Apple Music: 11 εκατομμύρια χρήστες σε 5 εβδομάδες

Η Apple ανακοίνωσε ότι κατά την διάρκεια των πρώτων 5 εβδομάδων που είναι διαθέσιμο, το Apple Music μετρά 11 εκατομμύρια χρήστες. Να σημειώσουμε ότι μιλάμε για δωρεάν δοκιμαστική έκδοση τριών μηνών που έγινε διαθέσιμη από 30 Ιουνίου με το iOS 8.4. Όταν περάσουν οι 3 μήνες, οι χρήστες θα πληρώνουν 9.99 δολ. μηνιαίως.

Οι οικογένειες μέχρι 6 άτομα θα έχουν συνδρομή 14.99 δολάρια τον μήνα και ο Eddy Cue της Apple, ανέφερε ότι έχουν ήδη πουληθεί 2 εκατομμύρια συνδρομές σε οικογένειες. Όμως το μεγάλο ερώτημα είναι από τα 11 εκατομμύρια όσων δοκιμάζουν δωρεάν το Apple Music, πόσοι θα καταλήξουν τελικά να κάνουν συνδρομή επί πληρωμή.

Από την άλλη, ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Apple και κυρίαρχος της αγοράς, Spotify, έχει 75 εκατομμύρια συνδρομητές με τα 20 από αυτά να πληρώνουν συνδρομή. Σε αντίθεση με την Apple, το Spotify έχει δωρεάν ad-supported έκδοση που μετρά 55 εκατομμύρια χρήστες.

Μένει να δούμε αν η Apple μπορεί να αποτελέσει απειλή για το Spotify την ώρα που πληροφορίες λένε ότι διεξάγονται έρευνες για ενέργειες της Apple μη υγιούς ανταγωνισμού. Είχαν ακουστεί πληροφορίες ότι κατά την διάρκεια διαπραγματεύσεων είχε ζητήσει από δισκογραφικές εταιρείες, παραγωγούς και καλλιτέχνες να πιέσουν το Spotify να κλείσει την δωρεάν έκδοση, και όχι μόνο.

Εσείς έχετε δοκιμάσει το Apple Msic;

Apple Music: 11 εκατομμύρια χρήστες σε 5 εβδομάδες, Apple Music: 11 εκατομμύρια χρήστες σε 5 εβδομάδες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΑΝΝΗΣ

περιμενουμε τον μεγα γκουρου ΛΕΥΤΕΡΗ να μας σχολιασει για το ποσο γαματη εταιρεια ειναι η apple με αφορμη τις νεες κατηγοριες εις βαρος της

Λευτερης

Καταπληκτικη κινηση απο την apple για ακομα μια φορα που δεν δισταζει να καινοτομησει και να καλυψει τα κενα των third party developers .Εξαιρετικη επιλογη αυτη η εφαρμογη μακαρι να ερθει και για το android συντομα για να αποκτησει και αυτο μια premium υπηρεσια μουσικης .Οσων αφορα τις κατηγοριες απλα θα πω οτι προκειται για πληρωμενες πενες που γραφουν ακαταπαυστα προκειμενου να σπιλωσουν το ονομα ενος επιχειρατικου κολοσσου

Παναγιώτης

ΧΑΧΑΧΑΧΑ… Δεν υπάρχει ο μικρός fanboy !!!

Max91

Μάλλον θα πρέπει να συνηθίσω να βλέπω σχόλια με τέτοιο πάθος για μια εταιρία… εντάξει πριν 15 χρόνια βλέπαμε μια ωραία γυναίκα και τρελαινόμασταν όλοι και φυσικά ακόμα ακόμα μερικοί, Τώρα; κάποιοι βλέπουν Apple και τρελαίνονται.

Βαγγος

Αυτο που λεει ο Λευτερης γινεται??να ερθει το apple music στο αντροιντ???=-O

Βασίλης Γιαουντζής

Έμετος η εφαρμογή

Ekimolaos

Εγώ δεν πιστεύω πως υποστηρίζει αυτά που λέει, απλά trollάρει. Ακόμα και τα fanboys δεν κάνουν έτσι, το παρακάνει. Και καρφώνεται!

Nickolas

Αυτή την περίοδο το δοκιμάζω, το καλό της υπόθεσης είναι οτι στην ουσία είναι ένα με τη μουσική σου βιβλιοθήκη και μπορείς να κατεβάσεις όποιο τραγούδι θες. Από την άλλη πλευρά έχει αρκετά bugs με κάποια τραγούδια στις playlists που ήδη έχω να μπερδεύονται με άλλα ή και να εξαφανίζονται, αλλά αυτά κάποια στιγμή θα λυθούν.
Για την ώρα πάντως το play music της google παραμένει καλύτερη επιλογή, πρώτον γιατί μπορείς να ανεβάσεις ολόκληρη τη μουσική σου βιβλιοθήκη στο σύννεφο, δεύτερο δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις, ενώ στην apple αυτό ισχύει μόνο για τα κομμάτια που έχεις αγοράσει από itunes.

Samsung

Χαχαχ Λευτέρη η σε πληρώνουν sites η είσαι μεγάλο θύμα ειλικρινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.