Ποια έιναι η καλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας [community]

Μετά την απίστευτη συμμετοχή σας με περισσότερα από 490 σχόλια στην ερώτηση για το ποιο κινητό έχετε συνεχίζουμε τα community posts αυτή τη φορά ρωτώντας ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι καλύτερη για εσάς και ποιο πακέτο χρησιμοποιείτε.

Προτείνετε ή προστατέψτε άλλους φίλους της τεχνολογίας που αναζητούν την καλύτερη λύση. Στα σχόλιά σας μην ξεχνάτε να αναφέρετε σε ποια περιοχή της Ελλάδα χρησιμοποιείτε το πακέτο σας, αν είστε ευχαριστημένοι από το σήμα, αν έχετε γρήγορο mobile ίντερνετ και σε τι ταχύτητες σερφάρετε και τέλος πόσα χρήματα δίνετε και τι σας προσφέρει το πακέτο σας (συμβόλαιο ή καρτοκινητή).

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Η τεχνολογία μας ενώνει!

η καλύτερη εταιρεία κινητής, Ποια έιναι η καλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας [community]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

113 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
inblx

COSMOTE, σήμα καμπάνα παντού, μεγαλες ταχύτητες ίντερνετ, πολύ καλη καλυψη. Μπορεί η Wind να έχει ποιο φτηνά συμβόλαιά, αλλά η καλυψη μετράει περισότερο. Επίσεις δεν έχω επαφη κινητού στο κινητό μου που να μην είναι COSMOTE.
Απο Vodafone δε το συζητώ…..

κωστας

Εγω οσα χρονια εχω κινητο εχω cosmote εδω και ενα μηνα εχω cosmote plus 35 με καλυπτει αρκετα και δινω 25 ευρω το μηνα.ειμαι απο Αθηνα και το σημα ειναι πολυ καλο και το 4g καλυπτει τις περισσοτερες περιοχες η εξυπηρετηση αψογη και γενικα δεν σκεφτομαι ποτενα φυγω απο αυτην την εταιρεια. Την προτεινω ανεπιφυλακτα.

Fotis

Vodafone η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο 470 εκ πελατες

Giannis

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Σωστός!!!! Ολες πως να τα αρπαξουν κοιτανε! Ουστ! Πίσσα και πούπουλα!!!!

Than

Εγω εχω Cosmote, σε θεμα σήματος και ποιότητας και τεχνολογίας ειναι μπροςτα. Αν και ειναι λίγο ακριβή. Η Vodafone επίσης πολυ καλη και με πολλές προσφορές σε CU. Η Wind ειναι πάτος, δε ξέρει σε ποιον αιώνα ειναι, ας το κλείσει το μαγαζί!!!

Vasiliou Ioannis

Η Καρτελ Α.Ε.
Ανταγωνισμός 0 ολες τα ιδια μονο η επωνυμία αλλάζει στα δελτια τυπου!
Καρμπον προγράμματα με αλλαγες 10-20′ και 3-5 ευρο στα πάγια,
κοινοπραξίες για τα δίκτυα κτλ.
πλεον μισθούς πίνας στους εναπομειναντες υπαλλήλους..
και το κυριότερο κάνουν τον φοροεισπράκτορά με 36%-45% φορο +20% πανω απο τον μεσο ορο της ΕΕ που σε πολλες χωρες εκει εξω δουλεύει ο ανταγωνισμός, οχι οπως εδω που χρονια τωρα ζει και βασιλεύει το καρτελ αλλα κάνεις δεν μιλάει!

+1 στο 1ο σχόλιο!

Παναγιώτης

COSMOTE ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!!

kostas-doha

ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ- ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

Gvirginia

Δε ξέρω πώς θα εξυπηρετήσει αυτή η έρευνα, εδώ διπλανές πολυκατοικίες έχουν διαφορετικές εταιρίες για να πιάνουν σήμα…Με λίγα λόγια καλύτερη δεν υπάρχει, #1 παράγοντας είναι το σήμα και μετά η χρήση (SMS, MB κλπ) μαζί με τον κοινωνικό κύκλο (βλέπε What’s up στις μικρές ηλικίες παλαιότερα).

gus

πΟΤΕ ότι έχει σχέση με ΟΤΕ

Gerasimos

Το 6ο σχολιο τα λεει ολα!!! πολυ σωστος!!

Μιχάλης Β

+1 στο 6ο σχόλιο

Γιώργος Κ.

+1 στο 11ο σχόλιο, που έδωσε +1 στο 6ο σχόλιο, που έδωσε +1 στο 1ο σχόλιο, που κοιτουσε τη Γιαδικιάρογλου, που κοιτούσε την Βουγιουκλάκη!! :DDD

Vodafone cu FTW!!

giannis63

Cosmote .καλο internet και καλυψη σε πολες περιοχες και γενικα πολυ αξιοπιστο δικτυο.

Θάνος

Εγώ ήμουν για χρόνια στην vodafone και πιο πριν στη wind και τώρα κατέληξα στην cosmote. Από την εμπειρία μου θα πω την vodafone. Στις περιοχές που κινούμε μέσα στην Αθήνα η cosmote δεν πιάνει. Για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι πολλές φορές δεν πραγματοποιεί κλήσεις… Με την vodafone δεν είχα τέτοια θέματα και επιπλέον είχε και καταπληκτική εξυπηρέτηση πελατών. Στη 1η ευκαιρία θα επιστρέψω στη vodafone.

Χρήστος Τ.

Έχω Cosmote καρτοσυμβολαιο Student (πάγιο 16,79) μένω στην Λούτσα (Αν. Αττική) και από δίκτυο 2G είναι μια χαρά στο 3G έχει 2 με 3 γραμμές και 4G τίποτα, αν είσαστε φοιτητές είναι το καλύτερο πακέτο που υπάρχει γιατί έχει ένα σωρό υπηρεσίες και όταν κάποιος what’s up συνδρομητής καλέσει χρεώνεται σαν να καλούσε what’s up.

Veritas

Cosmote

Chris koutoulis

What’ up (cosmote) το καλυτερο με 10 ευρω τον μηνα εχω 100 λεπτα + SMS προς ολα τα δικτυα και 400 λεπτα + SMS προς whats up και περισευουν 2€ στην καρτα

kostas52

Στην αρχη ειχα Wind F2G αλλα το σημα ηταν χαλια και αλλαξα σε Cosmote What’s Up και ειμαι κομπλε και σημα εχω και δωρακια απο το Reload It εχω

naxxxman

COSMOTE, κάλυψη, ταχύτητα….
Αλλά όλες πανάκριβα…..

