Κυριακή
01/02/2015

Apple Stores: Εξοπλίζονται με χρηματοκιβώτια για τα gold Apple Watches

Σύμφωνα με πηγές, η Apple θα αρχίσει να εξοπλίζει τα καταστήματα λιανικής της πώλησης με χρηματοκιβώτια έτσι ώστε να φυλάσσεται η gold edition του επερχόμενου Apple Watch (αναμένεται τον Απρίλιο). Εκτός από τα αποθέματα του προϊόντος θα φυλάσσονται και τα demo units κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα φορτίζουν μέσω Apple Watch MagSafe chargers.

Για το Apple Watch Edition θα τηρηθεί ειδική διαδικασία πώλησης λόγω της υψηλής τιμής του που το διαφοροποιεί από τα φθηνότερα φτιαγμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο μοντέλα.

Επίσης, η εταιρεία θα αναδιοργανώσει τους χώρους των Apple Stores και θα προσθέσει ειδικά εκθεσιακά έπιπλα για τους υποψήφιους πελάτες που θα μπορούν, με τη σειρά τους, να δοκιμάσουν το προϊόν εντός των καταστημάτων.

Σε αντίθεση με το Apple Watch Sport, με τιμή να ξεκινάει από τα 349 δολλάρια Αμερικής, το Apple Watch Edition θα κοστολογείται κάποιες χιλιάδες δολλάρια.
Μέσα στον Φεβρουάριο οι υπάλληλοι των Apple Stores θα εκπαιδευτούν για τη λειτουργικότητα του προϊόντος στο Cupertino, California και Austin Texas ενώ η εταιρεία έχει μεριμνήσει και για μια πιο προσεγμένη εμφάνιση τους.

Apple Store Convent Garden Λονδίνου

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Ισιδωρος λέει:

    Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς την έρευνα που είχε γίνει κάποτε για τα smart watch ,που έλεγε «γιατί δεν προτιμάτε να τα αγοράσετε » ,οι απαντήσεις ήταν 3 άμα θυμάμαι καλά .1 γιατί δεν έχουν αναπτυχθεί αρκετά 2 απλός δεν ενδιαφέρομαι και 3 δεν έχει το σήμα της Apple πάνω .Μαντεψτε ποια επιλογή πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό ( νομίζω πως πήρε το 80%)

  2. Ο/Η CHRISTOS λέει:

    Επίσης να κάνουν το ίδιο και για το iphone 8s Αφού έτσι όπως το πάνε θα κάνει κάπου στα 1300 euro :P

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.