Dell Latitude, Υψηλή παραγωγικότητα για τους Ψηφιακούς Νομάδες

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην Ελλάδα, οι νέες προτάσεις της Dell για τις λύσεις φορητότητας που αναζητούν οι επαγγελματίες χρήστες, με τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών Latitude Ε-family, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Life Gallery στην Εκάλη. Στην εκδήλωση, οι πελάτες της Dell είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προϊόντα και να μιλήσουν με στελέχη της εταιρείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

, Dell Latitude, Υψηλή παραγωγικότητα για τους Ψηφιακούς ΝομάδεςΤην εκδήλωση άνοιξε μια πρωτότυπη παρουσίαση των χαρακτηριστικών της καινούργιας σειράς φορητών υπολογιστών με θεατρικά στιγμιότυπα από τις στιγμές της καθημερινής ζωής των ψηφιακών νομάδων. Oι ψηφιακοί νομάδες είναι εργαζόμενοι και στελέχη εταιρειών που θέλουν να αισθάνονται παραγωγικοί σε οποιοδήποτε χώρο. Στην παρουσίαση αναδείχθηκε η δυνατότητα συνδεσιμότητας και παραγωγικής εργασίας των στελεχών σε περιπτώσεις που η εργασία τους απαιτεί την δραστηριοποίηση τους εκτός γραφείου- είτε περιμένουν σε μια αίθουσα αναμονής ενός αεροδρομίου κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, είτε, σε μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις τους, απολαμβάνουν έναν καφέ σε μια οποιαδήποτε σύγχρονη μητρόπολη όπως το Παρίσι, είτε όταν η εργασία τους απαιτεί την παρουσία τους για παράδειγμα σε ένα εργοτάξιο, είτε ακόμα σε περιπτώσεις που εργάζονται στο γραφείο, αλλά χρειάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά να επικοινωνήσουν με συναδέλφους τους που μπορεί να βρίσκονται στην άλλη άκρη του κόσμου.

Ο κ. Βαγγέλης Λαγουσάκος, Country Manager της Dell για την Ελλάδα και την Κύπρο καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην συνολική πορεία της Dell ως μια εταιρία που ακούει και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των πελατών της.

Ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση από τον Marketing Manager του Development Region της Dell EC-EMEA, Frederic F. Martin, σχετικά με τα κίνητρα πίσω από τον σχεδιασμό της νέας σειράς. Σύμφωνα με στοιχεία ερευνών, 500.000 νέοι χρήστες συνδέονται καθημερινά στο διαδίκτυο. Μέσα σε αυτούς ανήκουν πολλοί επαγγελματίες οι οποίοι αναζητώντας νέες τεχνολογικές προτάσεις που να συνδυάζουν την κουλτούρα με την τεχνολογία και την εργασία, θέλουν προϊόντα που να τους βοηθούν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς και να απολαύσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου σήμερα. Η νέα σειρά Ε-family και οι νέοι φορητοί σταθμοί εργασίας Dell Precision σχεδιάστηκαν ως αποτέλεσμα των συζητήσεων με περισσότερους από 4000 επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής ενώ απαιτήθηκαν περισσότερες από 1 εκ. ώρες σχεδιασμού, αποτελώντας το μεγαλύτερο έργο ανάπτυξης προϊόντων στην ιστορία της Dell. Η Dell αποτελεί ηγέτιδα εταιρία στον χώρο των φορητών υπολογιστών και έθεσε ως στόχο του σχεδιασμού της νέας σειράς των επαγγελματικών φορητών να μετασχηματιστεί η εμπειρία και η γνώση, μέσα από τις συζητήσεις με τους πελάτες της, σε επαναστατική παραγωγικότητα, φορητότητα και σχεδίαση που να ανταποκρίνεται στις νέες τους ανάγκες.

Η νέα σειρά παρέχει εξαιρετική αυτονομία, μοναδική σχεδίαση και στυλ, και περιλαμβάνει τα μοντέλα E4200, E4300, Ε5400, E5500, E6400 και E6500. Ανάμεσα στις καινοτομίες που περιλαμβάνουν τα νέα προϊόντα ανήκουν η αυτονομία 19 ωρών, η χρήση φορτιστών με εξαιρετικά μικρό όγκος και βάρος, η δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας σε επίπεδο έως 80% σε λιγότερο από μία ώρα, εξαιρετικά προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και εντυπωσιακή ανθεκτικότητα. Η νέα σειρά Latitude E δίνει δυνατότητα παραγωγικής εργασίας σε οποιοδήποτε χώρο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.