Στελιος Βοτσης

εγω λεω wind

Than

Το 6ο σχόλιο δεν εχει δίκιο που λέτε ολοι +1. Σχεδόν ιδια ειναι τα προγραμματα με συμβόλαιο και τα καρτοσυμβολαια. Η καρτοκινητή ειναι τελείως διαφορετική σε ολες τις εταιρίες!!!

Χρήστος

wind

Είναι η πιο οικονομική και ας έχω το χειρότερο σήμα.
Άλλωστε είμαι καλυμμένος όπου και αν σταθώ, έστω και με ελάχιστο σήμα πάλι θα την κάνω την κλήση ανάγκης.

Αργυρης

Εγώ θα σας πω τι χειροτερη wind

konkon

Η Free mobile στη Γαλλία.

4 ευρώ πάγιο κάθε μήνα

Τσάμπα κλήσεις κινητά/σταθερά ΚΑΙ σε σταθερά Ευρώπη

Τσάμπα όσα μηνύματα θες

20 GigaBytes/μήνα 4G (τα οποία δεν τελειώνουν ποτέ).

Πάνος

Εχω μετακινηθεί ,μετά από 10 χρόνια στην cosmote, στην wind εδώ και 6 μήνες. Ο λόγος ήταν το promotion με τα “φοιτητικά”πακέτα. Δηλαδή καθαρά για θέμα οικονομίας. Στην ανανέωση τον 10 ευρώ έχω 1 γιγα δώρο. Μετά βάζοντας το φοιτητικό πακέτο αξίας 5 ευρώ έχω 1000 λεπτά προς ΟΛΟΥΣ και 1 γιγα ακόμη. Επίσης κάθε βδομάδα μου δίνει 20 SMS προΟΛΟΥΣ δηλαδή 80 SMS το μήνα. Όπως προειπα οι λόγοι ηταν καθαρά οικονομικοί αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από όλες τις υπηρεσίες γενικότερα. Σήμα 2g φοβερό και παντού έχοντας παντα άψογη ποιότητα κλήσης και ποτε ουτε ενα drop call. Σήμα 3g άψογο στις περιοχές που κινούμαι ΕΓΩ.Και μόνιμα 20 με30 Mbps σύμφωνα με διάφορα τεστ που έχω κανει. Συνολικα στην περιπτωση μου μου έχει κάτσει καλά και είναι πολύ ικανοποιημένος και στο μυαλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθούν κάπου άλλου στο προσεχές μέλλον.

Theo

Εγώ έχω wind. Πολυ οικονομική σαν εταιρία, απλα πρέπει να βελτιώσουν το σήμα του 3g. Cosmote και Vodafone ουτε για πλάκα. Οι 2 αυτές εταιρίες συναγωνίζονται στο ποιος θα κλέψει ή αρμέξει τον πελάτη περισσότερο.

Κώστας

Όσον αφορά την κάλυψη 3G/2G & εξ. πελατών καθαρά Vodafone. Για κάλυψη 4G και παρεχόμενες υπηρεσίες, πχ HD Voice, Cosmote. Η Wind έχει πολύ καλές τιμές αλλά από εξ. πελατών και δίκτυο είναι πολύ πίσω! Ξυλόκαστρο Κορινθίας

forneverarrow

Cyta Mobile Vodafone επειδή μένω στην Κύπρο. Απλά η καλύτερη κάλυψη στο νησί.

iikostas1

Φοιτητικό Cosmote what’s up στη θεσσαλονίκη με αρκετά καλή κάλυψη 4g στο κέντρο και πακέτα πού καλύπτουν τις ανάγκες μου..

Dimitris

ΚΑΜΙΑ!!!! Όλες κοιτάζουν με τα ψέματα να βγάλουν κέρδος….εδώ δεν έχουμε 3G, δεν έχουμε σήμα στις απλές κλήσεις, πάμε σε 4G….Καταργούν την κάρτα των 5 ευρώ που είναι απάνθρωπο για την χώρα και την εποχή μας….για να μην αναφέρω το σκάνδαλο με τα μονόευρα που πήγαιναν σύννεφο πριν απο μερικά χρόνια επειδή και καλά είχαμε κάποια εφαρμογή που κατανάλωνε και καλά δεδομένα και μάς χρέωναν κάθε μέρα…..όλες τις κομπίνες του κόσμου έχουν βρει και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες….

manos k

Η Vodafone όπου και να πάω ποτέ δεν με απογοητεύει. Είχα κάνει φορητότητα Cosmote τον Μάιο και άντεξα μόνο 6 μήνες. Στην Ξάνθη είναι χάλια το δίκτυο της. Το 3g της δεν δουλεύει. Μόνο σε σημεία έχει καλό 4g.

chaos

Ολες ιδιες ειναι στο συνταγμα εχεις 4G αλλα οταν βγεις εκτος πολεως ουτε σημα δεν εχουν.

COSMOTE

Αλέξανδρος Γ.

Έχω cosmote αλλά δεν είμαι καισιόδοξος τόσο ικανοποιημένος

Tek Thanos

Εγω ειμαι στην Vodafone και το δυκτυο ειναι παρα πολλη γρηγορο ειμαι ευχαριστημενος

Giorgos

VODAFONE CU

1.call me back
2.πολυ καλα πακετα κ προσφορες
3.Βαζεις καρτα 10ευρο κ εχεις αυτοματα 500ΜΒ η λεπτα ομιλιας(το επιλεγεις εσυ) και οχι reload it που δεν ξερεις τι θα σου τυχει…
4.τηλ. 4G δεν εχω αλλα απο ιντερνετ καλα παει,το Η πιανει τις περισσοτερες φορες
5.πολυ καλη εξυπηρετηση μεσο viber,skype,whatsapp
IΩANNINA

jonjon

Cosmote προς το παρόν! Από φορητότητα , 1500′ 1500 μυνήματα προς όλους και δύο γιγα ίντερνετ 32,60.

giannis

Εχω Wind. Στα μερη που κινούμαι (Χανιά) εχει καλό σήμα και ικανοποιητικό 3G. Από εξυπηρέτηση πελατών δεν εχω παράπονο. Δέν λέω πως εχω μείνει εκπληκτος γενικά, αλλά ενταξει…

ilias

Vodafone η καλυτερη!

