Dell PowerEdge R300 & T300 | Για μεγάλες επιχειρήσεις σε τιμή για μικρές

, Dell PowerEdge R300 & T300 | Για μεγάλες επιχειρήσεις σε τιμή για μικρέςΟι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζουν τις επιδόσεις των server ή την αξιοπιστία για μια προσιτή τιμή. Οι νέοι server της Dell, PowerEdge R300 και Τ300 διαθέτουν κορυφαίες επιδόσεις, μνήμη και χαρακτηριστικά υψηλής διαθεσιμότητας, που υπήρχαν μέχρι σήμερα μόνο σε πιο ακριβά συστήματα σχεδιασμένα για μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Χρησιμοποιώντας τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Xeon x5460, o PowerEdge R300 επιτυγχάνει απόδοση ανώτερη έως και 26% σε σχέση με τον HP DL320G5p2 και μέχρι 51% ανώτερη από το IBM System X32503. Ο Dell T300 tower server επιτυγχάνει έως και 31% ανώτερες επιδόσεις σε σχέση με τον HP ML310 G54 και έως 51% ανώτερες από τον IBM System X3200.

Οι νέοι servers R300 και T300 βοηθούν επίσης εταιρείες όπως οι ServInt να αντιμετωπίζουν καλύτερα απαιτητικές ως προς την μνήμη εφαρμογές προσφέροντας έως 24GB μνήμης – τρεις φορές την χωρητικότητα μνήμης ανταγωνιστικών συστημάτων μιας υποδοχής επεξεργαστή. Χαρακτηριστικά υψηλής διαθεσιμότητας περιλαμβάνουν σκληρούς δίσκους τεχνολογίας hot-plug και εφεδρικά τροφοδοτικά για την αύξηση του χρόνου παραγωγικής λειτουργίας και την διασφάλιση της πρόσβασης στα δεδομένα

Οι Dell PowerEdge R300 και T300 ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ασφαλείας για να βοηθούν τους πελάτες να προστατεύουν τις επενδύσεις τους σε server, περιλαμβάνοντας:

• Μονάδα TPM (Trusted Platform Module) για ενίσχυση της ασφάλειας, επιτρέποντας την επικύρωση, κρυπτογράφηση και προστασία κρίσιμων πληροφοριών.
• Εσωτερικός περιορισμός USB για μείωση κινδύνου απώλειας δεδομένων και προβλημάτων ασφαλείας.
• Δυνατότητες κλειδώματος πλαισίου και διακόπτης ανίχνευσης παραβίασης του περιβλήματος για προστασία έναντι σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στους σκληρούς δίσκους, στα περιφερειακά και στην μονάδα ελέγχου.

Η νέα σειρά υπηρεσιών υποστήριξης ProSupport, παρέχει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή πακέτων υποστήριξης. Οι επιλογές υποστήριξης σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά των νέων servers R300 και T300, επιτρέπουν στους πελάτες να εστιάζουν λιγότερο στην τεχνολογία και περισσότερο στην παραγωγικότητα και την ανάπτυξη της εταιρείας τους.

Οι τιμές ξεκινούν από €910 για τον R300 (σε μορφή rack) και €825 για τον T300 (σε μορφή tower).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Costa kalimera.kanei gia xrisi sto spiti h kamia sxesi?

Παύλος

οκ..Ελληνικα απο δω και περα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.