Τα προϊόντα της Apple στο e-shop.gr

, Τα προϊόντα της Apple στο e-shop.grΗ Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας για την πώληση των καταναλωτικών προϊόντων της Apple, που περιλαμβάνουν τα πασίγνωστα iPod, αλλά και τους παγκοσμίου φήμης υπολογιστές Mac με τo γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.gr.

To e-shop.gr, δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 1998, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα ηλεκτρονικά προϊόντα. Το e-shop.gr διαθέτει επίσης 42 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα e-shop points που λειτουργούν σαν σημεία παραγγελιοληψίας, παραλαβής αλλά και επιστροφής προϊόντων για τυχόν ανάγκες service.

Δείτε επίσης:
> Πότε θα έρθει επιτέλους το iPhone στη χώρα μας;
> MacBook: Προσφορές για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς
> Η Apple παρουσιάζει το Νέο iPod classic

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο αν το e-shop είχε απευθείας συνεργασία με την APPLE κι όχι μέσω της rainbow !! Γιάτί φαντάζομαι οτι το μόνο κέρδος που θα έχουμε τώρα είναι περισσότερα σημεία διανομής κι όχι καλύτερες τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.