Athens Founder Institute: Succeeding Through Failure – Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Το Athens Founder Institute και οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν την εκδήλωση Succeeding Through Failure την Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.30 στο INNOVATHENS, τον Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Αθήνα).

Είναι κοινό μυστικό ότι η αποτυχία συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους φόβους κάθε επιχειρηματία, αλλά τι θα γινόταν άμα συνειδητοποιούσαμε ότι η αποτυχία είναι εν τέλει κάτι καλό; Κάθε αποτυχία μπορεί να αποτελέσει μια εν δυνάμει επιτυχία και αυτό θα είναι το θέμα συζήτησης στην εκδήλωση Succeeding Through Failure. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν καίρια ερωτήματα που απασχολούν νέους και δυνητικούς επιχειρηματίες με σκοπό την ανατροπή του ταμπού που θέλει την αποτυχία να φέρει αποκλειστικά και μόνο μια αρνητική και απαγορευτική χροιά.
Ελάτε να μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε, να εκμεταλλευτείτε ή ακόμα και να αποφύγετε μια επιχειρηματική αποτυχία, καθώς και πως μπορεί το Founder Institute, με αναγνωρισμένα ποσοστά επιτυχίας παγκοσμίως, να σας βοηθήσει να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας, τόσο τις δικές σας, ως επιχειρηματίες, όσο και της ιδέας σας.

Στην συζήτηση θα συμμετέχουν οι:
Απόστολος Αποστολάκης, Σύμβουλος & Συν-ιδρυτής , Doctoranytime.gr, Συν-ιδρυτής E-food.gr
Μιχάλης Γκόντας, Ιδρυτής, Forky
Αντώνης Μαρκόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Ασία Pacific Region, Intralot
Μιχάλης Στάγκος, Συν-ιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers και Διευθυντής του Athens Founder Institute
Τάσος Φλάμπουρας, Γενικός Διευθυντής, Aventurine SA
Συντονιστής θα είναι ο Απόστολος Μαγγηριάδης, Πολιτικός Συντάκτης, Mega Channel
Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με προεγγραφή εδώ.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το INNOVATHENS.

Το Founder Institute, μέσα από ένα τετράμηνο εντατικό πρόγραμμα σπουδών, βοηθάει επίδοξους επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν βιώσιμες εταιρείες τεχνολογίας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να ιδρύσουν την δική τους επιχείρηση και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως ψηφιακά μέσα, software, βιοτεχνολογία, αγροτικές τεχνολογίες (agtech), cleantech, e-commerce, διαφήμιση, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 15 Φεβρουαρίου 2015.

, Athens Founder Institute: Succeeding Through Failure –  Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Σχετικά με τους Industry Disruptors – Game Changers
Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC) αποτελούν μία πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια.
Δίνεται έμφαση σε τομείς, ενώ ως οριζόντια προτεραιότητα έχει τεθεί η καινοτομία και οι τεχνολογίες επικοινωνίας και πληροφορικής. Mέσω στρατηγικών συνεργασιών με αναγνωρισμένους φορείς στήριξης της επιχειρηματικότητας του εξωτερικού, oι ID-GC προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ωριμάσουν την ιδέα τους μέσα από δικτύωση, διαγωνισμούς, εκπαίδευση, χρηματοδότηση, mentorship και  στρατηγικές επικοινωνίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες μίας start-up επιχείρησης.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.