Document Store Γλυφάδα, Κάνει εγκαίνια την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Το νέο Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα φιλικό, εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Έτσι αφορά όχι μόνο τους πιστούς της τεχνολογίας και της Apple αλλά και όσους θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος τις δυνατότητες και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, πριν προχωρήσουν στην τελική τους επιλογή.

, Document Store Γλυφάδα, Κάνει εγκαίνια την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Στην ειδική αίθουσα εκπαιδεύσεων και παρουσιάσεων, οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορούν να δουν στην πράξη τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και να εξοικειωθούν με τη χρήση τους.

Η φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία του καταστήματος αλλά και την Document στο σύνολό της, όπως ήδη γνωρίζουν οι πελάτες της, συντελεί στην άψογη εξυπηρέτηση τους, όχι μόνο πριν την πραγματοποίηση των αγορών αλλά και μετά την αγορά των προϊόντων. Άλλωστε η Document, με την ιδιότητα του Apple Authorised Service Provider, παρέχει ολοκληρωμένη και αυτοτελή υποστήριξη σε κάθε χρήστη των προϊόντων της Apple.

Document Store Γλυφάδα, Μεταξά 23, Γλυφάδα.
Tα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 18:00 με live τους OtherView και στα decks τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog και η Quest ετοιμάζεται να ανοίγει νέο κατάστημα iStorm στο εμπορικό κέντρο River West.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

θα μοιραστεί και συσίτιο οπότε όσοι πιστοί (στο μηλαράκι) προσέλθετε!!! :p

πέρα από τη πλάκα, καλή φάση που ανοίγουν τέτοια καταστήματα, αναγνωρίζει η Apple ότι υπάρχει αγοραστικό κοινό και στη χώρα μας..!!!!

Κώστας Βλαχάκης

“θα μοιραστεί και συσίτιο” ε σίγουρα μεζέ θα έχει! ahahaha :p

Iphonias

ειμαι ικανοποιημενος αλλα θα ημουν περισσοτερο αν ειχαν μηλοκαταστημα κανονικο στην Ελλαδα ετσι θα μπορουσα ανετα καμια μερα να πηγενα να εσπαγα την πλακα μου με τους υπαλληλους! (το λεω με βαση κατι που ειχα δει στο Esc για τα Apple Stores)
ΥΓ λιγο off topic ποτε αρχιζετε τα καινουργια επισοδεια Κωστα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.