Comex, Ο δημιουργός του Jailbreakme απολύθηκε από την Apple

Θυμάστε πέρισυ τον νεαρό Nicholas Allegra (δημιουργό του jailbreakme για iPhone) που είχε προσλάβει η Apple επιβραβεύοντας το ταλέντο του στο hacking; Ένα χρόνο μετά και ο Comex βρίσκεται χωρίς δουλειά. Η Apple τον απέλυσε επειδή καθυστέρησε να απαντήσει σε ένα email που του ανακοίνωναν αν θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους ως εξωτερικός συνεργάτης.

Μάλλον ο Comex – όπως είναι το nickname του – είχε πάρει τις αποφάσισεις του αλλά και η Apple δεν αστειεύτηκε. Λέτε να επιστρέψει στην αγαπημένη του κοινότητα αυτή του Jailbreak;

, Comex, Ο δημιουργός του Jailbreakme απολύθηκε από την Apple

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Κώστα, πρώτη φορά βλέπω “κουτσομπολίστικο” post εδώ… please όχι! 🙂

Λίγο εκτός θέματος, κάποιος είπε σε κάποιο άλλο post εχθές, μιας και έχεις κοινό που σε στηρίζει, “γιατί δε κάνει και καμιά έρευνα για τις υπερτιμημένες τιμές των ηλεκτρονικών προϊόντος στην Ελλάδα;” Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Φυσικά μακριά από μπελάδες ε!!!

MEDS

Ναι το είχα διαβάσει, άστα…
Το γιατί όμως δε μας λένε, αχ καρτέλ, αχ!

Karajim80

Τωρα θα νευριασει και θα σπαει ιφον μεχρι τα γεραματα…

Axilleas

Θα τους είπε οτι το ιοσ6 ειναι λαλακια και τον απέλυσαν για παραδειγματισμό. Λες να είχε 4 ακόμα και να ξενέρωσε με οτι χαρακτηριστικά έκοψαν άδικα απο την συσκευή?

ariusbb

Είχε σύμβαση για 1 έτος και έληξε.

Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη απόλυση. Απλά είπαμε θέμα για Apple είναι ας το γράψουμε να ανεβάσουμε τα νούμερα στο site γιατί η Apple πουλάει – και αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν έχεις πάρει ποτέ δωράκι από αυτούς αλλά αυτοί γράφουν τα νούμερα στο site σου.

Καλά το ίδιο ισχύει για όλα τα blogs όχι μόνο για εσένα – δεν είναι προσωπικό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.