Cyprus Tech News Report, Νέα στήλη στο Techblog

Το Techblog, το δημοφιλέστερο ελληνικό blog τεχνολογίας ξεπερνάει τα σύνορα της πατρίδας μας και πάει Κύπρο. Από σήμερα Τρίτη και κάθε Τρίτη σε συνεργασία με την ιστοσελίδα Technolocy.com θα σας μεταφέρουμε όλα τα νέα και τις εξελίξεις από την κυπριακή αγορά τεχνολογίας. Τι συμβαίνει κάθε εβδομάδα στη μεγαλόνησο; Ο παλμός της τεχνολογική Κύπρου, εδώ στο Techblog!

Παιδιά, όσοι είστε από Κύπρο και διαβάζετε Techblog θα ήθελα και τη δική σας συνδρομή για την ενημέρωση όλων των Κυπρίων. Μπορείτε να σχολιάζετε με τις δικές σας πληροφορίες εδώ στο Cyprus Tech News Report ή να επικοινωνείτε μαζί μας εδώ.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report, Νέα στήλη στο Techblog

Νέα ειδική τιμή στο πακέτο σύνδεσης MTN Pay As You Go
Η MTN πλέον προσφέρει το πακέτο σύνδεσης Pay As You Go στην ειδική τιμή των 7,50 ευρώ αντί των 12.50 ευρώ! Στο συγκεκριμένο πακέτο συμπεριλαμβάνονται 20 δωρεάν SMS και 5 ευρώ χρόνος ομιλίας (συγκεκριμένα με την αγορά του πακέτου υπάρχει αυτόματη πίστωση 2 ευρώ και τα υπόλοιπα 3 ευρώ κατανέμονται με 1 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας για τους επόμενους 3 μήνες). Να αναφέρουμε πως υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής/register του ΜΤΝ Pay As You Go αριθμού σαςωσε οποιοδήποτε κατάστημα της MTN ή ακόμα και online με επιπλέον δώρο 50 SMS.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report, Νέα στήλη στο Techblog

Μεγάλη προσφορά στα καταστήματα Public στην Κύπρο
Συγκεκριμένα για μόνο λίγες μέρες υπάρχει έκπτωση μέχρι και 60% σε πολλές αξιόλογες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες. Μερικά μοντέλα φωτογραφικών που βρίσκονται σε προσφορά είναι SONY NEX-3, Olympus u tough 8010, Olympus EP-1, Canon IXUS 100HS, Panasonic Lumix FT3 και Panasonic Lumix F516. Υπάρχει επίσης πολύ μεγάλη ποικιλία και από βιντεοκάμερες, μερικές από αυτές είναι Panasonic VDR D50 Panasonic SDR S7, και SONY HDR-CX700VE. Βιαστείτε γιατί η προσφορά ξεκίνησε και θα διαρκέσει μόνο για λίγες μέρες.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report, Νέα στήλη στο Techblog

Επιπλέον έκπτωση με επιλογή Mobile Internet σε κάθε νέο πακέτο σύνδεσης Make Your Own
Η Cyta προσφέρει επιπλέον έκπτωση με κάθε νέα συνδρομή Make Your Own με Mobile Internet !! Συγκεκριμένα υπάρχει έκπτωση 40 ευρώ στο Sony Xperia S, 50 ευρώ στο Nokia Lumia 800, 60 ευρώ στα HTC One X και Prada by LG. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα παραπάνω κινητά με συνολική έκπτωση στο ταμείο έως και 310 ευρώ και συνολικό καθαρό όφελος μέχρι και 130 ευρώ. Για παράδειγμα για το Nokia Lumia που στοιχίζει 479 ευρώ, με Make Your Own 250 υπάρχει έκπτωση 250 ευρώ στο ταμείο, έτσι η τιμή καθορίζεται στα 229 ευρώ και με την πρόσθεση του Mobile Internet η τιμή μειώνεται ακόμη περισσότερο φτάνοντας στα 179 ευρώ. Λαμβάνοντας υπόψιν οτι αυτή η τιμή προϋποθέτει συμβόλαιο 18 μηνών με πάγιο συσκευής 10 ευρώ ανά μήνα το τελικό καθαρό όφελος είναι 120 ευρώ.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report, Νέα στήλη στο Techblog