nikolas

Εχω περασει τα τελευταια πεντε χρονια απο What’s Up,Q,F2G και ξανα What’s Up.Στην ανατολικη θεσσαλονικη(Χαριλαου) η Vodafone χωλαινει στο σημα ειδικα 3G οπως και η Wind σε εσωτερικους χωρους.Η Q που εχω τωρα εχει μετριο 2G (Σημα εχω με εσωτερικη περιαγωγη στο δικτυο της Wind),στην επαρχια εχει σημα GPRS σε πολλα σημεια.Η Cosmote εχει αρκετες κεραιες και γενικα εχει Full Edge και H,H+ ακομα και στην επαρχια μεσα ή εξω.Το αρνητικο ειναι οτι δεν εχει καλα πακετα για να ανταγωνιστει. Προσωπικα η Wind ειναι μια χαρα σαν εταιρεια και κανει βηματα προοδου στο σημα της και στις online υπηρεσιες.Το αρνητικο ειναι η περιαγωγη στην Q οπου ειναι εκνευριστικο.

nikolas

Εχω Cosmote(What’s Up) και Q.Σε συγκριση μερα με την νυχτα.
Cosmote εχω σημα φουλ Edge και H,H+
Πακετα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα,
γιατι χρησιμοποιω 0.facebook
Η Q εχει μετριο 2G,εσωτερικη περιαγωγη,πακετα μονο το 600 προς Wind/Q με 2 ευρω.
Προτιμω Cosmote γιατι στο θεμα του ιντερνετ(MB) εχει καλες ταχυτητες αλλα τα πακετα ειναι φωτια.Αμα ειχε καλυτερο σημα και καμια προσφορα να εχω καθε μηνα MB με ανανεωση θα το σκεφτομουν να αλλαξω.

kostas

Vodafone Cu student. Βάζω μια κάρτα 10€ το 2 μηνο. Μου δίνει κάθε πρωτη του μήνα 600 λεπτά προς Vodafone, 600 mb internet ( αυτά είναι δώρα ). Τώρα με 7€ το μήνα έχω 1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, 100 sms προς όλα τα δίκτυα και 600 mb internet. Επίσης παίρνω απο 100 mb απο 3 άτομα σύνολο 300, για κάθε ανανέωση που πραγματοποιούν 3 φίλοι μου. Απο σημα ειμαι υπέρ ευχαριστημένος 3g παντού στην αθηνα , επιτυχία κλήσεων πάντα, σήμα 2g σε περιοχές που είναι δυσπρόσιτες λόγο γεωγραφίας όχι για πολυ φυσικά αλλάζει αμέσα με μια εναλλαγή δικτύων παλι σε 3g, μια απο αυτές τις περιοχές είναι η ζωγραφου στην οποία και κατοικώ. Άριστη εξυπηρέτηση πελατών και γενικά άριστη εικόνα τις εταιρίας.

Χρήστος

wind

Αποκλειστικά για την τιμή! Σήμα θα ήθελα να ήταν καλύτερη.
Mε 10 Ευρώ το μήνα
1500 Σταθερά
1500 Wind
150 Vodafone Cosmote
850 MB

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Εχω cosmote. Ο μονος λογος που το κραταω ακομα ειναι γιατι εχω παγιο μονο 12,5 ευρω και μιλω 100′ προς αλλους ,1500′ οτε , 140 ΜΒ, 60 μην.αλλους, 1500 μην οτε.
ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ
(Τουμπα-Κεντρο Θεσσαλονικη)
@Χρήστος Πως το καταφερες?????

νικος

η cosmote γιατι το whats up ειναι το καλυτερο δινει δωρα συνεχειααα

Philippe32

Ενας Γιαννιώτης ρε παιδιά να διαβεβαιώσει οτι για να μιλησεις με κάποιον 5 λεπτα πρεπει να το κανεις διαδοχικα γιατι πέφτει το σήμα ανα δευτερόλεπτο με την κωλοcosmote που μπλέξαμε!Vodafone μονο (για την περιοχή μου πάντα)

Tom

Επειδη ακουω για φοιτητικα πακετο να πω μονο οτι και η cosmote εχει ενα φοβερο πακετο με 2gb ιντερνετ και τα παρελκομενα στα 16.80.

Εγω ειμαι cosmote ενω ειχα vodafone πολλα χρονια. Περα των φοιτητικων πλεονεκτηματων και περα των καρτοκινητων (οπου στο δευτερο η wind τα παει πολυ καλα αφου με 10 ευρω εχεις πολυ πραμα γενικα) αν θες απροβληματιστη λειτουργια η cosmote ειναι πολυ καλη. Ειναι ακριβη σαν εταιρια αλλα ειναι η καλυτερη πιστευω.

Μενω αθηνα, με καρτοσυμβολαιο κινουμαι. Αν ηταν λιγο πιο φτηνη θα ηταν τελεια. Αλλα τι να κανουμε. Και η vf ακριβη ειναι αλλα οχι το ιδιο απο την εμπειρια μου. Πολλες οι περιπτωσεις που παλευα για mobile internet της προκοπης δυστυχως.

Απλα ενα γενικο σχολιο ειναι οτι το mobile internet στην χωρα μας ειναι πολυ ακριβο. Ενω απο τα τριγυρω μπορεις να βρεις λυση με καλα λεφτα αν θες πραγματικα πολυ internet (που πιστευω ειναι το πιο σημαντικο αν θες να κανει την χρηση που αρμοζει σε ενα smartphone) πρεπει να πας σε πολυ ακριβες λυσεις.

Αλέξανδρος

Όλη η εταιρεία έχει Wind. Μέχρι και το 2011είχα Cosmote αλλά μιας και ο συνέταιρος μου είχε wind είπα να δοκιμάσω γιατί η Cosmote μπορεί να ήταν η καλύτερη για Θεσσαλονίκη αλλά όταν άρχισε αυτό με τα whats up μου είχε σπάσει τα νεύρα. Λόγω της δουλειάς μου (τεχνικός ανελκυστήρων) μπορεί να είμαι σε οπoιοδήποτε μέρος της πόλης και σε υπόγεια (μηχανοστάσια) και θέλω να έχω σήμα έστω και να μισο ακούω αλλά όχι στο ΙΣ και να χάνετε το σήμα.
Για να μη πολυλογώ με την Wind είμαι πολύ ευχαριστημένος και σε σήμα για κλήσεις αλλά και σε m. internet.

