Apple: Έχει ξοδέψει 40 εκατ. δολάρια για να προμοτάρει το Apple Watch

H Apple είναι από τις εταιρείες που ξέρουν ότι δεν αρκεί το ίδιο το ποιόν από μόνο του για να κατακτήσει την αγορά και γνωρίζει πολύ καλά πως να πλασάρει και να προμοτάρει τις συσκευές της. Το νέο προϊόν που κυκλοφορεί μετά από αρκετά χρόνια είναι το Apple Watch.

Πόσα είναι όμως διατεθειμένη να ξοδέψει προκειμένου να το προωθήσει; Σύμφωνα με το Reuters, από τις 9 Μαρτίου που έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήρια μέχρι και σήμερα η Apple έχει ξοδέψει περί τα 40 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να προμοτάρει το Apple Watch.

Για την ακρίβεια μόνο σε τηλεοπτικές διαφημίσεις έχει ξοδέψει 38 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να προβάλλεται κατά την διάρκεια τηλεοπτικών προγραμμάτων με υψηλή τηλεθέαση (όπως The Walking Dead και Better Call Saul). Η συγκεκριμένη διαφήμιση που βλέπετε παρακάτω με τίτλο “The Watch Reimagined” έχει προβληθεί μέχρι στιγμής πάνω από 300 φορές σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς.

apple watch 40 εκατομμύρια διαφήμιση, Apple: Έχει ξοδέψει 40 εκατ. δολάρια για να προμοτάρει το Apple Watch

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Πρέπει το σκατό να χει πάει κάλτσα γιατί, παρά τη χλίδα και τα χρώματα, δεν παύει να είναι ένα ογκώδες παραλληλόγραμμο, που ΔΕΝ παραπέμπει σε ρολόι χειρός και – σίγουρα – θέλει ΠΟΛΛΑ καρβέλια μέχρι να φτάσει το στυλ και την κομψότητα π.χ. ενός LG Watch Urbane…

j

@viel φήμες ακουγοντουσαν απλα. Αλλα μπορει να ίσχυαν και η απλ να περίμενε να ωριμάσει λιγο η αγορά και να βγάλει το δικό της έξυπνο ρολόι. Ποιος ξερει

j

Λαθος αρθρο χαχαχαχαα

One

Καλά όλοι το ξέρουμε οτι η Apple & Samsung πετάνε αρκετά λεφτά για προπαγάνδα.

prankster100

στο μονο που ειναι καλη η apple σε τιποτα αλλο πραγματικα μονο στο μπρμπρμπρ ειναι καλη επειδη ειναι στο επιπεδο τον καταναλωτων της

chaos

Ειναι κοσμημα παρα εξυπνορολογο πολυ ομορφο αλλα και ακριβο.

Dimitris

Μου κάνει εντύπωση που μερικοί ακόμα σχολιάζουν αρνητικά το σχήμα του Apple watch. Προφανώς και δεν είναι θιασώτες της τέχνης της κατασκευής ρολογιών, πόσο μάλλον της ιστορία τους. Να τους θυμίσω πως ένα από τα πρώτα ρολόγια χειρός, το υπέροχο Cartier tank watch, ήταν ορθογώνιο. Και κάτι ακόμα. Σχεδιαστικά, δημιουργώντας ένα smart watch, το ευκολότερο είναι να στηριχτείς στην πεπατημένη, δηλαδή να αντιγράψεις ένα κοινό ρολόι χειρός με χαρακτηριστικά smart watch. Το δύσκολο είναι να προσπαθήσεις να καινοτομεις. Δεν θα αγόραζα κανένα smart watch, γιατί είμαι λάτρης της “παράδοσης”. Αλλά όχι και να ακούω πως το Apple watch είναι και άσχημο.

Wolf

Άσχημο δεν το λες… αλλά δεν το λες και ωραίο βέβαια…!!
Πολύ πιο όμορφα κατά την ταπεινή μου γνώμη τα Huawei,galaxy gearS και G watch R…!

Dimitris

Άσχετο το αν κάποιος το θεωρεί ωραίο ή όχι,ένα έχω να πω, το φινιρισμά του είναι φοβερό. (Μιας και τα δοκίμασα). Μπορεί να μη με πείθουν για την χρηστικότητά τους, θα το αγοράσω για επένδυση

giwrgos

Πήρα πρόσφατα το Gear S δεν έχω λόγια να δώσω τόσα λεφτά για το τίποτα

jonjon

Είναι μέχρι να ασχοληθεί σοβαρά η swatch! με τα smartwatch , είδη η tag ανακοίνωσε ότι παρουσιάσει ένα και μετά όλοι θα κλαίνε.

Manolis

WOW!!!! πόσο χρεώνουν για τις διαφημίσεις οι σταθμοί και τα έντυπα μέσα;;;;;

Costas

Ορισμένοι είναι τόσο κολλημένοι που βλέπουν αυτό το έκτρωμα για ωραίο. Και τούβλο να τους πουλήσει η apple θα τρέξουν να το αγοράσουν για επένδυση! Κυκλοφορούν τόσο όμορφα και χρηστικά smart watch όπως το pebble, Asus, Huawei άλλα και πάλι το πλήθος θα ρίξει να αγοράσει το apple για φιγούρα μόνο για να φαίνεται το μήλο!

Βαγγέλης

Καλά ο fanboyισμος πάει σύννεφο… Όταν βγαίναν τα άλλα ρολόγια τετράγωνα όλοι λέγανε πω πω άσχημο, κουμουτσα, δεν μοιάζει με ρολόι, αυτό είχε και ο κιτ κτλ κτλ
τώρα όμως που φοράει μήλο… Δεν ακολουθεί την πεπατημένη αλλά καινοτομεί κάνοντας ένα ρολόι τετράγωνο και πρωτόγνωρο από χαρακτηριστικά /δυνατότητες….

Άντε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε..

nick2010

Γυρίσαμε στις “τετραγωνες” εποχές casio quartz…. κάπου στο βάθος των ’80s, αλλά… τσιμουδιά.

Αυτό που φρικάρει, πάντως, είναι η αυταρέσκια της apple να βγάλει αυτό το τετραγωνάκι της και σε κομμάτια αξίας 10.000,00 δολ. (που φυσικά θα αγοράσουν day one κάτι φλώρια τύπου καρντάσιαν κ παρις χιλτον).

I rest my case.

P.S. Δεν είναι hater (μέχρι πριν κανα μήνα δουλευα με ένα iphone 6), αλλά απλά βλέπω κρίνω, συγκρίνω και μετά αγοράζω, όχι κατ’ ανάγκην αυτό που μου πλασάρεται φάτσα κάρτα στη βιτρίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.