veloce cockpit hands-on photos
Tesla Autopilot έκδοση 8.0 full review video
Valeo Mobius concept cockpit hands-on
Faurecia concept cockpit hands-on
Renault Trezor cockpit ελληνικό hands-on
Opel GT Concept φωτογραφίες από την ομορφιά
UConnect Live φωτογραφίες hands-on

, Αποστολή στο Παρίσι: Σαλόνι Αυτοκινήτου 2016

, Αποστολή στο Παρίσι: Σαλόνι Αυτοκινήτου 2016

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kapios

Ποιά είναι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιήτε και στο λογότυπο του techblog.gr και του autonomous.gr;

Χρήστος Β.

Πολύ καλή προσπάθεια, καλή αρχή!

kapios

Ευχαριστώ πολύ για τη γραμματοσειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featuredtv MWC 2019

MWC 2019: Η ομάδα του Techblog πάει Βαρκελώνη

Η έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί 25-28 Φεβρουαρίου και αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 100.000 επισκέπτες. Η ομάδα του Techblog θα βρίσκεται εκεί για ακόμα μια χρονιά με πλήρη εξοπλισμό και πολύ διάθεση για να καλύψει τα πάντα από την έκθεση! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Reviews Android Smartphones featuredtv Hands-on

Honor View 20 ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Honor View 20 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο Φεβρουάριο με τιμή 669 ευρώ για την έκδοση 6GB/128GB και τιμή 759 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Reviews Android Android Smartphones featuredtv

Xiaomi Mi Mix 3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Mi Mix 3 με οθόνη αφής 6.39 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση Full-HD+ (2340×1080 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 6GB και ιδιαίτερο slide μηχανισμό που αποκαλύπτει την dual selfie camera.

Gear featuredtv Unboxing

Black&Decker 18V smart tech Unboxing

Απίστευτο unboxing στο TechblogTV στο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Black&Decker 18V (BDCHD18KST) με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 18V τεχνολογίας smart tech με bluetooth και το δικό της app αλλά και δυνατότητα χρήσης σαν powerbank για να φορτίζει το κινητό σας.