Gagarin

Q-Telecom card…
Οικονομική κ τίμια!!!πολυ φτηνή σε όλα!!!
Το μονο αρνητικό ειναι οτι εχει περιαγωγή απο την wind με αποτέλεσμα να μην εχει καλή κάλυψη Ίντερνετ σε αρκετά μέρη…

Mixalis

Είχα πάντα Cosmote,πήγα Vodafone για ένα χρόνο αλλά δεν είχα καλό σήμα και ξαναγύρισα cosmote. Είχα το 45 απεριοριστα, έκανα αίτηση σε wind για να μου κάνουν προσφορά να μείνω, 4 γραμμές οικογενειακό, μαζί με την έκπτωση από το double play ote δίνω για το 65 plus 13€ τελική τιμή!!! 1500′ προς όλους,1500 sms προς όλους και 2 g Internet !!! Μου το πρότειναν πολλοί να το κάνω,απειλή θέλουν 😛

manosv

κατοχος του ιδιου αριθμου απο το 1999.μεχρι και προπερσι το σεπτεμβρη ειχα συμβολαιο στη wind.μετα απο συμβουλη φιλου και αφου εψαχνα τη καλυτερη καρτοκινητη για να απαλαγω απο το συμβολαιο,πηγα στην q.το καλυτερο σημα δεν το εχει.αλλα την καλυτερη οικονομια την εχει.η μονη καρτοκινητη με χρεωση ανα δευτερολεπτο.ποτέ δεν εχω δωσει πανω απο 10 ευρω τον μηνα και με καλυπτει σε ολα με 1000 λεπτα προς q,200 λεπτα προς υπολοιπα κινητα και σταθερα και 900 mb mobile internet.πραγματικα ευχαριστημενος

Andrew

Cosmote What’s Up φοιτητικό πακέτο στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Ήπειρο, Δυτική-Ανατολική Μακεδονία) σήμα καμπάνα και κάλυψη 4G LTE στο 95% των περιπτώσεων. Για το υπόλοιπο 5% είναι το H,H+. Άριστη ποιότητα κλήσεων, και κανένα παράπονο η πρόβλημα τα τελευταία 3 χρόνια. Και πριν 6 μήνες που χρειάστικα mini-SIM λόγω αλλαγής συσκευής, δεν μου την χρέωσαν καν. Απλα μπήκα σε ένα κατάστημα Γερμανός, είπα οτι θελω μια δεύτερη mini-SIM, μου την έδωσαν και αυτό ηταν όλο. Για Vodafone / Wind δεν ξερω γιατί δεν τις έχω δοκιμάσει.

Fanis

cosmote μονο ρε

Darth

στην Ελλάδα καμία……….
cosmote……. καλό δίκτυο αλλά τιμές τοσο υψιλες που δεν μπορεις να το χρησιμοποιήσεις αυτο το δυκτιο……..
voda…….. σήμα για να βρεις πρέπει να είσαι στην κορυφή του κτηρίου……
wind …. αξιοπιστία μηδέν……..

και ολε κανενα……….

Spukie

cosmote για την υποδομη σε δικτυα-σημα.
ΑΛΛΑ
πιο ΑΚΡΙΒΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
ολα τα αλλα ειναι ενα μηδεν

Cons

Να ζήσει το Καρτέλ… Ανακοινώνει σήμερα η Cosmote την x αύξηση στο Α πρόγραμμα, τη επόμενη ημέρα ακολουθεί η Vodafone και την επόμενη η Wind. Ευχαριστούμε την ρυθμιστικη αρχή για την φοβερή προστασία του καταναλωτή. Χρήστης Vodafone χωρίς πολύ ψάξιμο πάντως μιας και όλες ίδιες είναι για εμένα.. Υ.Γ. Χωρίς φασαρία τελικά δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Έκανα πριν 7 μήνες αλλαγή σε εταιρική σύνδεση στην κοπέλα μου (Vodafone) με πακέτο στα 23.5€ Μας τρέλαναν στα μηνύματα, ο λογαριασμός εκδοθηκε, μπείτε εδώ, μην χάσετε εκείνο.. Έκανα και εγγραφή στο myvodafone για να τα βλέπουμε όλα online. Οι λογαριασμοί ερχόταν πάντα γύρω στα 30€ και εξοφλούνταν στην ώρα τους. Ώσπου κάναμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Επίτηδες είχα Skype καθώς ξέρω τι χρεώσεις παίζουν. Το κινητό το είχαμε όμως ανοιχτό, μην τυχόν και χτυπήσει τηλέφωνο από εταιρεία. Τελικά χτύπησε μια φορά και χρειάστηκε να μιλήσει κανα 3 λεπτό (κλήση από Ελλάδα προς το κινητό). Και ξαφνικά ο λογαριασμός του μήνα ήρθε +20 περίπου ευρώ. Επειδή λέει είχαμε το passport / πας παντού ενεργοποιημένο, συν την χρέωση της κλήσης. Μετά από φασαρία για την μη ειδοποίηση/ενημέρωση της Vodafone προς εμάς σχετικά με αυτό το passport, μας τα αφαίρεσαν από τον επόμενο… Να μας… Συνέχεια »

Δημήτρης

Έχω και θα παραμείνω στην Vodafone γιατί απλά δεν συγκρίνεται με τις άλλες δύο.Εξυπηρέτηση πελατών άψογη,σήμα απίστευτο,internet ταχύτατο.Το πρόγραμμα που έχω είναι οικονομικότατο(έχω τα πάντα όσο θέλω και πληρώνω πραγματικά ελάχιστα).Για την wind να μη μιλήσω καλύτερα γιατί δεν τη θεωρώ καν εταιρεία κινητής μιας και την έχει η γυναίκα μου χρόνια και όταν πηγαίνουμε διακοπές σε νησιά ή επαρχία δεν πιάνει πουθενά-3g/4g τι είναι αυτό ;;;;
Φίλοι που ήταν στην wind και ήρθαν στη Vodafone μου έλεγαν ότι νόμισαν ότι σε μιά μέρα προχώρησε η τεχνολογία του κινητού δέκα χρόνια μπροστά.
Vodafone δαγκωτό λοιπόν!!! και cosmote εάν κλείσει η Vodafone.

Ιωάννης Παντελαίος

Έχω χρησιμοποιησει και ακόμα χρησιμοποιώ και τις 3 εταιρίες. Cosmote ο ντόρος τότε με το what’s up που αν δεν είχες απλά δεν μπορούσες ούτε να πάρεις ούτε να σε πάρουν. Για μένα η cosmote είναι η χειρότερη εταιρία. Ακριβή με τραγικά πακέτα. Από την άλλη η Vodafone ειδικά για φοιτητικό πακέτο άψογη. 4g σχεδόν παντού 45mbs download 21mbs upload σε αντίθεση με την cosmote που το περισσότερο που έχω δει είναι 12mbs download και 4mbs upload. Η Wind πάλι για καρτοκινητα έχει μακράν τις καλυτερες προσφορές και μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά έχει το πιο σταθερό σήμα και ειδικά H+ (Να θυμίσω ότι δεν έχει 4g) Επίσης το φοιτητικό της είναι πολύ καλό. Vodafone και wind επιλέγεις ανάλογα με τα γούστα σου. Cosmote μια καλοδιαφησμεμενη ναι αποτυχία δε.
Αποτέλεσμα:
Vodafone
Wind
Cosmote
ΥΣ. Μην κάνετε συμβόλαια δενεστε και δίνεται πολλα. Τα καρτοκινητα μπορούν να σας καλυψουν.

