Apple: Έχει πιο πιστούς πελάτες από τη Samsung

Υπάρχουν προϊόντα όπως είναι το Apple Watch για παράδειγμα τα οποία μπορεί να έχουν ανάμικτες κριτικές, όμως σε πωλήσεις τα πηγαίνουν καλά, όχι τόσο επειδή ο αγορά των smartwatches έπεισε τους χρήστες, αλλά λόγω αυτού που αποκαλείται brand loyalty. Οι χρήστες μένουν πιστοί στο brand και προχωρούν σε κάποια αγορά.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η RBC Capital Markets, η Apple έχει πιο πιστούς πελάτες απ ότι η Samsung. Τα ευρήματα έδειξαν ότι το 83.4% των χρηστών iPhone σχεδιάζει να παραμείνει στην Apple μέσα στο επόμενο διάστημα. Αντίστοιχα το ποσοστό της διατήρησης των πελατών της Samsung είναι στο 64.2%.

Σε ερώτηση αν θα άλλαζαν στρατόπεδο, το 4.2% των κατόχων iPhone απάντησε ότι θα αγόραζε ένα Samsung ως επόμενη συσκευή, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των χρηστών Samsung που θα πήγαινε σε iPhone είναι στο 9.7%.

Τέλος, στην ερώτηση για το ποιο μπορεί να είναι το επόμενο smartphone που θα αγοράσουν, στο 43.3% οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι θα είναι της Apple, το 24% απάντησε ότι δεν γνωρίζει ενώ σε χαμηλότερο ποσοστό (23.4%) έρχονται αυτοί που απαντούν ότι πάνε σε Samsung. Να πούμε ότι η BlackBerry είχε μόλις το 0.5% των θετικών απαντήσεων.

Apple: Έχει πιο πιστούς πελάτες από τη Samsung, Apple: Έχει πιο πιστούς πελάτες από τη Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KillerChris

Φετος εγινα κατοχος iPhone 6 plus και μπορω να πω πως είμαι αρκετα ευχαρηστιμενος και όπως οι υπολοιποι κάτοχοι θα παραμείνω στην apple

prankster

σuμφωνο τα γνωστά ως και isheep 😛

Che ke faggot

και εγω ειμαι χρηστησ εδω και τεσσερα χρονια και περιμενω μια θεση στον οκανα

prankster

*συμφωνω

Φωτης

οχι πως το εχω ερωτημα ποιος ασχολειται με τετοια θεματα τετοιους καιρους… αλλα πριν 6 μηνες ειχατε βγαλει ενα αρθρο, που ελεγε μια ερευνα οτι η samsung εχεις τους πιο πιστους αγοραστες!!

@killerChris χαχα τι λες βρε αστειε.. Ελπιζω απλα να τρολαρεις ή να ζεις σε αλλη χωρα! Γιατι στην Ελλαδα απο βδομαδα δεν θα εχουμε iphone

Machete

Ευρω ή δραχμη η apple σας γλενταει !

nikcos

@machete εμας γλεντάει; Εσάς γλεντάει τους αγοραστές του!

One

Apple αγοράζουν οσοι θέλουν να πουλάνε μούρη και γκλαμουρια και δεν ενδιαφέρονται για καινοτομίες, λειτουργικότητα, χρηστικότητα κτλ. Είναι ένα ιδιαίτερο κοινο που το διαμορφώνει το μάρκετινγκ και ετσι πρέπει να το βλέπουμε.

NZ

Έχετε γέλιο πάντως οι περισσότεροι!
Ένα μήλο την ημέρα…. φτιάχνει και ωραία σίδρα!
Αλλά μπορείτε να με φωνάζετε και μπεεεεεεεεε!
Δεν πειράζει πάντως, ας μας φωνάζουν όσο και όπως θέλουν. Είμαστε ευχαριστημένοι!
Μισό να ανοίξω το ντουλάπι…κάπου έχω βάλει το ξύδι!

jasonN

Ρε μπας και τα ΑΤΜ δινουν iPhone’s με 60€, γι’ αυτο και οι ουρες;

Than

Ειμαι χρονια χρήστης iOS και ειναι ακριβως οτι χρειάζομαι. Ημουν πολυ περισσοτερα χρονια και χρήστης android, αλλα πολυ βαρετό, εκανα αλλαγές custom rom και τα σχετικά αλλα καταντάει αηδία. Προφανώς υπαρχουν αυτοι που δεν εχουν ιδέα απο apple και αγοράζουν iPhone για γκλαμουριά, οπως λεει και πιο πανω ένας φιλος, αλλα στην πλειοψηφία τους οι αγοραστές της Apple ειναι γνώστες του κινητού και των καινοτομιών τους!!!

Βαγγος

Η φωτογραφια του αρθρου ειναι τραγικη…δειχνει την κατασταση που επικρατει στον κοσμο σημερα…κλεισμενοι μεσα στα σιδερα σαν προβατα σε μαντρι….και απο πανω δεσποζει το συμβολο της εταιριας…μας εχουν υπωδουλωσει οι εταιριες κι απο κατω προσκυνουμε….προβατα δεν υπαρχουν μονο στην apple ….ειναι το μυαλο π κουβαλαει ο κοσμος θυμα του μαρκετινγκ πλεον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.