BlackBerry, ο CΕΟ απειλεί με μηνύσεις για τις διαρροές

Ο CEO της BlackBerry John Chen είναι αποφασισμένος να σταματήσει τις διαρροές και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το θέμα. Όπως έγραψε στο blog της εταιρείας, θα πάρει ακόμη και νομικά μέτρα εναντίων όσων διαχέουν μη δημόσιες πληροφορίες για τα προϊόντα της BlackBerry.

Αυτό που τον εκνεύρισε φαίνεται πως είναι ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγο καιρό όπου κάποιος προσποιήθηκε ότι εργάζεται για μια από τις μεταφορικές με τις οποίες συνεργάζεται η BlackBerry. Η πλαστοποροωπεία επέτρεψε σε κάποιον τρίτο να έχει πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της BlackBerry και φυσικά η εταιρεία κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Η πιο αυστηρή πολιτική της BlackBerry ως προς τις διαρροές σημαίνει ότι οι fans της θα βλέπουν λιγότερες φωτογραφίες από τις μελλοντικές συσκευές και θα έχουν λιγότερες πληροφορίες. Αυτό όμως δεν φαίνεται να «συγκινεί» τον CEO της BlackBerry John Chen ο οποίος έγραψε ότι αναγνωρίζει το ενδιαφέρον των fans για τα προϊόντα της εταιρείας αλλά όταν η περιέργεια γίνεται εγκληματική ενέργεια, πρέπει να λαμβάνονται αυστηρά μέτρα.

, BlackBerry, ο CΕΟ απειλεί με μηνύσεις για τις διαρροές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zois

καλα θα τους κανει

manolis

ε ναι, μόνο επίσημες διαρροές από εδώ και πέρα!!! :p

βέβαια άλλο διαρροή από εργοστάσιο με μια φωτογραφία ενός κινητού και άλλο πλαστοπροσωπία!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.