Apple μεγάλο event στις 7 Μαρτίου, Θα παρουσιάσει iPad 3;

Και ενώ η καρδιά της παγκόσμιας αγορά κινητής τηλεφωνίας χτυπάει αυτές τις ώρες στη Βαρκελώνη με όλους τους κατασκευαστές από Ευρώπη, Αμερική και Ασία και όλα τα λειτουργικά συστήματα, η Apple αλλάζει την ατζέντα και ανακοινώνει μεγάλο event στις 7 Μαρτίου στο San Francisco! “something you really have to see. And touch”. iPad 3;

, Apple μεγάλο event στις 7 Μαρτίου, Θα παρουσιάσει iPad 3;

Η ανακοίνωση του event της Apple έγινε όταν ο Eric Shmidt της Google πραγματοποιούσε προγραμματισμένη ομιλία στην έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη. Τυχαίο; Δεν νομίζω!
, Apple μεγάλο event στις 7 Μαρτίου, Θα παρουσιάσει iPad 3;

Πηγή

Kudos to Efthimis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σάκης

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΓΟΟΓΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΙΔ! :p

tasos vamvakaris

can’t wait!!!!!!

Γιαννης

Τι βλεπω? Μac Dock στο Ipad3?

Antonis

Και απο’οτι φαινετε το ipad 3 ειναι στη φωτοφραφια, καλη οθονη και οχι home bυtton.

steff1322

ελα να δουμε κανενα iphone 5 !!

stavros

εκπληκτική νέα οθόνη, απουσία home button και αναβαθμισμένος διπύρηνος A5 (εκτος εκπλήξεως) που θα χτυπάει στα ίσια οποιοδήποτε τετραπηρυνο ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα και να παραμείνει και η μπαταρια στηνεκπληκτικη αυτονομία 10 ωρών …

Loukas

Αν ισχύουν όλα αυτα που λέγονται…το iPad 3 θα είναι εκτός συναγωνισμού…

billgreece

άντε να βγεί να ανακοινώσει τις τιμές και να αρχίσουν να ρίχνουν τις τιμές στα android tablets μετά να κερδίζουμε όλοι εμείς 🙂

Δημητρης K.

για τιμες δεν εχουμε ακουσει κατι…. θα βγαλουν αραγε οι τραπεζες κανενα apple/δανειο?

Panos7GR

iPad 3; Μπααα εγώ βλέπω να σκάσει κανένα iPad 2S… 😛
Το έχουμε συνηθίσει αυτό το “κουφό” της Apple μετά αυτό με το 4S.

Γιαννης

Μεγαλα εικονιδια διακρινω παντως, και οντως χωρις home button, εκτος εαν προκειται για landscape mode!

GeorgeTal

Εχει πλακα ομως ολο αυτο το παιχνιδι που παιζουν στρατηγικα οι εταιριες.Οτι και να λεμε η apple εχει παντα τον τροπο να κλεβει κυριολεκτικα την παρασταση.Θετικα ή αρνητικα.Σημασια εχει ομως οτι την κλεβει..

baggos

Σίγουρα έχει home button!! Γιατί apple=home button!

Petran

Πάμε για τετραπύρηνο και Retina Display …και για λίγο πιο υψηλή τιμή!
Νομίζω ότι το πιο “δυνατό” και εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του iPad 3 θα είναι η οθόνη του…!
Αναμένουμε…

^ Στη φωτογραφία πρέπει να είναι σε landscape mode (που γράφει και ο Γιάννης παραπάνω) γιατί βλέπω μεγάλη απόσταση των εικονιδίων. Πιστεύω ότι θα έχει home button…

mokmo

580 $ to 16GB Wifi model

Haduuken!

Φίλε Πετραν «φήμες λένε» 2560×1600 …

tolken

Απολυτα σιγουρα εχει ΚΑΙ home button ΚΑΙ Α5Χ επεξεργαστη. Μην περιμενε Α6.
Να δειτε που θα ειναι ετσι σιγουρα.
Για το πως θα ονομαζετε επιφυλασσομαι. Η’ ipad 2s (πιστευω ισως ονομαστει ετσι αν εχει τον Α5Χ) η’ ipad 3 (το πιθανοτερο σεναριο) με η’ χωρις τον Α6.

euaggelos71

τωρα με τα νεα μισθολογια καντε ουρα να το αποκτησετε,εκτος εαν δουλευεις σε δυο δουλειες αρα 500Χ2 1000e χαχαχαχαχα.