Στελιος

Έχω wind είναι η χειρότερη εταιρία που υπάρχει στην Ελληνική αγορά, σήμα στο σπίτι καθόλου στην δουλειά που είναι κοντά στο βουνό καθόλου, τη άλλο να πω, άλλα για να γνωρίζεται έχει τις λιγότερες κεραίες μαζί με την Vodafon και παρόλο που έχουν ένωσή τις δυνάμεις τους (στις κεραίες) πάλι καθόλου σήμα και τέλος το συμαντικοτερο εκπέμπουν σε άλλη συχνότητα από την Cosmote που είναι υποδεέστερη. Η καλύτερη εταιρία με πιο κάλο σήμα (πολλές κεραίες) την πιο γρήγορη αναβαθμίσει της, δεν είναι άλλη από την Cosmote, βέβαια λίγο πιο ακριβή αλλά το καλύτερο είναι πάντα λίγο πιο ακριβό.

apostolos

WIND ανατολικη μακεδονια το σημα ειναι θαυμασιο εκτοσ απο καποιεσ περιοχες οπως στην θασο ασ πουμε με 50 τον μηνα εχω σε δυο κινητα απο 1500 λεπτα προς ολους 1500 sms προς ολους και 2gb ιντερνετ ολα (η καθε συσκευη εχει τοσα )

sannad

Καλημέρα! Είχα vodafone και πήγα wind παράλληλα έχω whatsup. Έχω κάνει φορητότηα από Vodafone σε wind και ηρέμησα. Συνδρομητής συμβολαίου και στις δύο, τώρα έχω το W με 30 ευρώ το μήνα πάγιο. η εμπερία που έχω και από τις τρεις, Vodafone: έχουν ακόμα οι γονείς μου, αν κινείσαι θα βγάλεις κλήση αλλά δε θα μπορέσεις να μιλήσεις ποτέ, Internet μπάζο, σε χρεώνει έτσι και ξεπεράσεις το όριο λες και έχεις πάρει Αυτραλία και μίλησες μια ώρα, για μένα η χειρότερη όλων. Cosmote δε ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχω whatsup, το έχω για να με παίρνουν οι κολλημένοι μαζί της, συνήθως στο σπίτι μου δε μπορώ να συνεννοηθώ και έχει τη κακιά συνήθεια να σου κόβει τη κλήση στο 1 λεπτό για τουλαχιστον τρεις φορές σε τηλεφώνημα για να χρεωθείς τελικά 9 λεπτά από το χρόνο σου. τραγική! Από internet δε ξέρω. Για μένα η wind είναι η καλύτερη της καρδιάς μου, γιατί πάντα είχα άπλετα τα λεπτά ομιλίας με αποτέλεσμα να μη τα ξεπερνάω, πάντα είχα καλές τιμές, αν είναι να μη πιάσει καλό σήμα δε θα πιάσει καθόλου, αλλά αν πιάσει μιλάς και συνεννοήσε, στο Internet είναι λίγο αργή αλλά δε με πειράζει, και γενικά είναι… Συνέχεια »

sanegain

Το ΚΑΡΤΕΛ που έχουν στήσει η εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα το έχουν ζηλέψει μέχρι και βαρόνοι κοκαίνης στην Κολομβία…
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ… Όσο πάνε τα προγράμματα και ακριβαίνουν και λιγοστεύουν τις παροχές ….για το ανέκδοτο Επιδότηση συσκευής δεν το σχολιάζω κάν….
Ο κόσμος όλος παέι σε παροχή mb και όλα μέσω ίντερνετ (ακόμη και η ομιλία) και στο Ελλάντα ακόμα μας προσεγγίζουν με ΔΩΡΕΑΝ sms που μέσω ίντερνετ στέλνουμε χιλιάδες και εννοείται ΔΩΡΕΑΝ…. Δηλαδη έλα να σου δώσω δωρεάν ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ!!!!

Γιώργος

Είχα και τις τρεις , τώρα μόνο Cosmote. Απο θέμα δικτύου Cosmote>>Vodafone>>Wind , απο θέμα τιμής η Cosmote είναι πιο ακριβή , πιο φτηνη η Wind αλλά με το άθλιο δίκτυο που έχει τι να το κάνεις?

nik

2 χρόνια είχα wind, πριν είχα cosmote. Βαρέθηκα να παίρνω συνέχεια στην εξυπηρέτηση πελατών. Μου έδωσε η vodafone με προσφορά το vodafone red 1. Πληρώνω 32 ευρώ και εχω 1500 λεπτα προς ολους, 1500 sms προς όλους, 2gb ίντερνετ, vodafone cloud, protect, premium napster και ένα σορό απο άλλες υπηρεσίες. Κάλυψη άψογη, 4g σχεδόν παντού και το πιο βασικό , μεσα σε ένα χρόνο μίλησα μόνο 1 φορά με εξυπηρέτηση πελατών. Βρήκα την υγειά μου, δε με ενδιαφέρει τι πακέτα έχουν οι φίλοι, συνάδελφοι και πελάτες.

nieris

ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ WIND 4G KAI VODAFONE 4G ,ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η WIND ΚΑΙ ΦΙΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.ΕΧΩ WIND ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΈΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΟΙ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΓΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΜΕΓΟΥΝΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ 4G ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ.

Γιάννης

Vodafone φοιτητικό πακέτο. 7ευρώ τον μήνα με: 1200 λεπτά προς όλους, 600 λεπτά προς cu, 100 μηνύματα προς όλους, 1.7gb internet.. το οποίο είναι πολύ γρήγορο στη Θεσσαλονίκη.

kb_boy

Wind f2g με κάθε ανανέωση 300″ λεπτά προς όλους.

