CeBIT 2011, Η μεγάλη έκθεση πληροφορικής στο Ανόβερο

Η παγκόσμια αγορά πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών ανταποκρίνεται θετικά στην CeBIT 2011 και τις τέσσερεις πλατφόρμες της. “Με τη δομή των πλατφορμών της CeBIT 2011 ικανοποιούμε απολύτως τα συμφέροντα του παγκόσμιου κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Ενώ από το 2008 έχουν ακυρωθεί 60 εκθέσεις του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, η CeBIT στοχεύει στην ανάπτυξη.”

“Με τα τμήματα CeBIT pro, CeBIT gov, CeBIT lab και CeBIT life, η διοργάνωση δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην αποδοτικότητα που προκύπτει από τον ανταγωνισμό. Μέσω μίας πιο στρατηγικής διαρρύθμισης στους χώρους της CeBIT, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στους πελάτες τους ακόμη πιο στοχευμένα. Με αυτό τον τρόπο, η CeBIT προσφέρει τις ευνοϊκότερες συνθήκες για νέες συνεργασίες εν μέσω ανάκαμψης της οικονομίας”, αναφέρει ο Ernst Raue, πρόεδρος της Deutsche Messe AG στο Ανόβερο.

Το κεντρικό θέμα της CeBIT 2011 «Work and Life with the Cloud» θα αντικατοπτρίζεται και στους τέσσερις θεματικούς της τομείς.
«Η αυξανόμενη εξάπλωση του Cloud οδηγεί σε μία αξιοσημείωτη μετατροπή της δομής της βιομηχανίας της πληροφορικής και των πελατών της. Κάθε μετέχων της συγκεκριμένης αγοράς μπορεί να επωφεληθεί από αυτό. Η CeBIT 2011 υποδεικνύει τον τρόπο, προσφέροντας στον κλάδο τόσο προσανατολισμό όσο και μελλοντικές προοπτικές σε παγκόσμιο επίπεδο», σχολιάζει ο Raue.

, CeBIT 2011, Η μεγάλη έκθεση πληροφορικής στο Ανόβερο

Βασικό συστατικό στοιχείο της CeBIT είναι τα Διεθνή Συνέδρια CeBIT – τα σημαντικότερα συνέδρια του διεθνούς κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Το 2011 υιοθετούν το σύνθημα: «Η δύναμη της δημιουργικότητας και της καινοτομίας». Τα θέματα περιλαμβάνουν ενδεικτικά το Cloud Computing, τα έξυπνα δίκτυα, το Real Time Business, το Augmented Reality και τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων.

Κεντρικοί ομιλητές των παγκόσμιων συνεδρίων της CeBIT για το 2011 είναι, μεταξύ άλλων, η Neelie Kroes, Ευρωπαία Επίτροπος για την Ψηφιακή Ατζέντα και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Blake Irving, διευθυντής προϊόντων της Yahoo και νέα σημαντική φυσιογνωμία πλάι στη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρίας Carol Bartz, ο Jean-Philippe Courtois, Γάλλος επικεφαλής του διεθνούς τμήματος στα κεντρικά γραφεία της Microsoft και ο Michael Mendenhall, διευθυντής μάρκετινγκ της Hewlett Packard παγκοσμίως. Χώρα – εταίρος στη CeBIT 2011 είναι η Τουρκία.

hwww.cebit.de

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business CeBIT

CeBIT Preview 2016: Αποστολή στο Αννόβερο

Η CeBIT 2016 μεταμορφώνεται και από την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση για υπολογιστές και IT, φέτος θα λειτουργήσει ως μια μεγάλη πλατφόρμα για την ψηφιοποίηση και τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στις επιχειρήσεις και την καθημερινότητα.

Business Apple Business

Apple, 35η θέση στη λίστα με τις ιδανικότερες εταιρείες για απασχόληση

Στην ετήσια λίστα με τις “Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία το 2014” που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Glassdoor, οι αναφορές από τους εργαζόμενους στην Apple την τοποθετούν στο νούμερο 35, μια θέση χαμηλότερα σε σχέση με το περσινό έτος, στη λίστα με τις εταιρείες που θεωρούνται σαν ιδανικές για απασχόληση.