Πανευρωπαϊκή Παρουσίαση Final Cut Studio 2

, Πανευρωπαϊκή Παρουσίαση Final Cut Studio 2Η Apple παρουσίασε το Final Cut Studio 2 στα εγκαίνια του ετήσιου συνεδρίου του National Association of Broadcasters (NAB). Το Final Cut Studio 2 αποτελεί μία σημαντική αναβάθμιση της ηγετικής στην αγορά σουίτας προγραμμάτων για παραγωγή video που προσφέρει νέα δημιουργικά εργαλεία σχεδιασμένα αποκλειστικά για επαγγελματίες του video.

Το Final Cut Studio 2 συμπεριλαμβάνει τα Final Cut Pro 6, Motion 3, Soundtrack Pro 2, Compressor 3 και DVD Studio Pro 4.2. Το Final Cut Studio 2 συμπεριλαμβάνει επίσης το Color, τη νέα εφαρμογή επαγγελματικής διαβάθμισης χρώματος και φινιρίσματος για τη διασφάλιση ίδιας ποιότητας χρώματος και τη δημιουργία ηλεκτρονικών υπογραφών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.