Παρασκευή
08/10/2010

BenQ, Νέοι εκπαιδευτικοί βιντεοπροβολείς

Η CPI, επίσημος διανομέας προβολέων BenQ για την Ελλάδα, ανακοινώνει την διάθεση της νέας σειράς εκπαιδευτικών μοντέλων που περιλαμβάνει projectors κοντινής προβολής (short throw) και διαδραστικής λειτουργίας. Από την νέα σειρά διακρίνονται τα μοντέλα MP780ST και MX880UST. Ο MP780ST είναι ένας διαδραστικός προβολέας ο οποίος μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να μετατρέψει οποιαδήποτε επιφάνεια σε διαδραστική, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται ο καθηγητής να αγγίξει με το ειδικό επαναφορτιζόμενο στυλό την επιφάνεια αυτή.

BenQ mx880ust

Επιπλέον, ο προβολέας δεν χρειάζεται ποτέ calibration για την λειτουργία της αλληλεπίδρασης, ώστε ο καθηγητής να μπορεί να ξεκινήσει το μάθημα άμεσα χωρίς να χάνει χρόνο. Ως εκπαιδευτικό μοντέλο και χάρη στον ειδικό short throw φακό, μπορεί και προβάλει εικόνα 95” από μόλις 1 μέτρο απόσταση.

Ο ΜΧ880UST αποτελεί τον πρώτο ultra short throw προβολέα τεχνολογίας DLP, και θα προβάλει εικόνα με διαγώνιο 78” από απόσταση μόλις 48cm, προσφέροντας επιπλέον ευελιξία εγκατάστασης στις μικρές αίθουσες διδασκαλίας. Με αυτό τον τρόπο, ο καθηγητής δεν ενοχλείται από την δέσμη του προβολέα ενώ ταυτόχρονα η σκιά που δημιουργείται στον πίνακα είναι η ελάχιστη δυνατή.

Και τα δύο μοντέλα φέρουν σφραγισμένο σύστημα οπτικών και σύστημα ψύξης χωρίς αναλώσιμα φίλτρα αέρα, ώστε η απόδοση του προβολέα να μην επηρεάζεται από σκόνες σε βάθος χρόνου. Επιπλέον και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν δυνατά ηχεία 20 Watt που σε συνδυασμό με την είσοδο μικροφώνου, αποτελούν ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό και μειώνουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό στην αίθουσα στο ελάχιστο. Τέλος, παρέχουν τη δυνατότητα αποστολής εικόνας μέσω USB ή δικτύου LA και επιτρέπουν τον έλεγχο μέσω LAN αλλά και την απευθείας αναπαραγωγή συμβατών αρχείων από μνήμη USB χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.

BenQ MP780ST

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Lp λέει:

    Πόσο περίπου θα στοιχίζουν??

  2. Ο/Η cVlachakis λέει:

    Μπορείς να ρωτήσεις στη http://www.cpi.gr

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.