Apple, ρήτρα 50 εκατομμυρίων σε συνεργαζόμενες εταιρίες για κάθε διαρροή

Είναι γνωστή η μυστικοπάθεια της Apple σχετικά με τη διαρροή των προϊόντων της κάθε χρόνο παρ όλο που δεν καταφέρνει να μην διαρρεύσουν, όπως συνέβη φέτος με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Αν και το hype που δημιουργείται γύρω από τα iPhones και iPads λειτουργεί θετικά για την ίδια, η Apple δεσμεύει με ισχυρά ρήτρα τους συνεργάτες της.

Με αφορμή την αίτηση πτώχευσης της GT Advanced Technologies (GTAT), για τη οποία οι πληροφορίες ήταν σχεδόν βέβαιες ότι θα κατασκευάσει τις οθόνες με επικάλυψη από ζαφείρι για τα νέα iPhones, μαθαίνουμε τις συμφωνίες της Apple με τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Έτσι λοιπόν, στα έγγραφα της GTAT που κατατέθηκαν για την πτώχευση, υπάρχει συμφωνητικό που προβλέπει πρόστιμο ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων για κάθε διαρροή που προέρχεται από την εταιρία σχετικά με τα προϊόντα που ετοιμάζει.

Αν και δεν αναφέρεται με ποια εταιρία έχει συνάψει την συγκεκριμένη συμφωνία, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη εκτός από την Apple. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις Financial Times. Η συμφωνία εχεμύθειας είναι τόσο αυστηρή που ακόμη και η ίδια η συμφωνία πρέπει να μείνει κρυφή. Για το λόγο αυτό, στην κατάθεση των εγγράφων για την αίτηση χρεοκοπίας, η GT Advanced Technologies ζητά με αίτησή της από το δικαστήριο τα έγγραφα αυτά να μείνουν κρυφά αλλά και να μην αποκαλυφθεί η αίτηση εχεμύθειας που υπέβαλε.

apple ρήτρα 50 εκατομμυρίων για διαρροές, Apple, ρήτρα 50 εκατομμυρίων σε συνεργαζόμενες εταιρίες για κάθε διαρροή


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Όλα καλά αφού ξέρουμε ότι το 6s,7,7s θα ακριβώς ίδια με το τωρινό! Ποιός ο λόγος ανησυχίας;

sammyjim

Τοσα της λείπουν ??????αντε ρε τελειωμενοι…

chris

Αν η απλ είχε χρησιμοποιήσει την οθόνη από ζαφείρη το ιφον 6+ δεν λύγισε σωστά ;;…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.