Giorgos216

Τις είχα και τις 3 μεγάλες τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχω Wind.
Η Cosmote είναι μακράν η πιο ακριβή, εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό. Δεν προσφέρει κάτι που δεν προσφέρουν οι άλλες εταιρείες, αντιθέτως χάνει σε προσφορές.
Η Vodafone έχει απαράδεκτο σήμα σε πολλές περιοχές (στην Αθήνα), ακόμα δε μπορώ να συνεννοηθώ με πολλούς που έχουν.
Η Wind έχει τις καλύτερες προσφορές και καλό σήμα.

Μακράν Wind F2G.

Τομ

Νικ πως καταφερες vf red με 32 ευρω

ioannis

καμιά όλες μηδέν ποιότητα , μηδέν υπηρεσίες, μηδέν τιμές
ΘΟΥ.ΒΟΥ δηλ

Σαββας Γακιδης

Cosmote φυσικά,πολύ καλό σήμα παντού αν και ακριβή!

θεοφιλος

WINDDDDDD ΜΕ 10 € 9,50 ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ 9,50 + 300 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ + 1GB ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΜΙΝΑ……. WINDDDDDDDDDDDDDD…..

Philippos

Έχω τη vodafone σε καρτοκινητό, στη Θεσσαλονίκη, καλό σήμα, καλό ίντερνετ 3G απάτη στον τρόπο με τον οποίο χρεώνουν τις υπηρεσίες τους….μεγάλη απάτη!

Μρκ

VODAFONEEEEE

ΣΤΑΘΗΣ

COSMOTE ΦΥΣΙΚΑ.

Παναγιώτης

Καμιά από τις τρεις.
Ειλικρινά.
Και οι τρεις είναι απάτη σκέτο, και όποιος έχει αντίρρηση είμαι στη διάθεση του πολύ ευχαρίστως.

Μαριάννα

Cosmote…Αρκετα καλη εταιρία..και οικονομική…

jim drak

Eταιρείες απάτης είναι όλες ή και συνεργοί με εταιρείες απάτης. Στο ίδιο καζάνι τις βάζω όλες. Τώρα αν θέλετε να βάλω μια σειρα στα μπουρδέλα ας πω ότι σημαία κρατάει η ote – cosmote μετά vodafone κ.λπ Από όλες σχδόν που έχω δοκιμάσει κάπως αξιόπιστη σε αυτα που προσέφερε και σταθερη στα τιμολογια ήταν η forthnet.

Σοφία

Ήμουν χρόνια στην Cosmote και τα τελευταία χρόνια θεωρώ πως το έχει παρακάνει με τις τιμές και τα πακέτα, στα οποία ”χώνουν” ό,τι μπορείτε να φανταστείτε για να ανέβει ο λογαριασμός! Έχουν την εξουσία και λειτουργούν αναλόγως… Μόνο όταν σε χάνουν, βρίσκονται λύσεις ως δια μαγείας που καλύπτουν τις ανάγκες σου, πιο ευέλικτες, πιο φθηνές… Λυπάμαι, αλλά αυτή η νοοτροπία σε εκτιμώ όταν σε χάνω με έχει κουράσει, γι’ αυτό και έφυγα και πήγα CYTA με δίκτυο VODAFONE! Και βρήκα την ησυχία μου!!! Και μην τρελαίνεστε, η Cosmote κάθε άλλο παρά ελληνική είναι…

αφαντος

Για να καταλαβεις τι πάιζει,,, ολες οι εταιρείες έχουν το ιδιο πρόγραμμα λειτουργίας, αρα και γιαυτο εχουμε ταξιδάκια προσωπικών δεδομένων,
Επίσης λόγω αλλαγής στον κανόνα φορητότητας πλέον σφυρίζουν αδιάφορα γιατι δεν προλαβαίνουν κάν να εξυπηρετήσουν αιτήματα,
Αλλαγη εμπορικής πολιτικής στον τρόπο που λειτουργούν οι εκπτώσεις στο σύνολο,
ταυτόχρονη αντιμετώπιση στο ιδιο τέμπο απο όλα τα τμήματα, εξυπηρέτηση, ακυρώσεις, φορητότητα
ΑΡΑ ΚΑΡΤΕΛ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟ.

Εγώ έχω WIND και μένω Πάτρα μέση αγυιά.Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν εξαιρέσεις οτι μέσα στο σπίτι έχει κάτι μικροδιακοπές στις κλήσεις και αυτό όχι πάντα.Οσο για το mobile internet αρκετά γρήγορο και για μένα παίρνει το βαθμό 8-9 με 10 το άριστα έχοντας τις περισσότερες φορές H+ σχεδόν σε όλη την πόλη και ικανοποιητικές ταχύτητες.Αξίζει να σας αναφέρω μερικές μετρήσεις:στάδιο παναχαικής down 8.47 mbps upl 2.26,ψηλαλώνια down 8.63 up 1.22 mbps veso mare down 11.01 mbps up 0.82.Επίσης σύμφωνα με την εφαρμογή οpensignal 3g/4g η οποία θεωρείται αξιόπιστη η wind έχει την πρωτιά στο σήμα σε μερικές περιοχές μεταξύ των οποίων η πρωτεύουσά μας η Αθήνα με δεύτερη την cosmote και τρίτη τη vodaphone.η θεσσαλονίκη,αλεξανδρούπολη.Λάρισα.Χαλκίδα,Ρόδος,Τήνος και σε πολλές περιοχές έρχεται δεύτερη.Γενικά το καλύτερο σήμα η wind το εχει σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα και αιγαίο ενώ σε περιοχές της Πελοποννήσου,Ηπείρου και νότια Επτάνησα υστερεi οπως και σε μερικές ορεινές περιοχές όπου συμφέρουν οι άλλες δυο.Oσο για τα F2G πακέτα της wind πολύ βολικά και οικονομικά!

Διονύσης

καλησπέρα. εγώ έχω καρτοκινητό vodafone cu και είχα κάνει αλλαγή πακέτου πρόσφατα, χωρίς να πληρώσω κάτι παραπάνω !! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

AKIS lAZARIDIS

Είμαι απo το 2007 στη Vodafone. Σήμα στο ίντερνετ δεν έχω σχεδόν καθόλου. Κλήσεις και μηνύματα παίρνω. Η cosmote σπίτι μου δεν πιάνει τίποτα…μόλις μετα βίας να πάρεις κλήσεις. Μάλλον θα δοκιμάσω WIND. Μένω Νέα Ιωνία Αττικής

costakis

Γιατι τοσος φανατισμος απο τους περισοτερους για τις εταιριες,ουτε οι μετοχοι ετσι

Stamatis Gr

Μακριά από την WIND!
Βύρωνας, 3 χιλιόμετρα απόσταση από το Σύνταγμα, σημα ανύπαρκτο ή ασθενέστατο και όποτε τους καπνίσει. Σε παράπονά μου, η WIND απάντησε: “Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε οποιαδήποτε βελτίωση” Το 4G τους μάρανε!!!

nikos

Είχα Cosmote περίπου 7 χρόνια αλλά εδώ και 4 μήνες έχω Wind F2G και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος όσον αφορά το σήμα και τις ταχύτητες στο ίντερνετ, η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει είναι 19mbps (Αθήνα Ιερά οδό κοντά στο Γκάζι) η εξυπηρέτηση πελατών είναι καλή γενικά.