Vasilis

Εγώ λεω έξω απο τα καταστήματα με προϊόντα Apple στην Ελλάδα να μοιράζουν τρόφιμα για να δουν ουρα γιατι αν περιμένουν απο το ipad3 θα περιμένουν πολύ. Άντε υποστηρίξτε μια εταιρεία που δεν επενδύει στην Ελλάδα ούτε 1 ευρω.

stavros

@ Vasilis…καλα εσύ είσαι τελείως εκτος πραγματικότητας. Όσον αφορα της πωλήσεις τα ιδια λέγανε και για το 4s να σου θυμησω…

ACE79GR

καλα υπαρχουν ακομα ατομα που περιμενουν να σκασουν 600+ ευρω για να παρουν ενα ταμπλετ?αντε και καλες αυτοκτονιες στους δουλους,συγνωμη,υπαλληλους της foxconn

zin

τι apad 3 και iphone 5 ρε παιδια,αφου τα προιοντα που διαθέτη κ τωρα ipad 2 και iphone 4s ειναι εχτος ανταγωνησμου και αυτο φαινεται στις πωλήσεις,πιστευω καινουργιο ios θα παρουσιασει οπου θα χτυπαει τα καινουργια κινητα με τα δυνατα χαρακτηριστικα.

MEDS

Apple marketing!

iPad 1: Καινοτόμο, αλλά χωρίς κάμερα. Στην ερώτηση “γιατί;” απάντησαν “μα ποιος θα τραβάει φωτογραφίες με τη ταμπλέτα…”

iPad 2: Ίδιο προϊόν, γρηγορότερο, με κάμερα μπρος και πίσω. Στην ερώτηση “γιατί βάλατε κάμερα τώρα;” απάντησαν “για να κάνεις κλήσεις μέσω Skype”. “Ναι, αλλά η κάμερα είναι άθλια”. Απάντησαν “είναι ότι πρέπει για κλήσεις στο Skype, μα ποιος θα τραβάει φωτογραφίες με τη ταμπλέτα…”

iPad 3: Καλύτερη ανάλυση οθόνης, πιθανόν καλύτερη κάμερα. Στην ερώτηση “γιατί τώρα έχουμε καλή κάμερα” θα απαντήσουν ότι “με το iPad 3 μπορείς να βγάλεις και πολύ καλές φωτογραφίες και καλά βίντεο.”

iPad 4: Ίδια οθόνη, λίγο γρηγορότερο, καλύτερη κάμερα για βίντεο με φλας.

κλπ…

MasterMind

Για τιμή δεν ξέρω αλλά κάτι θα γίνει. Δεν θα παρω τυροπιτα στο σχολείο για 3 μήνμες.Θα παω στην γιαγιά μου να μου δώσει χαρτζιλικι, μετά στην μάνα μου και γενικά θα πάρω σβάρνα θείους θείες ξαδέρφια οτι μάζέψω…Θα είμαι ομως πρώτη μουρη. Δώσε ρε Apple τρέλανε μας!!! 🙂

tolken

MEDS οσα ειπες ειναι σωστα. Αυτη ειναι η νοοτροπια της Apple.

tolken

Επισης σιγουρα θα βαλουν και siri και θα λενε ΠΩΩΩΩ ρε φιλε ειναι τελειο. Για μενα αν καποιος γουσταρει Apple προιοντα πρεπει να αγοραζει κατι και μετα να περιμενει να περασουν 2 γενιες απο το ιδιο προιον αν θελει να αγοραζει κατι καινουριο και οχι να τους κοροιδευει η apple ΜΕ τυχον καινουρια μηχανηματα.

Χρήστος Κ.

Εγώ πάλι θα μείνω στο θέμα home button…Μερικοί λέτε ότι θα παραμείνει ως έχει και άλλοι ότι θα φύγει…Εγώ σκέφτομαι κάτι ενδιάμεσο και θα σας πω και που στηρίζω την άποψή μου… Πιστεύω ότι το νέο ipad 3 θα έχει home button, αλλά όχι το γνωστό hard button που είχαν οι προηγούμενες συσκευές της apple. Πιστεύω ότι το νέο home button θα είναι στυλ capacitive touch. Και που το στηρίζω αυτό; Πιστεύω ότι το home button είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν για την Apple. Για αυτόν τον λόγο δεν πιστεύω να το βγάλει. Έτσι όμως, μένει λίγο πίσω σε θέμα καινούργιου…Εννοώ πως από εδώ και πέρα πολύ σπάνια θα βγαίνουν κινητά και ταμπλέτες με hard buttons. Για αυτό, για να μην χάσει το σήμα κατατεθέν της, αλλά και να πάει μπροστά, πιστεύω ότι θα βάλει ένα touch κουμπί, που εδώ στην φωτογραφία μπορεί να μην φαίνεται, επειδή το tablet προφανώς έμεινε αρκετή ώρα χωρίς να χρησιμοποιηθεί και έσβησε το λαμπάκι του touch κουμπιού. Βέβαια αυτή είναι η άποψή μου, μπορεί και να είναι αλλιώς…Στις 7 Μαρτίου θα μάθουμε 🙂

angelos

Εγώ ένα πράγμα έχω να πω. Όποιος πάει και αγοράσει ipad 2 από εδώ και πέρα είναι πολλά κιλά μ@@@@ς. Καλύτερα να περιμένεις 1 βδομαδούλα και ας μην ανακοινώσει ipad που δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει. Παρά μετά να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο. Ααααα και @Χρήστος Κ. συμφωνώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.