ADAOX | Συνεργασία με την Info-Quest

, ADAOX | Συνεργασία με την Info-QuestH ADAOX ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Info-Quest για τη διανομή των retail προϊόντων ασφάλειας της ESET που η πρώτη διαθέτει στην ελληνική αγορά. Με τη συνεργασία αυτή ενισχύεται και επεκτείνονται ακόμη περισσότερο τα δίκτυα διανομής και συνεργατών της ADAOX για την προώθηση των πολυβραβευμένων προϊόντων ασφαλείας της ESET στην ελληνική αγορά, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ADAOX επέλεξε την Info-Quest για την προώθηση και υπο-στήριξη όλης της γκάμας των retail προϊόντων της ESET στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της Info-Quest καθώς και η εξειδίκευσή της στη διαδικασία προώθησης και υποστήριξης των τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων που διανέμει, εξασφαλίζουν την ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, διευθύνων σύμβουλος της ADAOX, δήλωσε σχετικά: «Η Info-Quest, αποτελεί για την ADAOX έναν στρατηγικό συνεργάτη, που διαθέτει μακροχρόνια πείρα και εξειδίκευση στην προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων που διανέμει. Η συνεργασία μας αυτή θα συμβάλλει περαιτέρω στην ενίσχυση της θέση μας στην ελληνική αγορά».

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Infoquest Xiaomi

Μάθαμε τις τιμές των νέων Xiaomi Mi Electric scooter Pro 2 και Essential

Η Xiaomi εμπλουτίζει τη γκάμα των ηλεκτρικών scooter της με τρία νέα μοντέλα, τα οποία θα έρθουν και στην Ελλάδα επίσημα από την Info Quest Technologies.

Software Adaox

ESET Smart Security Business Edition και NOD32 Antivirus v3.0 Business Edition

Η Adaox, η εταιρεία που διανέμει στην Ελλάδα τις εφαρμογές ασφαλείας της ESET, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της ολοκληρωμένης λύσης ασφαλείας ESET Smart Security business edition (ESS BE), για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η λύση περιλαμβάνει εφαρμογή antivirus, antispyware, antispam και firewall ενώ βασίζεται στην προηγμένη και πολυβραβευμένη τεχνολογία ThreatSense της ESET, καθώς και στην ESET NOD32 […]

Χαρίζω Adaox Xarizo

Χαρίζω το “Esset Smart Security”

Αγαπητοί φίλοι, πριν από περίπου ενάμιση μήνα αποφάσισα να αρχίσω να χαρίζω διάφορα δώρα που μου κάνουν οι εταιρείες όταν παρακολουθώ συνεντεύξεις τύπου και άλλα events. Τα πρώτα δώρα ήταν δύο τίτλοι Halo 2 τα οποία κέρδισαν ο Γιάννης και o Mod K. από τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ήρθε η σειρά για ακόμα ένα δώρο, το […]

Internet Gnet Infoquest

Η Info-Quest και η Gnet σας φέρνουν την Quest Arena @ Gnet

Η στρατηγική συνεργασία της InfoQuest με την Gnet εξελίσσεται με τη δημιουργία της Quest Arena @ Gnet. Οι δύο εταιρείες συνεχίζουν να καινοτομούν δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες Gamers να δοκιμάσουν πρώτοι την αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας στα Gnet Internet café.