Με 10€ online ανανέωσης κάρτας μέσο PayPal η πιστωτικής – χρεωστικής δίνει αυτόματα δώρο 1GB ιντερνετ για ένα μήνα με 5€ ευρώ 200 λεπτά προς όλους κλπ.

Μάκης

Καλησπερα σε ολους , τυχαίνει να ειμαι κάτοχος και των 3ων εταιριών και να εχω γυρίζει ολη την Ελλάδα λόγο τις δουλειας μου ενα θα πω WIND ,και οποιος θελει ας πει οτι θελει, η Vodafone ,αφήστε το , απάτη οπου 4g= GPRS , και σήμα τελιως χαλια. Cosmote??? οπου εχει κοντα πυλώνα. Το μονο που θελει H WIND ειναι το Ίντερνετ τιποτε αλλο που σιγα σιγα γινεται μακράς η καλητερη δείτε και τι επενδύσεις κανουν και κατι ακομα.η WIND φιλε μου γνωρίζεις γιατι εχει λιγότερες κεραιες απο οτι η cosmote και η Vodafone???? μαλλον οχι και γιαυτο πετάς κοτσανες, ενας πυλώνας τις WIND ισοδυναμεί με δυο τις κοσμοτε λαό αν αναρωτιέσαι γιατι ψάξτο λιγο . Αυτα, ανάθεμα την δουλεια μου αλλιως cosmote και Vodafone θα ηταν στα σκουπίδια ……

νικος

WIND δαγκωτο free2go με τις καλυτερες προσφορες,για το θεμα σήμα εγω που ζω στο νησι τις Λευκάδας ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα

Spiros

Αν και εχω wind με χαλια σημα και θα παω vodafone εδω και 10 χρονια στην cosmote δεν ειχα κανενα προβλημα..Και μην περιμενετε τρελες υπηρεσιες σε τιμες τζαμα οτι πληρωνει παιρνει ο καθενας και αναλογα τι υποδομες εχει καθε εταιρια Και για σχολιο 25 konkon κανεις λαθος Ναι η free ειναι απιαστη αλλα οχι 4€ με τιποτα.
Απεριοριστα σταθερα κινητα Γαλλια και απεριοριστα σταθερα ολη την ευρωπη και 20go(gb) με τουλαχιστον 4g 29,99 εαν δεν εχει free box(cable tv) εαν εχει παει 19,99 και χωρις δεσμευση συμβολαιου, Μην συγκρινετε παροχες Ελλαδιτσας με παροχες εξωτερικου ειναι αστειο…

Fοx11

εγω ειμαι υπερ της wind γιατι; γιατι εχω δοκιμάσει και την cosmote(10 χρόνια) και την vodafone(3 χρόνια) και το αποτελεσμα ηταν οτι με κοροιδευαν και οι 2. Συνδεση κ στις 3 εταιριες με τεραστια διαφορα στην τιμη, cosmote 58,34 παγιο με 1500 προς ολους 1500 μνμ προς ολους και 1,5gb ιντερνετ τα ιδια σχεδον σε vodafone τωρα στην wind 1000 προς wind 600 προς ολους 100 sms και 1gb ιντερνετ και ποσο πληρωνω; 14,45 τελικη τιμη μια χαρα , σημα καμπανα η wind!!! μην ακουω οτι δεν εχει καλο σημα εχω κανει συγκριση στο ιδιο μερος κ η wind εχει 4σημα κ η cosmote 3σημα .εγω αυτο που εχω να προτείνω σε ολους σας ειναι οτι αν είστε πολλα χρόνια σε μια εταιρία σας εχουν σιγουρους τα λεγομενα πελατακια, παιδια καντε τους την εκπληξη δεν ειμαστε παντρεμενοι μαζι τους τελος η κοροιδια με τα πολλα λεφτα.

ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ WINDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
KAI ΠΑΛΙ WINDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 4G ΦΟΥΛ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Mary

Καλά ο απο πανω ταγμένος στην wind, δεν το συζητάω! Πάντως σου προτείνω ετσι φιλικά παντα να ξεκινήσεις με 2G και οταν το σιγουρεψεις περνάμε και στις αλλες ταχύτητες…

αγγελος

Στην Αλβανία μόνο με 8 ευρό το μήνα έχεις απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό 15 λεπτά ομιλίας στο εξωτερικό και ατελείωτα στην Αλβανια

gouilis

vodafone

με 10 ευρω με online ανανεωση δωρο 250mb mobile internet
με 3 ευρω 400 λεπτα προς ολα τα κινητα και σταθερα στην ελλαδα
πολυ καλο σημα απο τα 10 ευρω μενουνε 5 ευρω τα οποια μπορεις να
επιλεξεις η sms η κατι αλλο 🙂

Κάποιος

VODAFONE. Μακριά από τη Wind χρεώνει χωρίς λόγο. Για Cosmote δεν ξέρω. Και όσοι λένε για άρμεγμα η Vodafone CU και πιο φθηνή είναι και περισσότερα δώρα κάνει και καλύτερο σήμα έχει.

Παναγιώτης

Μόνο η COSMOTE.

