Microsoft: Επεκτείνει την παρουσία της στο Android

Microsoft και Acer έδωσαν τα χέρια έτσι ώστε η δεύτερη να φέρει τα apps και τις υπηρεσίες της Microsoft στα smartphones και tablets της, από το δεύτερο μισό του 2016. Θα περιλαμβάνονται Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive, Skype κ.α.

Ωστόσο δεν δόθηκε καμία πληροφορία για το ποιες θα είναι οι συσκευές της Acer, που θα έρχονται με προ-εγκατεστημένες τις εφαρμογές της Microsoft.

Σχολιάζοντας την συμφωνία, ο ST Liew της Acer, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τη Microsoft, η οποία θα προσφέρει μεγαλύτερη παραγωγικότητα στις mobile συσκευές της. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του τμήματος Microsoft Technology Licensing, Nicolas Psyhogeos, σημείωσε ότι συμφωνίες σαν και αυτή προωθούν την καινοτομία και οδηγούν σε καλύτερα προϊόντα για τον τελικό χρήστη.

Την χρονιά που μας πέρασε, η Micosoft υπέγραψε παρόμοια συμφωνία με την Samsung, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή 74 κατασκευαστές παγκοσμίως, φέρνουν προ-εγκατεστημένα τα apps και τις υπηρεσίες της Microsoft στις Android συσκευές τους.

H Microsoft προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να πάρει μεγάλο μερίδιο στην mobile αγορά, όμως βρήκε τρόπο να φέρει τις υπηρεσίες της και επεκτείνεται στο Android.

, Microsoft: Επεκτείνει την παρουσία της στο Android
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.