Apple, Η “φίρμα με τη μεγαλύτερη αξία” για το 2013

Μερικά φαινόμενα στον χώρο των εταιρειών είναι αξιοσημείωτα, όπως αυτό που συνέβη φέτος: Η Apple κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και την Coca Cola, κερδίζοντας τον τίτλο της φίρμας με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο. Την ακολουθεί από κοντά η Google, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει κανείς να ρίξει την Coca Cola από το θρόνο της στη λίσα των top 100 εταιρειών στον κόσμο.

Η οικονομική πορεία και η γεωγραφική κάλυψη είναι δύο από τα βασικά στοιχεία που καθορίζουν τη θέση στη λίστα αυτή, η οποία ξεκίνησε να δημιουργείται το 2000 και κατατάσσει κάθε χρόνο τις πιο σημαντικές και πολύτιμες εταιρείες στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα πλέον έχει μέσα της αρκετή τεχνολογία, πράγμα που είναι ενδεικτικό των τάσεων που επικρατούν.

Apple, Apple, Η “φίρμα με τη μεγαλύτερη αξία” για το 2013

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliSIII

8 στις 10 εταιρείες στην 10δα είναι Αμερικάνικες…και ομως η Αμερική απειλείται με πτώχευση!

Μάκης Α.

LOL! Σωστός ο VasiliSIII

tech21man

Δεκα στους δεκα αμερικανους αγοραζουν ο,τιδηποτε με αμερικανικη φατσα και κινεζικα σωθικα, ειτε ειναι αυτοκινητο ειτε κινητο…

P@NOS

Και η IBM δεν θα έπρεπε να κατατάσσεται στην Τεχνολογία?

patentas

VasiliSIII μόνος σου δίνεις την απάντηση… Το σύστημα των ιδιωτικοποιήσεων αυτό το αποτέλεσμα φέρνει. Τα χρήματα μαζεύονται στους λίγους!! Είναι προφανές. Αυτοί οι λίγοι δεν κάνουν έργα, Όπως το δημόσιο. Δανισμός και πάλι δανσμός για να τα βγάλουν πέρα… και αυτό σημαίνει άλλον ένα κροίκο (των κατεστημένων) στην αλυσίδα της χώρας.. Αν ήταν ελλάδα θα είχαν ΤΟ μνημόνιο… 13! Το δάσος παιδιά, όχι το δέντρο..

Nio

Ποια πτωχευση? Μακαρι να πτωχευαν.
Η coca cola τα μισα της λεφτα τα βγαζει απο την Ελλαδα.

dimisk

H Apple έχει τέτοιο background και δυναμική,που θα συγκαταλέγεται για πολλά χρόνια ανάμεσα στα κορυφαία brands παγκοσμίως!!!

Μιχάλης362

Έχω μια απορία πως γίνεται να είναι η TOYOTA μέσα στην δεκάδα και δεν είναι η Mercedes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.