Apple Stores: Εξοπλίζονται με χρηματοκιβώτια για τα gold Apple Watches

Σύμφωνα με πηγές, η Apple θα αρχίσει να εξοπλίζει τα καταστήματα λιανικής της πώλησης με χρηματοκιβώτια έτσι ώστε να φυλάσσεται η gold edition του επερχόμενου Apple Watch (αναμένεται τον Απρίλιο). Εκτός από τα αποθέματα του προϊόντος θα φυλάσσονται και τα demo units κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα φορτίζουν μέσω Apple Watch MagSafe chargers.

Για το Apple Watch Edition θα τηρηθεί ειδική διαδικασία πώλησης λόγω της υψηλής τιμής του που το διαφοροποιεί από τα φθηνότερα φτιαγμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο μοντέλα.

Επίσης, η εταιρεία θα αναδιοργανώσει τους χώρους των Apple Stores και θα προσθέσει ειδικά εκθεσιακά έπιπλα για τους υποψήφιους πελάτες που θα μπορούν, με τη σειρά τους, να δοκιμάσουν το προϊόν εντός των καταστημάτων.

Σε αντίθεση με το Apple Watch Sport, με τιμή να ξεκινάει από τα 349 δολλάρια Αμερικής, το Apple Watch Edition θα κοστολογείται κάποιες χιλιάδες δολλάρια.
Μέσα στον Φεβρουάριο οι υπάλληλοι των Apple Stores θα εκπαιδευτούν για τη λειτουργικότητα του προϊόντος στο Cupertino, California και Austin Texas ενώ η εταιρεία έχει μεριμνήσει και για μια πιο προσεγμένη εμφάνιση τους.

Apple Stores χρηματοκιβώτια, Apple Stores: Εξοπλίζονται με χρηματοκιβώτια για τα gold Apple Watches

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ισιδωρος

Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς την έρευνα που είχε γίνει κάποτε για τα smart watch ,που έλεγε “γιατί δεν προτιμάτε να τα αγοράσετε ” ,οι απαντήσεις ήταν 3 άμα θυμάμαι καλά .1 γιατί δεν έχουν αναπτυχθεί αρκετά 2 απλός δεν ενδιαφέρομαι και 3 δεν έχει το σήμα της Apple πάνω .Μαντεψτε ποια επιλογή πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό ( νομίζω πως πήρε το 80%)

CHRISTOS

Επίσης να κάνουν το ίδιο και για το iphone 8s Αφού έτσι όπως το πάνε θα κάνει κάπου στα 1300 euro 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.