COSMOTE PLUS, Νέα προγράμματα συμβολαίου

Η COSMOTE φέρνει τη νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες COSMOTE PLUS, δίνοντας ακόμα περισσότερα ΜΒ σε όλους και για πάντα.Με τα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE PLUS, οι συνδρομητές μπορούν να μιλούν, να στέλνουν SMS, αλλά και να σερφάρουν στο Internet από το κινητό τους στο γρήγορο δίκτυο της COSMOTE, μόνο από 20 ευρώ το μήνα.

Επιπλέον, κάθε συνδρομητής των προγραμμάτων COSMOTE PLUS, για να μοιράζεται το δωρεάν Internet του κινητού του και από το tablet, παίρνει δώρο μια δεύτερη κάρτα SIM και 2GB επιπλέον για να μπορεί να πλοηγείται στο internet από παντού (τα 2GB ισχύουν για 3 μήνες).

COSMOTE PLUS, COSMOTE PLUS, Νέα προγράμματα συμβολαίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
PiXel

Δράττω την ευκαιρία για να αναφερθώ για λίγο στα προγράμματα των εταιριών -όχι μόνο της Cosmote: κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούν πως τα MBs έχουν πλέον την ίδια σημασία με τα λεπτά και τα SMS (για να μη πω πως τα SMS πέθαναν, με εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Viber). Δε μπορεί τα προγράμματα που μέχρι τώρα έδιναν σε πάγια των €20/μήνα, 60MB να τα κάνουν 100MB και να πανηγυρίζουν ότι έκαναν κάτι ριζοσπαστικό! Όταν και από τις δύο εταιρίες τρέχουν προσφορές των σχεδόν 2GB/μήνα σε φοιτητικά πακέτα με €10/μήνα, πώς το αντιπαρέρχονται αυτό με τα γελοία αυτά πακέτα; Επιτέλους, ας περάσουν στην εποχή των αμερικάνικων παρόχων με προγράμματα unlimited voice/data/sms (που παρεμπειμπτόντως έχουν ~$40/μήνα). Η μηνιαία χρήση των χρηστών με smartphones είναι πάνω από 1GB και για να φτάσεις σε τέτοιο πρόγραμμα πρέπει να δίνεις €50/μήνα; Είμαστε σοβαροί; Και δεν έχουν και σε όλα τα πακέτα 4G. Είναι αστείοι…

gtar13

Oι ελληνικες εταιρειες συνεχιζουν να αρμεγουν τον κοσμο με πακετα ομιλια-sms.Πλεον μονο voip και viber θα παιζουν.Οι παπουδες στα χωρια εχουν και σταθερο τηλεφωνο…οποτε σε ποιους απευθυνονται δεν καταλαβαινω…

NyoGR

Παει ενας μήνας περίπου ή και παραπάνω οπου η Wind ειχε βγάλει προσφορά 10GB internet με 20€/μήνα και δώρο ασύρματο router ή Tablet.Απο όσο ρώτησα την έχει ακόμα την προσφορά αλλά χωρίς τα δώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.