Madam sousou

Τελικά 15 χρόνια στην COSMOTE στην wind και συγκεκριμένα στο f2g βρήκα την ελευθερία μου πραγματικά. Η καλύτερη πλέον. Πολυ καλο σήμα , πολυ καλο Ίντερνετ αν και δεν πιάνω 4g αλλά πραγματικά με H+ μια χαρά γρήγορο ειναι. Και το 1/4 στην τιμή απο την COSMOTE και πολυ καλυτερο σήμα σε ομιλία και Ίντερνετ. wind και πάλι wind.

nikos

Μακριά από cosmote νοοτροπία δημοσίου απαράδεκτη εταιρεία _ vodafone νούμερο ένα στον κόσμο

Γιώργος22

Εχω Cosmote What’s up απο τότε που πήρα για πρώτη φορά κινητο,ενω τωρα το εχω φοιτητικο..Παραλληλα εδω και 3,5 χρόνια εχω και F2G με την προσφορά των 300′ σε συνδυασμό με 120′ λόγω σταθερής αλλά και την φοιτητική/ειδική προσφορά με τα 1500′.Επειδη μένω στην επαρχία,σήμα για ίντερνετ στη Wind 0.Δυστυχώς…παρολαυτα σέβομαι την προσπάθεια που κανει και την κρατάω.Αλλιώς με το φοιτητικό What’s up ειμαι ευχαριστημένος

Νικος

Νεο 4G δικτυο WIND
1500 προς ολους
2GB
Με 10€ καρτουλα
Φοιτητικο

Vodafone. Η καλύτερη. Χρησιμοποιώ το Vodafone to all 700 και βρίσκομαι στη Νότια Κρήτη. Δεν έχω κανένα παράπονο, πολυ καλο δίκτυο!!!

kapoioskapoukapote

Vodafone CU
α) Μεγάλη κάλυψη δικτύου και 4G
β) με κάθε 10Ε κάρτα δώρο 500mb για κάθε 20Ε 1 gb κτλ
γ)panic button δωρο 2 φορες το μήνα όποτε το θέλουμε 500 mb για μια ωρα
δ) Cu refill γέμιζεις το πακέτο σου στη μισή τιμή τον άλλο μήνα πχ πακέτο 8Ε θα το πάρεις 4Ε
ε) cu give back πέρνεις πίσω όσα mb η gb χαλάς μεσα στον μήνα
στ) cu δωρο οταν βάζεις καρτα σου ερχονται 100mb επιπλεον δωρεαν και πάνε και στους φιλους σου και το αντιστροφο αρκει να τους διλωσεις και να σε διλώσουν
ζ) πακετα pass
η) Αν πέρνεις νεο αριθμό τους 3 πρωτους μηνες περνει δωρεαν διπλασιασμο δλδ για καθε 10Ε και άλλα 10Ε δωρο κοκ

ΑΥΤΑ….

Σακ

Φιλε το δυκτιο 4 G πως βλεπεις οτι εχει μεγαλη καλυψη? Εγω γυρναω την Αθηνα και παντα εχω προβληματα σε πολλα σημεια! Τους ζητησα βοηθεια και μου λενε παπαριες!

Bikianos Nikos

Τετραπλασιασμός του κόστους κινητού και δεν μιλάει κανένας. Στο καρτοτηλέφωνο έπαιρνες μια κάρτα για ένα χρόνο. Τώρα το έχουν κάνει τρίμηνο. Ημερομηνία λήξεως τρίμηνο στην κάρτα ανανέωσης. Αν δεν το καταναλώσεις χάνετε. Ντοματάκια κονσέρβα να ήταν, θα είχες τουλάχιστον διετία. Φοβούνται μην πάθουμε τίποτα από το ληγμένο, και το διαγράφουν

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ +++ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η COSMOTE ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΠΑΤΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΟΒΑΝ ΑΚΟΜΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΑΙΣΧΡΗ ..ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ

Polyvios

Ηράκλειο Κρήτης, Cosmote mobile XL

Kyriakos A

COSMOTE . Τα πακέτα αμα τα ψάξεις λίγο είναι πολύ καλά.

Vaskor

Cosmote. 4G+ παντού. Καλή εξυπηρέτηση. Ωραία πακέτα deals for you, έκπτωση στο πάγιο του κινητού λόγω σταθερού τηλεφώνου συνδυαστικά. Αξιοπιστία. Κανένας λόγος για αλλαγή, εκτός εάν βγει κάτι πολύ οικονομικότερο σε άλλη εταιρεία. Οι διαφορές στο κόστος είναι από καθόλου έως μικρές. Ευχαριστημένος.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

COSMOTE: Προσωπικά, πιστεύω πως μόνο η Cosmote έχει σοβαρό δίκτυο στην Ελλάδα. Προφανώς και όλες οι εταιρίες έχουν σημεία με “τρύπες”, αλλά τις λιγότερες -ιδίως στην επαρχία- τις έχει η Cosmote. Άρα από άποψη σήματος μόνο Cosmote. Αναφορικά με τις τιμές, είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά είναι σίγουρα πολύ καλύτερες σε σύγκριση με ό,τι ίσχυε στο παρελθόν.
VODAFONE: Όσον αφορά τις προσφορές στην καρτοκινητή, το Vodafone CU είναι ίσως ό,τι πιο value for money υπάρχει. Από σήμα, αν είσαι σε μεγάλη πόλη κάτι γίνεται, αν όμως είσαι σε κανέναν επαρχιακό δρόμο ή σε κανένα απομακρυσμένο χωριό, τότε είναι χειρότερη και από τη Wind.
WIND: Τι να πρωτοπώ… Ανύπαρκτο 4G δίκτυο με ταχύτητες 5Mbps και στην καρτοκινητή είναι αρκετά πιο ακριβή σε σχέση με το παρελθόν, άρα ΜΑΚΡΥΑ από όλες τις απόψεις.

GV

Vodafone: Παλαιόχωρα Κρήτης: 4G+ σε όλη την παραλία. Κερατσίνι/Πέραμα/Πειραιάς/Δραπετσώνα: 4G+ ΚΑΙ 5G ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ

Cosmote : Παλαιόχωρα Κρήτης : H+ με εναλλαγές σε E(2G). Κερατσίινι/Πέραμα/Πειραιάς/Δραπετσώνα: 4G+ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ 5G.

Wind: Παλαιοχώρα Κρήτης: 4G σε όλη την παραλία. Κερατσίνι: Μη ικανοποιητικό σήμα στα βουνά της Αμφιάλης και στα Τουρκοβούνια Πειραιά. Πέραμα: Μεγάλα κενά κάλυψης από το Ικόνιο μέχρι και το λιμάνι που φεύγουν τα καράβια για Σαλαμίνα. Πειραιάς: Όπου έχω πάει φοβερό το δίκτυο εκτός από ένα σημείο στα Καμίνια. Ελάχιστο 5G.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ:

1η. Vodafone
2η. Cosmote
3η. Wind

Αλέξανδρος Μαθιουδάκης

Πώς γίνεται να μην έχει γραφτεί τίποτα εδώ και 2 χρόνια; Και μάλιστα για κάτι τόσο επίκαιρο; Η Vodafone καταργεί τα 3G δίκτυα, συστήματα ανανεώνονται και η παρούσα ιστοσελίδα μιλάει για καταστάσεις 2 ετών αρχαίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.