Apple: Τρία iPhones το 2017 – Το ένα με OLED κυρτή οθόνη;

Ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επικείμενη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία εξωτερικά δεν θα αλλάξουν πολύ από τους προκατόχους τους, φέτος για πρώτη φορά ακούμε τόσες πολλές φήμες γα τα iPhones που θα ανακοινωθούν του χρόνου.

Αυτό συμβαίνει επειδή όπως όλα δείχνουν, η Apple έχει αλλάξει τον κύκλο του οριστικού redisign του iPhone από τα 2 στα 3 χρόνια και το 2017 περιμένουμε σημαντικές αλλαγές. Μέσα στο 2017 το iPhone έχει τα δέκατα γενέθλιά του και η Apple ετοιμάζεται από τώρα.

Είναι πολλές οι πηγές και οι αναλυτές που θεωρούν ότι το 2017 θα κάνει το ντεμπούτο του το πρώτο OLED iPhone, ενώ οι νέες πληροφορίες λένε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τρία smartphones ένα εκ των οποίων θα έχει OLED κυρτή οθόνη (λογικά όμοια με αυτή που έχουν τα high-end Samsung smartphones).

Η Nikkei, η οποία επικαλείται πηγές από την Apple, αναφέρει ότι θα ανακοινωθεί ένα iPhone με οθόνη 4.7 ιντσών, ένα στις 5.5 ίντσες και μια “premium συσκευή” με οθόνη 5.5 ιντσών ή μεγαλύτερη, η οποία θα “λυγίζει στις δυο άκρες” (βλέπε Samsung Galaxy Note 7 και Samsung Galaxy S7 edge).

Eδώ και πολύ καιρό η Samsung έχει ακουστεί ότι μπορεί να είναι αυτή που θα προμηθεύει την Apple με OLED panels και αν ισχύουν οι φήμες για ένα τρίτο κυρτό iPhone, θα πρέπει να αυξήσει την παραγωγή της για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Apple, αλλά και των δικών της συσκευών.

Προς το παρόν κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για ότι ακούγεται για του χρόνου και περιμένουμε πρώτα το iPhone 7 που είναι πιθανό να ανακοινωθεί 7 Σεπτεμβρίου.

iphone 2017, Apple: Τρία iPhones το 2017 – Το ένα με OLED κυρτή οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

Το αστείο στο όλο θέμα με τις φήμες όσο χαζές και να είναι (όπως αυτή) είναι ότι κάποιοι βγάζουν εκατομμύρια! Από προμηθευτές μέχρι πωλητές συσκευών..

Ακόμα παίζουν οι φήμες για το iPhone του 2016 και όμως πρέπει να υπάρχουν φήμες για το 2017.. Γιατί όχι και για το 2027 το iPhone που θα το έχεις σπίτι αλλά εσύ θα έχεις ένα πομποδέκτη μέσα στο αυτί σου που θα παίζει διαφημίσεις και κάποιες φορές θα το χρησιμοποιείς και για να μιλάς στο 1 άντε 2 άτομα που θα έχεις κοινωνικές σχέσεις.

Nick

Λογικό είναι να έχει οled οθόνη καθώς δεν χρειάζεται την ίδια μπαταρία όσο μια lcd αλλά αντί να κάτσουν να ασχοληθούν με το θέμα της μπαταρίας κάθονται όλοι και ασχολούνται με το hardware και αυτό είναι παράλογο καθώς μια μέρα δεν είναι ποτέ αρκετή η αυτονομία είναι το Α και το Ω στις μέρες μας.

Stelios

Όνειρα θερινής νυκτός ας ελαστιχοποιησει τα τεράστια bezel και μετά ας πάει στην Edge, δυστυχώς η Apple έχει μείνει πίσω σε πολλά

One

Τα ίδια έλεγαν πέρσι και πρόπερσι… περσινά ξινά σταφύλια…

Sint

Όχι πως δε θα το πιστέψει ούτε ένας. Αν και είναι ικανοί, να παρουσιάσουν και σαν ανακάλυψη της τυπογραφίας τα απλά SMS η σαν νεωτερισμο τις edge οθόνες το 2030.Εχω ακόμα το 4s και έχει τόσες λίγες αλλαγές με εξαίρεση το μέγεθος…

Zois

Ότι και να κάνει πλέον η Apple το έχει χάσει το παιχνίδι απλός δεν έχει φανεί ακόμα τόσο πολύ πολύ σύντομα θα αρχίσουν να το καταλαβαίνουν όλοι ακόμα και οι οπαδοί της.

Agnostos13

Καλα τα λεει ο Zois…το κλεινει το μαγαζι παιδια! Οποιος προλαβε να παρει iphone πηρε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.