Apple και Samsung φέρονται να κηρύσσουν ανακωχή για χάρη του κέρδους

Δεν χρειάζεται να είσαι λάτρης της τεχνολογίας για να γνωρίζεις τις κόντρες και τις δικαστικές διαμάχες μεταξύ Samsung και Apple. Αν και οι δυο τους συνεργάζονται σε πολλές περιπτώσεις, αυτό δεν τους εμποδίζει να πηγαίνουν στα δικαστήρια συνήθως για πατέντες, που έχoυν αποβεί αρκετά ακριβές και για τις δύο (ιδιαιτέρως για την Samsung).

Όμως σύμφωνα με τελευταίες αναφορές από την Κορέα η Apple και η Samsung φαίνεται να θέλουν να λήξουν αυτές τις διαμάχες μια για πάντα.Σύμφωνα με τα Κορεατικά μέσα, οι δύο εταιρείες ψάχνουν να βρουν μια κοινή λύση για τις διαμάχες τους ώστε να μην ξοδεύουν ανθρώπινους πόρους, λεφτά και χρόνο που είναι πολύτιμα και για τις 2.

H Apple φαίνεται να αποφάσισε να έχει καλές σχέσεις με την Samsung ώστε να επωφεληθεί από από τον Κορεάτικο γίγαντα όσον αφορά στο Hardware. Και οι δύο φαίνεται ότι ακύρωσαν όλες τις μηνύσεις που είχαν κάνει τον τελευταίο χρόνο στην US International Trade Commission, η οποία είχε αποφανθεί ότι η Samsung είχε παραβιάσει 3 πατέντες της Apple και έπρεπε να πληρώσει το ποσό των 119.6 εκατομμυρίων δολλαρίων ενώ η Apple για μια πατέντα που παραβίασε, 158,400 δολλάρια.

Επιπλέον η ίδια πηγή αναφέρει, ότι τα πρόσφατα ανακοινωμένα Samsung AMOLED Tablets είναι η απόδειξη ότι η Samsung είναι μεγάλο κεφάλαιο στις OLED οθόνες, πράγμα που ενδιαφέρει πάρα πολύ την Apple. Αυτό ίσως σημαίνει ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει wearable συσκευές εξοπλισμένες με AMOLED οθόνες στο μέλλον.

Τέλος η αυξανόμενη επιρροή της Samsung φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο για την Apple που αποφάσισε να συμμαχήσει μαζί της.

, Apple και Samsung φέρονται να κηρύσσουν ανακωχή για χάρη του κέρδους

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

0χ0α0χ0α0χ0α0χα ελατε fboy τώρα πείτε το :p

Mars

μισο να ετοιμασω το pop-corn και να απολαυσω θεαμα τωρα!!

Φανμποιζζζζζ…ενωθειτε!!!

GiorgosM.

Oupsss τι έχουμε εδώ ??…ααα εγώ έχω Sony είμαι στην απέξω! 🙂

KAFROS

Γιατί, τώρα η apple δεν επωφελείται απο το hardware που παράγει η samsung για αυτήν ;
Όταν οι αμερικάνοι ρίχνουν ζεστό χρήμα στον προμηθευτή (η apple ειναι η μονη εταιρεία που πληρώνει cash προκαταβολή το σύνολο των παραγγελιών της αν δεν το γνωρίζετε) αυτός όχι μόνο θα πουλήσει ό,τι τεχνολογια διαθέτει στην apple, αλλά και όλο του το σόι…

Dimitrinho

Α ρε samsung που νομιζεις οτι θα φτασεις την samsung μια ζωη πισω της θα εισαι και προσπαθεις να της μοιασεις με αντιγραφες.Τωρα παμε στην παραλια με το hansaplast s5 ως σανιδα για σερφ:ppppp

Mars

@ Dimitrinho

inception????????
“Α ρε samsung που νομιζεις οτι θα φτασεις την samsung μια ζωη πισω της θα εισαι…”

Dimitrinho

@Mars οντως λαθος εννοουσα οτι αντιγραφει την apple οπως και να εχει το εγραψα αυτο το σχολιο για να τρολλαρω αν και ναι τρελαινομαι για την apple

Mars

χεχεχε ναι ρε το καταλαβα! πλακα κανω! 🙂

παντως περι apple επειδη απλα και μονο αναφερεις το μεγεθος επειδη ετυχε να δω το βιντεακι με τα dummies…αν οντως ειναι αυτο το τελικο σχεδιο…και η apple παει να βγαλει μια σανιδο-κινητο.
κατι που μου φαινεται περιεργο περι apple αλλα ιδωμεν…

Dimitrinho

Εγω αναρρωτιεμαι αν ζουσε ακομη ο steve αν θα συμφωνουσε με αυτο και σιγουρα παντως θα ανοιγε μια καινουργια κατηγορια προιοντων.we miss you steve

Δημήτρης

Πίστευα πως αυτό το άρθρο θα είχε τουλάχιστον καμιά κατοσταρια σχόλια μέχρι στιγμής.πως λουφαξαν έτσι τα fan boys ρε παιδιά;τους έπεσε πολύ βαρύ. No worries.μέχρι να ξεπεράσετε το μούδιασμα απ το σοκ θα σας υπερασπιστώ εγώ απέναντι σε κάτι ειρωνικους τύπους πως είναι ο @darth που χασκογελαει χωρίς να ξέρει. Που την είδες ρε @Darth Την aplesung που μας έχεις ζαλίσει τόσο καιρό;δε βλέπεις τι γίνεται εδώ;την κότα έκανε η Apple απέναντι στον μεγάλο γίγαντα.άσε που ζαχαρώνει τις amoled της σαμμυ.πάλι από πίσω της θα τρέχει.φαντάσου τώρα μηλοσυσκευες με amoled που την εκθειαζαν τόσα χρόνια οι υποστηρικτές της Apple. Αυτός ο τρομερός ανταγωνισμός τους μόνο υπέρ μας βγαίνει.το λένε συνέχεια τα παιδιά και δε το καταλαβαίνετε.τι και αν τα βρίσκουν και γλυτώνουν ένα σκασμό εκατομμύρια χωρίς να πληρώνουν καν τις πατέντες αλλά ταυτόχρονα οι τιμές των συσκευών αγγίζουν όλο και περισσότερο τον Θεό;τι και αν συνεννοούνται με τους προμηθευτές,κανουν 2-3 ψωρο αναβαθμίσεις και πας και σκας πάλι 3 μηνιατικα για να έχεις βαρόμετρο,παλμογραφο,5 ppi παραπάνω και +200 βαθμούς στο antutu Για να χαίρεσαι;τι και άν δεν αξιοποίησε ς στο ελάχιστο την προηγούμενη σου υπέρ τουμπανη ναυαρχίδα γιατί από software Έχει βαλτώσει το πράγμα; Θα πάω να πάρω και το επονενο… Συνέχεια »

Johnny

XAXAXAXAXA @Δημήτρης λιώνω!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.