Ναυάγιο Αντικυθήρων, ΟΤΕ και COSMOTE χορηγοί τηλεπικοινωνιών της αποστολής

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, χορηγοί τηλεπικοινωνιών της νέας ενάλιας έρευνας για το ναυάγιο των Αντικυθήρων, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τηλεπικοινωνιών και προβολής της έρευνας, καθώς και την απρόσκοπτη επικοινωνία των μελών της ερευνητικής ομάδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν εξοπλίσει το νησί με τηλεπικοινωνιακές υποδομές νέας γενιάς.

Ο Όμιλος ΟΤΕ προχώρησε σε αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων & υποδομών του στο νησί και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ενδιαφέροντος.
Συγκεκριμένα, επεκτάθηκε και ενισχύθηκε η κάλυψη της κινητής τηλεφωνίας, οπότε πλέον οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και οι ερευνητικές ομάδες μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερης ποιότητας σήμα 2G & 3G, ενώ ταυτόχρονα μέσω του αναβαθμισμένου 3G HSPA & LTE δικτύου της η COSMOTE προσφέρει ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων & πλοήγησης στο διαδίκτυο που σε επιλεγμένες περιοχές αγγίζουν τα 150Mbps.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση των σταθερών ευρυζωνικών υποδομών του νησιού με αποτέλεσμα να μπορούν πλέον να παρέχονται σταθερές διαδικτυακές συνδέσεις ADSL με ρυθμούς μετάδοσης έως 24Mbps.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες κάλυψης των τηλεπικοινωνιακών αναγκών της ερευνητικής ομάδας, αλλά και για την παγκόσμια προβολή μέσω διαδικτύου των ανασκαφών σε όλη τη διάρκεια της ερευνητικής προσπάθειας, προσφέρθηκε από τον όμιλο ΟΤΕ σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο με εγγυημένο ρυθμό 50Mbps.

Οι υποδομές θα παραμείνουν στη διάθεση των κατοίκων της περιοχής και μετά το τέλος της έρευνας.

Ναυάγιο Αντικυθήρων ΟΤΕ COSMOTE, Ναυάγιο Αντικυθήρων, ΟΤΕ και COSMOTE χορηγοί τηλεπικοινωνιών της αποστολής

Ναυάγιο Αντικυθήρων ΟΤΕ COSMOTE, Ναυάγιο Αντικυθήρων, ΟΤΕ και COSMOTE χορηγοί τηλεπικοινωνιών της αποστολής

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Μπράβο στη Cosmote που εκτός των τηλεπτικών κινήσεων marketing ανοίγει το φάσμα της σε πραγματικά χρήσιμες ενέργειες με όλα τα θετικά αποτελέσματα.

Σχετικά με το exosuit, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη στολή για να βρουν τα επιθυμητά σημεία και έπειτα να κατασκευάσουν ένα πλέγμα με βάσεις (λόγω του ανώμαλου ανάγλυφου) στο οποίο να υπάρχει η δυνατότητα τηλεκινητής κάμερας για την καταγραφή όλης της επιφάνειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,