Cisco Connect Greece 2013, Το Techblog Χορηγός Επικοινωνίας στο μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας

Η Cisco ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Cisco Connect Greece 2013, την εξέλιξη της επιτυχημένης ετήσιας εκδήλωσης Cisco Expo. Καθώς οι ανάγκες πληροφορικής και επικοινωνίας των επιχειρήσεων και οργανισμών εξελίσσονται ταχύτατα, μαζί τους αυξάνουν η πολυπλοκότητα αλλά και οι ευκαιρίες.

Cisco Connect Greece 2013
23 Απριλίου 2013
Αθήνα, Ξενοδοχείο Intercontinental
www.ciscoconnect.gr

Σχεδιασμένο να αναδείξει καινοτομίες στην Τεχνολογία ΙΤ και τις Επιχειρηματικές Πρακτικές, το συνέδριο θα σας προσφέρει ένα συνδυασμό τεχνικών γνώσεων και επιχειρηματικών λύσεων από τη Cisco και τους Συνεργάτες της, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τη δυναμική της Ελληνικής αγοράς.

Στο Cisco Connect, θα γνωρίσετε το “Internet of Everything” το οποίο ενοποιεί ολοένα και περισσότερους άνθρωπους, αντικείμενα, διαδικασίες και συσκευές, δημιουργώντας το “Internet του Mέλλοντος”. Έτσι αναδύονται νέες ευκαιρίες για εξελιγμένη επικοινωνία, επιχειρηματικότητα και καινοτόμες υπηρεσίες.

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυξανόμενη διασύνδεση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών και εμπειριών και τη δημιουργία νέων δυνατοτήτων; Στο Cisco Connect θα βρείτε τις απαντήσεις. Το Internet of Everything θα μεταμορφώσει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε, διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε.

Προγραμματίστε τη συμμετοχή σας στο Cisco Connect, για να δείτε από κοντά όλα αυτά που μπορούν να συμβούν, όταν άνθρωποι, αντικείμενα, διαδικασίες και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε φανταστεί, μέσω των τεχνολογιών Cloud Data Center & Virtualization, Collaboration & Video, Mobility & Unified Access, BYOD & Security.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργήσει εκθεσιακός χώρος, με την παρουσία των Συνεργατών της Cisco: Intel, ΟΤΕ, Citrix, Byte, Samsung, Intracom, EMC-VMware, HOL, MedNautilus, SAP, Space Hellas, Logicom-NetApp, Unisystems, Cosmos, InfoQuest, Performance, Setel Hellas, Panduit, Sieben. Θα έχετε την ευκαιρία λοιπόν να συζητήσετε από κοντά με εξειδικευμένα στελέχη της Cisco και των Συνεργατών της, να δείτε live demos, νέες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε και να εκμεταλλευτείτε τις προκλήσεις τις εποχής, καθώς και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας δημιουργώντας νέες ευκαιρίες.

Cisco Connect Greece 2013, Cisco Connect Greece 2013, Το Techblog Χορηγός Επικοινωνίας στο μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet Cisco featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Εκπαίδευση από απόσταση: Πάνω από 1.000.000 Έλληνες μαθητές έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα

Έως την Παρασκευή 3 Απριλίου έχουν διεξαχθεί συνολικά 72.102 μαθήματα με πάνω από 1.000.000 συμμετοχές μαθητών.

Internet Cisco

Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού.