Cyanogen, φέρεται να απέρριψε την πρόταση εξαγοράς από τη Google

Πριν από λίγο καιρό είχαν ακουστεί οι πληροφορίες ότι τεχνολογικοί κολοσσοί όπως Samsung, Microsoft, Amazon και Yahoo ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την Cyanogen η οποία τελευταία τράβηξε τα βλέμματα με το OnePlus One. Για εταιρίες όπως η Samsung θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξει στη Google ότι σε εκείνη οφείλεται η επιτυχία του Android.

Για πολλές start ups το να κεντρίσουν το ενδιαφέρον της Google είναι αυτοσκοπός αλλά όπως φαίνεται δεν ισχύει το ίδιο για την Cyanogen. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του The Information, ο CEO της Cyanogen, Kirt McMaster απέρριψε την πρόταση του Sundar Pichai για εηαγορά.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Cyanogen έχει συνάψει συμφωνία με την Micromax για συνεργασία.

cyanogen απέρριψε τη google, Cyanogen, φέρεται να απέρριψε την πρόταση εξαγοράς από τη Google

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ραφαήλ

Λογικό… γιατί αν την πάρει η google επιτόπου θα εξαφανιστεί το cm… μόνο stock android με bloatware από την ίδια (είπαμε καλή καλή αλλά έχει και αυτό το άχρηστο πράγμα)!

Tom

Τελευταια λεξη δευτερη παραγραφος εξαγορα 😀

Σχετικα με την ειδηση καλυτερα να γινει ετσι.

tech21man

Σεβαστο αυτο που κανανε. Η google προσπαθει να ελεγξει…ολοκληρο το ιντερνετ και στο τελος και τον κοσμο. Αντε για feature phone μετα απο καιρο με βλεπω.

Giannis Charp

Όποια και να την εξαγοράσει,αν την εξαγοράσει,για καλό δεν θα ναι.Το πιο πιθανό σε περίπτωση εξαγοράς είναι να φάει κλείσιμο.Μόνο για τις Amazon και Yahoo ίσως να ήταν χρήσιμη αν και για αυτό έχω τις αμφιβολίες μου.

TheOneYouLoveToHate

εγω παλι συμφωνω σχεδον 100% με το σημειο τους αρθρου που λεει: “Για εταιρίες όπως η Samsung θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξει στη Google ότι σε εκείνη οφείλεται η επιτυχία του Android.”

καλως ή κακως ειναι μια αποδεκτη αληθεια. μπορει να κραζουμε την Samsung για τις 188967989 συσκευες που βγαζει ΑΛΛΑ…πουλαει…lag και ξε-lag δεν εχει σημασια..απλα πουλαει. (lag οσο αφορα τις entry συσκευες αλλα anyway…)

το TIZEN θα παει “απατο” το ξερει πιστευω και η ιδια…το CM απο την αλλη εχει και μεγαλη κινητικοτητα και πολλους υποστηρικτες.το TIZEN ισως μεινει για τις wearable συσκευες και ισως TV. το android χρωσταει πιο πολλα στην samsung παρα σε sony,htc κτλ..

πολυ ενδιαφερον θα ηταν φυσικα και η συνεργασια (και οχι εξαγορα) της CM με την Μicrosoft… Lumia phones with CM??? ohhhh yeahhh baby!!!

o χρονος θα δειξει…ας ελπισουμε το OnePlus Two να ερθει στις 5-5.2inches και να γινει πανικος!

TheOneYouLoveToHate

και btw…δεν εκανα λαθος οταν εγραψα Microsoft και οχι Micromax γιατι ειχαν γινει συζητησεις μεταξυ CM και ΜS. 🙂

TheOneYouLoveToHate

απορω γιατι δεν δειχνει τα μηνυματα ωρες ωρες….αει φτιαξτε το ρε techblogακιδες!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.