Εκδρομή αγάπης από το Techblog για τη στήριξη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

Αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το Techblog θα συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της “Ε.Γ.Ν.Υ.Α.” (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων) στο Λαγονήσι όπου θα υπάρχουν προς πώληση δημιουργίες των παιδιών που φιλοξενούνται στο φιλανθρωπικό αυτό σωματείο.

Update: Το bazaar και η λαχειοφόρος αγορά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Καλές γιορτές.
Εκδρομή αγάπης από το Techblog, Εκδρομή αγάπης από το Techblog για τη στήριξη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

Εκδρομή αγάπης από το Techblog, Εκδρομή αγάπης από το Techblog για τη στήριξη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

Για τη συγκέντρωση χρημάτων θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα που θα διαθέσουν οι φίλοι της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Εκδρομή:
Όσοι έχετε χρόνο και διάθεση και θέλετε να συνδιάσετε μια χειρονομία αγάπης με εκδρομή εκτός πόλης με την παρέα του Techblog θα σας περιμένουμε με χαρά στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στο parking απέναντι από το Ασκληπείο Βούλας (παραλιακή λεωφόρος με κατέυθυνση προς Λαγονήσι) για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί. Δείτε το σημείο στον χάρτη εδώ.

Η απόσταση από τo κέντρο της Αθήνα έως τις εγκαταστάσεις της Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι περίπου 45 λεπτά και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δικό σας μεταφορικό μέσο. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εκδρομή του Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή αφήνοντας ένα σχόλιο.

Σημαντικό: Δεν υπάρχει εισιτήριο, είσοδος ή κάποιο χρηματικό ποσό το οποίο είστε υποχρεωμένοι να διαθέσετε. Ελάτε με καλή διάθεση και χαμόγελο για προσφορά! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Αν είστε επιχείρηση και θέλετε να προσφέρετε κάποιο δώρο για τη λαχειοφόρο αγορά της Ε.Γ.Ν.Υ.Α απευθυνθείτε εδώ www.egnya.gr

Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.
(Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων)
Θεμιστοκλή Σοφούλη, Λαγονήσι, Τ.Κ: 190.10 (χάρτης)
Τηλ.: 22910.72160 – 22910.70280

Εκδρομή αγάπης από το Techblog, Εκδρομή αγάπης από το Techblog για τη στήριξη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο με Ειδική Αναγνώριση και Πιστοποιημένο από το Κράτος ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας σε Α.Ν.Υ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό και κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4

Αυτό το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, το Techblog διοργανώνει μεγάλο φιλανθρωπικό event τεχνολογίας και κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4! Δηλώστε συμμετοχή, σας περιμένουμε όλους! #TechSanta

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Business agapi

Techblog, Χειρονομία Αγάπης 2012

Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς. Ωραίες οι νέες τεχνολογίες, ωραία και τα gadgets. Αυτές τις ημέρες όμως γίνεται πιο έντονη η επιθυμία να προσφέρεις σε συνανθρώπους σου που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες. Έτσι, εδώ στο Techblog, έχουμε αποφασίσει και κάθε χρόνο προσφέρουμε ένα χρηματικό ποσό ή είδη πρώτης ανάγκης σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ή σωματείο της […]

Smartphones agapi Techblog Workshop

2o Techblog Workshop Θεσσαλονίκης, Τα πρακτικά

Το Σάββατο 30 Ιουνίου η τεχνολογία μας ένωσε στο 2ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης! Φίλοι της τεχνολογίας με κοινά ενδιαφέροντα συγκεντρωθήκαμε στο κέντρο της πόλης και δημιουργήσαμε την μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα με συμμετοχές από Δράμα, Κατερίνη, Κοζάνη, Σέρρες αλλά και Λάρισα! Παράλληλα συγκεντρώσαμε τρόφιμα για τους άπορους της πόλης της Θεσσαλονίκης.