Nova Cyprus
Η Nova Cyprus προσφέρει δωρεάν εξοπλισμό και έκπτωση 11,50 ευρώ το μήνα στο Nova Full Pack για πάντα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσκομίσετε ένα λογαριασμό από οποιοδήποτε παροχέα internet. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια της Nova Cyprus στην σταθερή μηνιαία συνδρομή των 21,67 ευρώ αντι των 33,17 ευρώ. Για τους πιο απαιτητικούς συνδρομητές, όσο αφορά στην ανάλυση του τηλεοπτικού σήματος, δίνεται η δυνατότητα επιλογής αποκωδικοποιητή υψηλής ευκρίνειας όπως το NovaBox HD 831 αξίας €49 ή το NovaBox PVR 865, αξίας 149 ευρώ. Με την επιλογή αποκωδικοποιητή υψηλής ευκρίνειας προσφέρεται δωρεάν για 12 μήνες η υπηρεσία Nova HD.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report, Νέα στήλη στο Techblog

Τα προϊόντα Point of View και επίσημα στην Κύπρο
Η Bionic είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Point Of View στην Κύπρο. Η Point Of View θεωρείται μια από τις καλύτερες εταιρίες στον τομέα του Gaming και όχι μόνο!! Συγκεκριμένα η εταιρία εξειδικεύεται σε διάφορα προϊόντα όπως θήκες για iPad και Notebooks, Android Tablets, Speakers, iPhone/iPod Docking Stations, κ.α καθώς και σε αποκλειστικές κάρτες γραφικών με την σφραγίδα της Nvidia. Μερικές κάρτες γραφικών Point Of View οι οποίες είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Bionic είναι Point of View nVIDIA GeForce GT440, Point of View nVidia GeForce GTX 550-Ti και Point of View nVIDIA GeForce GT520.

————————————————————————————————————————————

Τη στήλη Cyprus Tech News Report επιμελείται η ιστοσελίδα Technolocy.com.

————————————————————————————————————————————

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χριστοσ9926

εγώ πήρα το GALAXY NOTE με έκπωση 70ευρώ το πήρα 350 και δίνω 20 ευρό για 18 μήνες! ;p

Κωνσταντινα

Ωραία ιδέα..ένας τρόπος για να ενημερωνόμαστε οι Κύπριοι του εξωτερικού για τεχνολογικά νέα εκεί.

TechviewGr

Οι προσφορές της cyta είναι και για την Ελλάδα??

Κώστας Βλαχάκης

Τα νέα που περιλαμβάνονται σε αυτή τη νέα στήλη αφορούν την Κύπρο σίγουρα 🙂
Δεν ξέρω αν η CYTA έχει αντιστοιχες προσφορές για την Ελλάδα.

Cyprus Tech News only εδώ!

mitsaras97

mpravo akomia mia fora techblog

john

μπραβο Κωστα,παρα πολυ καλη ιδεα.

Marios

Μου αρεσει αυτο.

kyriakos

bravo παιδια!!!! τελεια ιδεα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Cyprus Cyprus Tech Cyprus Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Το Techblog αγαπάει την Κύπρο και τη δική της αγορά τεχνολογίας και κάθε εβδομάδα σας μεταφέρει μέσα από τη στήλη Cyprus Tech News Report όλες τις εξελίξεις από τη Μεγαλόνησο. Αυτή την εβδομάδα μαθαίνουμε την τιμή πώλησης του Nintendo 3DS XL, την άφιξη στην κυπριακή αγορά του αδιάβροχου smartphone Sony Xperia Go αλλά και την […]

Smartphones Cyprus Cyprus Tech Cyprus Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Τα νέα της τεχνολογίας από την Κύπρο

Αυτή την εβδομάδα το Cyprus Tech News Report παρουσιάζει μία νέα καρτοκινητή πρόταση από την Κύπρο, με την υποστήριξη του δικτύου ΜΤΝ, νέες εισόδους στην αγορά των smartphones και ενδιαφέρουσες τεχνολογικές εξελίξεις, με νέα σημεία πώλησης τεχνολογίας στο νησί.

Smartphones Cyprus Cyprus Tech Cyprus Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Προσφορές τεχνολογίας από την Κύπρο

Αυτή την εβδομάδα το Cyprus Tech News Report φροντίζει για την τσέπη σας και ανακαλύπτει τις καλύτερες προσφορές τεχνολογίας που τρέχουν στην Κύπρο! Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν τα νέα Android tablets Archos Arnova και COBY, οι νέες σειρές τηλεοράσεις Smart TV των LG και Samsung ενώ τρέχουν και προσφορές σε φορητούς υπολογιστές Lenovo και Dell από τα […]

Business Cyprus Cyprus Tech News Report Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Κάθε Τρίτη νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Αυτή την εβδομάδα τα νέα τεχνολογίας από την Κύπρο είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Ξεκινάμε με τις προσφορές σε δωρεάν χρόνο ομολίας της MTN και των πακέτων MTNPayAsYouGo, τις προσφορές της Cyta, τις σπέσιαλ τιμές σε βιντεοπροβολείς της BenQ, τη διάθεση στην κυπριακή αγορά των κινητών LG Optimus L7 και HTC Desire C αλλά και την […]