4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης e-Government Forum, Τετάρτη 2 Ιουλίου

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (Ελευθερίου Βενιζέλου 70, Καλλιθέα) διοργανώνεται το 4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης e-Government Forum από τις 09:30 έως τις 16:00 με κύριο θεματικό άξονα: «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Στρατηγική, Εργα, Υπηρεσίες και Υποδομές στο νέο ΕΣΠΑ».

Η διοργάνωση του 4ου e-Government Forum έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της Στρατηγικής για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση από το αρμόδιο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την υλοποίηση των έργων «Σύζευξις» και Rurals, τις δομές διαλειτουργικότητας μεταξύ των δημοσίων υπηρεσιών και των πολιτών, την λειτουργία και ανάπτυξη υποδομών G-Cloud και σειράς άλλων πρωτοβουλιών.

Οι λειτουργικές ενότητες του  4ου e-Government Forum, έχουν στόχο να μεγιστοποιήσουν την επικοινωνία και ενημέρωση Στελεχών του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, χρηστών, Φορέων που έχουν στην αρμοδιότητά τους την ανάπτυξη των ΤΠΕ, και είναι οι εξής:

Α) Nέες Ψηφιακές Υποδομές και Υπηρεσίες στους πολίτες: Καταγραφή των έργων που υλοποιούνται στις υποδομές και στις υπηρεσιών, η κλιμάκωση νέων επενδύσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και η λειτουργία τους.
Β) Ψηφιακή Στρατηγική και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Νέες  κατευθύνσεις στην αξιοποίηση των ψηφιακών υπηρεσιών και υποδομών. Ολοκλήρωση και λειτουργία έργων ΤΠΕ. Αναδιάταξη και επανασχεδιασμός έργων Δημόσιου τομέα εν όψει νέου ΕΣΠΑ,
Γ) Στρατηγική συνεργασίας Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα στον χώρο των ΤΠΕ: Καταγραφή και αποτύπωση των νέων κατευθύνσεων στον τομέα συνεργασίας του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα.

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές κυβερνητικοί και πολιτικοί παράγοντες, που διαμορφώνουν έργα και υπηρεσίες αλλά και κινήσεις της Κυβέρνησης
στους τομείς της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης:
• Εύη Χριστοφιλοπούλου, Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβερνησής
• Χάρης Τσαβδάρης, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών
• Μιχάλης Ταμήλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Επίσης συμμετέχουν σημαντικοί ομιλητές από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.ictplus.gr

, 4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης e-Government Forum, Τετάρτη 2 Ιουλίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XRISTOS

Αφού θα είναι και ομιλητής ο Ταμιλος πάμε τρέχοντας!! Είναι κρίμα πάντως σε τέτοιες θέσεις να τοποθετούνται τα λάθος άτομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.