Cisco | Νο 6 στη λίστα FORTUNE 100 Best Companies to Work For 2008

, Cisco | Νο 6 στη λίστα FORTUNE 100 Best Companies to Work For 2008Η Cisco κατατάσσεται 6η στη λίστα με όλες τις εταιρείες που έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και 4η στη λίστα με όλες τις μεγάλες εταιρείες. Παρουσιάζεται επίσης στη λίστα All-Star, καθώς περιλαμβάνεται στις Best Companies κάθε χρόνο, από τη δημοσίευσή του το 1998. Η Cisco είναι η νούμερο ένα εταιρεία στις εναλλακτικές λύσεις επικοινωνιών και επίσης νούμερο ένα στις κατηγορίες του μισθού, bonus και εταιρειών με το χαμηλότερο ποσοστό αποχώρησης εργαζομένων.

Σύμφωνα με το Great Place To Work Institute, που συνεργάζεται με το περιοδικό FORTUNE για τη δημιουργία της λίστας, «οι 100 εταιρείες που έχουμε επιλέξει αποτελούν την ελίτ του επιχειρηματικού κόσμου.»

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, η γνώμη των υπαλλήλων μέτρησε κατά τα 2/3 του βαθμού όσον αφορά στον καθορισμό της θέσης της εταιρείας στη λίστα. Τετρακόσιοι υπάλληλοι επελέγησαν τυχαία για να λάβουν μέρος στην έρευνα.

Πώς συντάσσεται η λίστα με τις εταιρείες
Μία σειρά παραγόντων παίζουν ρόλο για την κατάταξη στη λίστα του περιοδικού FORTUNE, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης των τακτικών και της κουλτούρας της κάθε εταιρείας. Οι εταιρείες βαθμολογούνται σε πέντε τομείς: Αξιοπιστία, Σεβασμό, Αίσθηση Δικαίου, Υπερηφάνεια και Σύμπνοια. Υπεύθυνοι για τη σύνταξη της λίστας είναι ο Robert Levering και ο Milton Moskowitz, οι οποίοι χρησιμοποίησαν για την έρευνα δείγμα περίπου 100.000 υπαλλήλων από 446 χώρες.

Δείτε επίσης:
> Olympus LS-10 | Για ένα άψογο podcast
> LG Electronics | 14 βραβεία καινοτομίας CES
> Epson Aculaser C2800 | Οικονομική laser εκτύπωση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet Cisco featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Εκπαίδευση από απόσταση: Πάνω από 1.000.000 Έλληνες μαθητές έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα

Έως την Παρασκευή 3 Απριλίου έχουν διεξαχθεί συνολικά 72.102 μαθήματα με πάνω από 1.000.000 συμμετοχές μαθητών.

Internet Cisco

Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού.

Internet Cisco

Η κίνηση στο ίντερνετ αναμενεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε

Το διαδίκτυο αποτελείται από χιλιάδες δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Και από τότε που γεννήθηκε το 1984, έχουν διακινηθεί από αυτό πάνω από 4,7 zettabyte κίνησης IP. Αυτό ισοδυναμεί με το πέρασμα από τα παγκόσμια δίκτυα IP όλων των ταινιών που έγιναν ποτέ σε λιγότερο από ένα λεπτό.