Συσκευές DELL χωρίς τόκους από τη Media Markt

Η Media Markt, Νo1 εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη, βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή και το δείχνει με πράξεις… γι’ αυτό πέταξε τους τόκους!

Από τις 14 έως 30 Απριλίου η Media Markt προσφέρει όλες τις συσκευές Dell σε 24 άτοκες δόσεις και πατάει “Delete” στην ακρίβεια. Η ενέργεια ισχύει με κάθε αγορά συνολικής αξίας 199€ και άνω, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας σε οποιοδήποτε κατάστημα της Media Markt.

Η μεγάλη ποικιλία σε laptop, desktop, οθόνες, σκληρούς δίσκους αλλά και συσκευές Alienware για την απόλυτη εμπειρία gaming, κάνει αυτή την προσφορά μοναδική. Διαθέσιμη στα 10 καταστήματα του δικτύου και στο www.mediamarkt.gr

Συσκευές DELL χωρίς τόκους από τη Media Markt, Συσκευές DELL χωρίς τόκους από τη Media Markt

Advertorial

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
red.suv

Παλι διαφημηση ?

Κώστας Βλαχάκης

Το συγκριμένο είναι Advertorial, ναι. Για να υπάρχει το site και να μπορείς να λες και εσύ τη γνώμη σου -και μάλιστα ανώνυμα (με την ευκολία που παρέχει αυτό για να λες ότι θες).

Είναι διακριτό τόσο στον τόνο της γραφής, όσο στο url link αλλά και στο τέλος του ίδιου του post με την λέξη “advertorial”.
Σε κάθε περίπτωση είναι μια πληροφορία που κάποιους μπορεί να ενδιαφέρει. Αν αισθάνεσαι ότι σε “κοροϊδέψαμε”, δεν θα έπρεπε.

o.k.man

Τελικά φίλε @red.suv δεν μας είπες : DELLις να αγοράσεις ή δεν Dellis;;!

Διαφήμιση- τραγούδι :
DELLΙΣ να αγοράσωω!
– Δεν έχω να σου δώσω παλάτια και λεφτά,
έχω όμως laptop και μπολικά tabletiaaaa !
DELLις να αγοράσωω!

Media markt …δεν είμαι και χθεσινός
…είμαι όμως προχθεσινός !!!

iasonas4

Εν’ Dell(i), mediamarkt 😛

Doganos7

Εγω απο την πλευρά μου θα έλεγα οτι θα έπρεπε να έχουμε και αλλά πιο πολλα τέτοια που να μας ενημερώνουν για τις προσφορές! Μακάρι να πληρώνετε κιόλας το techblog αυτο ειναι κατι πολύ καλο για όλους μας γιατι σημαίνει ανάπτυξη για το αγαπημένο μας site!!! Go on…!!!

Giannis

Συμφωνώ με dogano!

John Karakatsanis

Keep it up Κωστή!
Και τα adverorials καμιά φορά χρήσιμα είναι… Ενημερώνονται οι χρήστες και είναι και μια από τις κινήσεις που καθιστούν βιώσιμες τέτοιες προσπάθειες όπως το techblog.

Giorgio

βασικά Κώστα, πέρα απ’ τα advs, δεν ανοίγεις άλλο ένα category με προσφορές οι οποίες κυκλοφορούν για κάποια περίοδο από τα καταστήματα?θεωρώ ότι είναι κάτι που λείπει από το site και είναι χρήσιμο για αρκετούς που σε παρακολουθούμε. άσχετα αν τα τοποθετείς ως advs-και δικαίωμά σου και πολύ καλά θα κάνεις.Καταλαβαίνω ότι διαφήμιση τζάμπα όταν είναι ΚΑΙ δουλειά δεν λέει,αλλά σε τέτοια περίοδο που η πλειοψηφία ψάχνει το πιο value for money gadget σύμφωνα με το budget του,θεωρώ ότι αξίζει.
Φιλικά

I.m.

Το 13 xps 2015 το έχουν σε ληστρική τιμή. Μόνο από εξωτερικό αξίζει.

Makis

Καλή κίνηση από το Techblog γιατί κάποια μας ενδιαφέρουν και μερικές φορές μας ξεφεύγουν…

