Apple Watch: 90% πτώση πωλήσεων από την 1η εβδομάδα

Είναι τελικά το Apple Watch εκείνο το προϊόν που αναλυτές, Apple και αντίπαλοι της Apple, ήλπιζαν ότι θα δώσει σημαντική ώθηση στην αγορά των wearables η οποία φαίνεται να μην έχει πείσει πολλούς; Αυτό μένει ακόμη να το δούμε, αλλά η αναφορά της MarketWatch δείχνει 90% πτώση πωλήσεων από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.

Τα δεδομένα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την Slice Intelligence, δείχνουν ότι η Apple πουλά λιγότερα από 20.000 Apple Watch την ημέρα στις ΗΠΑ, και κάποιες μέρες πέφτει κάτω και από τα 10.000. Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν σημαντική πτώση (90%) από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας (10 Απριλίου) όπου πούλησε 1.5 εκατομμύρια κομμάτια, ή αλλιώς 200.000 ρολόγια την ημέρα.

Το ένα τρίτο των Apple Watch που έχουν πουληθεί είναι το entry-level Apple Watch Sport, ενώ λιγότεροι από 2.000 είναι αυτοί που έχουν επιλέξει το αξίας 10.000δολαρίων Apple Watch Edition, το οποίο σύμφωνα με τον Steve Wozniak είναι το πιο value for money μοντέλο.

Apple Watch: 90% πτώση πωλήσεων από την 1η εβδομάδα, Apple Watch: 90% πτώση πωλήσεων από την 1η εβδομάδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκάς tiamat

Ειναι τοσο κακο, τοσο αδιαφορο, τόσο ακριβο που μεχρι και τα βαμμενα ορκισμενα isheeps του γυρισαν τελικα την πλάτη !

vasilist

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα προβάτων αλλά λογικής, τι να το κανείς ένα ρολόι που θέλει κάθε μέρα φόρτιση και δεν έχει κάτι νέο που να μην έχει βγει ήδη πέρα από το ότι είναι apple

Γιώργος Κ.

Λοιπόν, λόγω των τελευταίων εξελίξεων σήμερα δεν ήμουν και πολύ καλά μέχρι που διάβασα αυτό:

“…λιγότεροι από 2.000 είναι αυτοί που έχουν επιλέξει το αξίας 10.000 δολαρίων Apple Watch Edition, το οποίο σύμφωνα με τον Steve Wozniak είναι το πιο value for money μοντέλο”.

Ειδικά στην έκφραση value for money γονάτισα και έκλαιγα από τα γέλια. Πλέον η διάθεσή μου έχει αλλάξει άρδην και μπορώ να δεχθώ αλλά 10 Δ.Ν.Τ. στη μάπα!! Εύγε apple με τα χωρατά σου!!

Alexis

Ειναι το πιο ασχημο εξυπνο ρολοι που κυκλοφορει κατ εμε!

Iakvos80

Είναι πολύ όμορφο αλλά για εμένα χωρίς χρησιμότητα
. Για τα σχόλια ορισμένων και για το επίπεδό τους δε θα κάμω σχόλιο. Είναι αβάσταχτος ο πόνος για αυτό νιαουρίζουν. Το value for money είναι τραγικό σχόλιο ειδικά από τον ίσως πιο μυαλωμένο μετά το Steve

tech21man

Δεν ξερω ποσο κοστος εξελιξης ειχε αυτη η παπαντζα απο την apple, αλλα να πω οτι λυπαμαι αν δεν περπατησει? ΠΦΦΦΦφ γελια!

Αλλα, ποσοι ακριβως επελεξαν το 10000$ (οσο ενα αυτοκινητο…) value μοντελακι και ποσα εβγαλε απο αυτα?

Γιατι αν το πηραν π.χ. 1500 μιλαμε για τζιρο 15000000$ μονο απο αυτους…

Ιωάννης jb

Παιδιά μη κάνετε έτσι! Ο άνθρωπος μπορεί να το χαρακτηρισε έτσι διότι δε
θα χάσει την αξία του! Μην αντιδρατε με τέτοιο τρόπο σε site τεχνολογιας σχολιαζετε…
Επίσης για το άρθρο έχω να πω οτι και πολλά είναι αυτά που πουλουνται καθημερινα! Δεν πολύ χρήσιμο το smartwatch!

ena milo tin imera 1000 evrw kanoun pera

εγω πιστευω οτι λενε βλακειες οτι δεν πολουνται καθημερινα αφου οσοι το εχουν αγορασει το πουλνε την επομενη μερα σε αλλους και οι αλλοι σε αλλους και ουτε καθεξης. οι πωλησεις του συγκεκριμενου ρολογιου δεν εχουν σταματημο. απλα δεν ειναι αλλο ρολοι ειναι το συγεκριμενο. αν το βαλει στις πωλησεις μεσα η apple και αυτες τις πωλησεις παλι πρωτη ειναι….αχχχ ολα εμεις θα τα σκεφτομαστε ρε apple? λιγο marketing ρε παιδια!!!!

Ekimolaos

Ο Wozniak το χαρακτήρισε έτσι συγκρίνοντάς το με ένα rolex. Είπε πως δεν έχει σημασία αν δουλεύει, το θέμα είναι να φαίνεται (αυτό ήταν το νόημα). Δηλαδή το θεωρεί value for money γιατί είναι από χρυσό και γιατί πολύ απλά το παίρνεις για να φαίνεται, όχι για να το χρησιμοποιήσεις.

Συμφωνώ μαζί του πάντως, είναι ειλικρινής, αν και διακριτικά. Διακριτικά γιατί στην ουσία λέει πως σαν μηχάνημα είναι όντως άχρηστο! Αν θες να δεις την ώρα παίρνεις ένα ρολόι 200€ max, αν θέλεις απλά να “στολίσεις” το χέρι σου παίρνεις ένα rolex των 20,000€.

Γιωργος

Με 10000€ αγοράζεις ένα Omega, ένα Cartier ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή μάρκα που δεν χάνει και πολύ την αξία της. Πεταμενα λεφτά το iwatch, ακομα και το πιο φθηνό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.