Εκτύπωση ασφαλιστήριου με το πάτημα ενός κουμπιού; Μόνο από την Anytime Online

Laptop ή tablet; Netbook ή Ultrabook; Όποια κι αν είναι η τεχνολογία που προτιμάς, τώρα μπορείς να έχεις το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου, κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν είναι επιστημονική φαντασία, δεν ανήκει στο μακρινό μέλλον. Είναι το παρόν και έρχεται από την Anytime Online με την εγγύηση της Interamerican.

, Εκτύπωση ασφαλιστήριου με το πάτημα ενός κουμπιού; Μόνο από την Anytime Online
Τώρα, η πρώτη direct ασφάλιση κάνει την ασφάλιση του αυτοκινήτου μια απλή υπόθεση 5 λεπτών! Με μία πρωτοποριακή υπηρεσία, μπορείς να παραλάβεις το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας μέσω email και να το εκτυπώσεις, σε τέσσερα απλά βήματα:

Βήμα 1: Mπαίνεις στο www.anytimeonline.gr, δηλώνεις τα στοιχεία του οχήματός σου και υπολογίζεις τα ασφάλιστρά σου.
Βήμα 2: Επιλέγεις το πρόγραμμα ασφάλισης που σου ταιριάζει και καταχωρείς τα στοιχεία σου.
Βήμα 3: Εισάγεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου και αγοράζεις την ασφάλειά σου.
Βήμα 4: Παραλαμβάνεις το ασφαλιστήριο στο email σου, το εκτυπώνεις… κι έφυγες! Δεν έχεις εκτυπωτή; Η Anytime Online στον κάνει δώρο με κάθε νέα ασφάλιση.

Η νέα υπηρεσία Anytime παρέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου. Ήδη, η Anytime Online προσφέρει δύο πρωτοποριακά προγράμματα direct ασφάλισης με πλούσιες καλύψεις, που εξασφαλίζουν έως και 20% πιο οικονομικές τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου (από 156€), ιδίως στις κατηγορίες αυτοκινήτων μέχρι 1.800 cc και Οδική Βοήθεια σε όλα τα προγράμματα.

• Πρόγραμμα Economic: Ιδανική λύση για τους οδηγούς που επιθυμούν την απαραίτητη από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους (αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας).

• Πρόγραμμα Value: Σχεδιασμένο για τους οδηγούς που θέλουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Για σένα που θέλεις την ευκολία και την αυτοματοποίηση στη ζωή σου, η λύση της Anytime Online είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις. Τα σωστά προϊόντα στη σωστή τιμή, με τη σωστή εξυπηρέτηση, όποτε κι αν τη χρειαστείς. Με άλλα λόγια… δίπλα σου, anytime!

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.anytimeonline.gr. Επιπλέον, για απορίες και διευκρινίσεις, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα της Anytime Online στο Facebook: www.facebook.com/anytime.online.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business Apple Business

Apple, 35η θέση στη λίστα με τις ιδανικότερες εταιρείες για απασχόληση

Στην ετήσια λίστα με τις “Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία το 2014” που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Glassdoor, οι αναφορές από τους εργαζόμενους στην Apple την τοποθετούν στο νούμερο 35, μια θέση χαμηλότερα σε σχέση με το περσινό έτος, στη λίστα με τις εταιρείες που θεωρούνται σαν ιδανικές για απασχόληση.

Business Business

Innovation Act, Νομοσχέδιο των ΗΠΑ κατά των patent trolls

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ πέρασε ένα νέο νομοσχέδιο, το Innovation Act, για την προάσπιση των εταιριών τεχνολογίας ενάντια στα patent trolls. Το νέο νομοσχέδιο, απαιτεί από τον ενάγων πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο εναγόμενος καταπατεί τις πατέντες του πρώτου. Επίσης αναγκάζει τον ενάγων να κατονομάσει όλες τις πλευρές που έχουν […]