Nick

Τη διαφήμιση τώρα την βαφτίζουμε advertorial…και την προηγούμενη εβδομάδα μας είχατε ζαλίσει με την ομάδα ίντερνετ…τόση προώθηση ούτε η ίδια η vodafone..και στη σελίδα σας άρθρο…και στη σελίδα σας στο facebook εικόνα…και μην πείτε ότι ήταν προς ενημέρωση του κόσμου…ο κόσμος είχε ήδη ενημερωθεί από τηλεόραση και ραδιόφωνο..Επίσης το γεγονός οτι σβήνετε ή δεν ανεβάζετε όσα σχόλια δεν σας βολεύουν πραγματικά με έχει αφήσει άφωνο…έχω στείλει το συγκεκριμένο σχόλιο τουλάχιστον 3-4 φορές..η διαφήμιση καλή είναι αρκεί πρώτον να την παραδεχόμαστε ότι την κανουμε και να μην τη βαφτίζουμε advertorial για τα ματια του κοσμου και δεύτερον αρκεί να παραμένουμε αντικειμενικοί…γιατί όταν τα μισά κινητά που παρουσιάζετε τα παίρνετε από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας τις οποιες παραλληλα διαφημίζετε, τότε πως περιμένετε να πιστεύουμε ότι παρουσιάζετε τα κινητά με αντικειμενικό τρόπο;; Για να υπαρχει το site οπως λέτε θα μπορούσατε απλά να βάζετε διαφημίσεις στα πλάγια και όχι ακόμα και άρθρα που είναι διαφημίσεις…

Makis

@ Nick..έχεις κάποια points συμφωνώ, αλλά δεν είμαστε όλοι Ελλάδα να ενημερωνόμαστε από TV και ραδιόφωνο αν και τα 2 τα θεωρώ ξεπερασμένα για ενημέρωση, αλλά λέμε τώρα.
Αλλά πάλι κάπως πρέπει να δουλέψουν και αυτοί. Επίσης τα κινητά συνήθως έτσι παρέχονται για τα τεστ, δεν τα αγοράζει κανείς…

Makis

Και το S6 με 24 άτοκες το έχει 🙂 αλλά κανά 100άρικο to 32GB πάνω από τα σκρουτζομάγαζα και κανά 70άρι το 64GB.

Ρωμανός Νιάνιος

Όταν δοκιμάσετε να τρέξετε ένα τέτοιο site, και για τις ώρες που σπαταλάτε δεν θέλετε να βγάζετε λεφτά, τότε πείτε την στον Κώστα και στον κάθε Κώστα. Μέχρι νεοτέρας ζήστε με μία παραπάνω διαφήμιση, δεν χάλασε και ο κόσμος.

Κώστας Βλαχάκης

Nick, Καλά εντάξει man. Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι, έσταξες χολή και στο post με την ομάδα Internet Vodafone (που δεν ήταν advertorial). Κάνε ότι καταλαβαίνεις και εγώ αυτό που πρέπει.

Αυτο που θελω να κρατησεις ειναι: MediaMarkt, 24 ατοκες δοσεις σε προϊοντα της Dell.

Alex

Ειμαι φιλος του techblog εδω κ 3χρονια ενημερωνομαστε πιστευω σε πολυ καλο βαθμο για οτι παιζει στην τεχνολογια. Δεν γινεται να του την λεμε στον κωστα για 2 3 διαφημισεις π σιγουρα δεν τις γουσταρουμε αλλα ειναι η πηγη εσοδων για ενα τετοιο site κ για οποιοδηποτε site. Θα ξενερωνα με το site αν στα hands on video καποια κινητα π ειναι σιγουρα για promotion μας τα εβγαζε θεικα αλλα η αποψη του ειναι παντα αντικειμενικη ασχετα π πχ του εδωσε το κιν η vodafone το κιν για να το προωθησει. Κ στην τελικη ολοι μας για το χρημα δουλευουμε αλλα τουλαχιστον εδω γινεται με εναν αξιοπρεπη τροπο.

Μάνος

Να βοηθήσω λίγο να τα ξεμπερδέψουμε.
Το να ενημερώσεις με άρθρο για την προσφορά αυτή δεν είναι διαφήμιση. Το να προσθέσεις στο άρθρο φράσεις όπως “Η Media Markt, Νo1 εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη, βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή και το δείχνει με πράξεις…”, το κάνει ΚΑΙ διαφήμιση.
Κατά τη γνώμη μου ,εφόσον το site βγαίνει οικονομικά, οι διαφημίσεις θα πρέπει να είναι στα πλάγια και όχι μέσα στα άρθρα. Αν δεν βγαίνει, αναγκαστικά θα τις βάλει παντού και στην τελική εμείς αποφασίζουμε αν θα το διαβάζουμε ή όχι.

Κώστας Βλαχάκης

Παδιά, είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο είναι advertorial τόσο το ότι η λέξη advertorial περιλαμβάνεται στο URL link όσο και στο τέλος του κειμένου με bold. Επίσης είναι ξεκάθαρο από τον τρόπο γραφής (δεν είναι ο κλασσικός που γράφουμε εδώ στο Techblog). Έχουμε απορίψει αρκετά advertorial που πιστεύαμε ότι δεν ταιριάζουν με το ύφος τους site.

Μην μπερδέυετε το ένα με το άλλο. Διαβάστε τι λέει πιο πάνω ο φίλος Alex με τον οποίο συμφωνώ “Θα ξενερωνα με το site αν στα hands on video καποια κινητα π ειναι σιγουρα για promotion μας τα εβγαζε θεικα αλλα η αποψη του ειναι παντα αντικειμενικη ασχετα π πχ του εδωσε το κιν η vodafone το κιν για να το προωθησει”.

