Apple | Superbrand στην Ελλάδα

, Apple | Superbrand στην ΕλλάδαΗ εταιρία Rainbow, ως επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, στη φετινή διοργάνωση Superbrands δέχτηκε το βραβείο για την ανάδειξη της Apple ως Superbrand στην Ελλάδα για τη χρονιά που πέρασε στην κατηγορία των Ηλεκτρονικών Μηχανημάτων – Software – Hardware. Το γεγονός αυτό τίμησε την εταιρία Rainbow καθώς επί 28 ολόκληρα χρόνια συμβάλλει ενεργά στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων Apple στην ελληνική αγορά.

Τα Superbrands είναι ένας θεσμός που γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία και εξαπλώθηκε σε 80 χώρες του κόσμου. Στη χώρα μας ξεκίνησε το 2005 και έχει ως σκοπό να επιβραβεύσει την προσπάθεια και την επιτυχία όλων εκείνων που συμβάλλουν στην τοποθέτηση, στην προώθηση και στην αναγνωρισιμότητα ποιοτικών αγαθών και υπηρεσιών. Τα κριτήρια που πρέπει να πληροί ένα Superbrand είναι η αναγνωρισιμότητα, η ποιότητα και η αξιοπιστία, χαρακτηριστικά που πάντα συνόδευαν και συνοδεύουν τα προϊόντα της Apple και στην Ελλάδα.

Η Apple πρωτοστάτησε στην επανάσταση του προσωπικού υπολογιστή τη δεκαετία του 1970 με τον Apple II και επανεφηύρε τον προσωπικό υπολογιστή τη δεκαετία του 1980 με τον Macintosh. Σήμερα, η Apple συνεχίζει να ηγείται στη βιομηχανία, σαν πρωτοπόρος του κλάδου με τους πολυβραβευμένους υπολογιστές της, το λειτουργικό της σύστημα OS X, τη σουίτα iLife και τις επαγγελματικές της εφαρμογές. Η Apple συμμετέχει επίσης ενεργά στη διάδοση της επανάστασης των ψηφιακών μέσων με το iPod για μουσική και βίντεο και το online κατάστημα iTunes Store. Πρόσφατα, εισχώρησε στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας με το επαναστατικό iPhone.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marilena

Για άλλη μια φορά ο Jobs έκανε το θαύμα του και στην Ελλάδα παρόλο που οι PC users είναι φανατικοί, φαίνεται ότι και οι Macάκες αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται!!! Τρέμε IBM!!! Κάτι παρόμοιο του iPod δε θα υπάρξει ποτέ ξανά!!

Marilena

Πότε;;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i