Η κριτική μας τόσο στα βίντεο όσο και στα καθημερινά μας κείμενα δεν επηρεάζεται από τους διαφημιζόμενους. Αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά εδώ και 8 χρόνια. Από το 2007 και μέχρι σήμερα έχουμε 18.524 δημοσιευμένα άρθρα, αυτό παίζει να είναι το όγδοο advertorial όλα αυτά τα χρόνια.

Χαίρομαι πάντως που ανοίγει αυτή η συζήτηση και είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε καλοπροαίρετου να απαντήσω σε κάθε ερώτηση ή κριτική σχετικά με το θέμα.

alex

Κ στην τελικη κωστα ειμαι της αποψης οτι οταν εισαι σε κατι δυνατος κ εχεις μια σταθερη φιλοσοφια τοτε οσοι καλοι ας ορισουν οι αλλοι ας πανε να διαβαζουν οτι θελουν. στην εποχη που ζουμε ολα μα ολα ειναι διαφημιση το κακο ειναι να σε επηρεαζουν στην αποψη σ οχι να τους διαφημιζεις

ekimolaos

Βασικά αυτό που έχω καταλάβει εγώ, τα τελευταία 3 χρόνια που παρακολουθώ το techblog, είναι πως, όπως είπε και ο Alex, ο Κώστας έχει πάντα αντικειμενική άποψη στα κινητά και δεν κάνει promotion, μόνο που αυτό που έχω προσέξει εγώ είναι ότι ο Κώστας δεν προσπαθεί για να το καταφέρει αυτό. Του βγαίνει αυθόρμητα επειδή το γουστάρει αυτό που κάνει και φαίνεται. Αντί λοιπόν να κάθεστε να κράζετε για τις διαφημίσεις (που χωρίς αυτές το techblog θα έκλεινε) εκτιμήστε αυτό που κάνει και καταλάβετε πως κανείς δεν μπορεί να δουλέψει τζάμπα, χωρίς έσοδα οι επιχειρήσεις κλείνουν, ΠΑΝΤΑ. Και το συγκεκριμένο blog είναι απ’τα λίγα πο. φαίνεται πως οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό γουστάρουν αυτό που κάνουν (ειδικά ο Κώστας που στα hands-on πορώνεται! 😛 ).

Kosmas

Δεν κατάλαβα προς τι όλα αυτά τα ανώφελα σχόλια και η γκρίνια; Ό,τι θέλει γράφει ο καθένας στο site του (αφού είναι υποκειμενικό) και όποιος θέλει το διαβάζει.

o.k.man

Εκτός που έχει το απόλυτο ελεύθερο ο Κώστας Βλαχάκης και γενικά το Techblog να δημοσιεύει ότι θέλει στην πετυχημένη ιστοσελίδα του, απορώ γιατί κάποιοι αδίκως διαμαρτύρονται για adventorials!?! Πέρα από την πλάκα που κάνω παραπάνω, ασχολούμαι 30 χρόνια με υπολογιστές, προγράμματα κτλ. και που πάντοτε υπήρχαν adventorials απο τότε που υπήρχαν τα πρώτα περιοδικά υπολογιστών εδώ και 30 χρόνια και βάλε. Πρώτα πείτε μου ένα περιοδικό πληροφορικής και υπολογιστών που να μην είχε adventorials! Από το Pixel, user, Pc master, περιοδικο Ram κ.α. και γενικά επίσης και όλα τα ξενόγλωσσα περιοδικά πληροφορικής, κονσόλων και υπολογιστών κ.α πάντοτε και ανέκαθεν είχαν adventorials. Ιδιαίτερα το περιοδικό Ram το είχε παρακάνει και έκανε και μη αντικειμενικά σαθρά άρθρα που ακόμα και οι αναγνώστες του, είχαν κάνει παράπονα προς το περιοδικό αυτό. Και γι΄αυτό όταν έκλεισε το περιοδικό κανένας δεν τους “έκλαψε” και δεν νοιάστηκε. Αυτό δεν ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ TECHBLOG τόσα χρόνια τουλάχιστον που μπαίνω και βλέπω σχεδόν καθημερινά όλα τα άρθρα του Techblog ! Και δεν φτάνει που τότε και τώρα πληρώναμε 6-7 ευρώ κάθε μήνα και σε κάθε περιοδικό πληροφορικής, κονσολών και υπολογιστών, ήταν και “τίγκα” στα διαφημιστικά και στα adventorials συν τα προωθητικά άρθρα κτλ. και … δεν λέγαμε… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Business AI

To Figure 01 της OpenAI είναι πολύ πιο προηγμένο από το Optimus της Tesla

O Elon Musk έχει έναν επιπλέον λόγο να μισεί την OpenΑΙ, αφού το δικό της ρομπότ φαίνεται πολύ καλύτερο από το δικό του.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.