Techblog, Χειρονομία Αγάπης 2013

Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς. Ωραίες οι νέες τεχνολογίες τα smartphones και τα tablets όμως πίσω από τις συσκευές βρίσκονται άνθρωποι. Αυτές τις ημέρες γίνεται πιο έντονη η επιθυμία να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες. Έτσι, εδώ στο Techblog κάθε χρόνο προσφέρουμε ένα χρηματικό ποσό ή είδη πρώτης ανάγκης σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ή σωματείο της χώρα μας.

Φέτος συμμετέχουμε για δεύτερη χρονιά στην ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού σωματείου «Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.» (Ένωσις Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων).

Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Α.Ν.Υ. Λαγονησίου «Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.»
(Ένωσις Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων)
Θεμιστοκλή Σοφούλη Τέρμα – Τ.Θ. 143
Τ.Κ: 190 10 – Λαγονήσι Καλυβίων Αττικής
22910.72160 – 22910.70280
www.egnya.gr

Techblog, Χειρονομία Αγάπης 2013, Techblog, Χειρονομία Αγάπης 2013

Άλλα ιδρύματα και σωματεία που μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας:
Κ.Α.Α.Π., www.specialkids.gr
Η Αργώ, www.argonauts.gr
Το Χαμόγελο του Παιδιού, www.hamogelo.gr
Ελπίδα, www.elpida.org
Η Πίστη, www.pisti.gr
Φλόγα, www.floga.org.gr
Ανοιχτή Αγκαλιά, www.fkpanoixtiagalia.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

πολυ καλη κινηση απο το techblog! τοσα λεφτα πεταμε καθε χρονο, δεν ειναι τιποτα να δωσουμε εστω ενα 10ευρο που θα πανε για ανθρωπους λιγοτερο τυχερους στη ζωη. αλλα δε βλεπω καποιον αριθμο λογαριασμου!

dimitris

Οτι καλυτερο για αυτη την εποχη πολυ καλη κινηση απο το techblog ειναι και παραδειγμα διοτι μεγαλες ετεριες οπως η apple δεν δeinoun μια για φιλανθρωπικους σκοπους μπραβω κα συγχαρητήρια στο techblog!!!

Αποστόλης Τσιλιάκος

Μπράβο ρε Κώστα!Καλές γιορτές σε όλους παιδιά!!!

Ιάκωβος Μπελώνιας

@dimitris

Αγαπητέ dimitris, η Apple συμμετέχει στο φιλανθρωπικό οργανισμό (Product) Red, επικεφαλής του οποίου είναι ο Bono των U2, κατά της μάχης του AIDS από το 2006 και μέχρι στιγμής έχει προσφέρει περίπου 66 εκατομμύρια δολλάρια από πωλήσεις διαφόρων προϊόντων της στα Apple stores, τα οποίοα φέρουν την ειδική σήμανση (Product) Red και έχουν ένα ιδιαίτερο κόκκινο χρώμα.

Giorgos

Ιακωβε εχει διαφορα να κανεις φιλανθρωπια και να ψαχνεις τροπο να δικαιολογησεις τα τρελα κερδη-εσοδα σου… το αποτελεσμα ειναι το ιδιο και τελικα αυτο μετραει για τα ιδρυματα κτλ, αλλα δεν προκειται να εκτιμησω την apple και καθε apple για αυτη τη κινηση!

Στο δικο μας “ταπεινο” (μονο οικονομικα) techblog αξιζει ενα μεγαλο μπραβο.. μπραβο σας παιδια..

jonjon

Καλές γιορτές σε όλους! Ο καθένας ας βοηθήσει όπως μπορεί γιατί ως κοινωνία χάσαμε το φιλότιμο μάς 🙁

Ιάκωβος Μπελώνιας

@Giorgos

Για να προσφέρεις αυτά τα χρήματα θα πρέπει κάπως να τα βγάλεις. Έτσι κάνουν όλες οι εταιρείες ακόμα και οι διάσημοι. Βγάζουν πάρα πολλά χρήματα και μέρος τους τα δίνουν σε διάφορα ιδρύματα και οργανισμούς. Δεν υπάρχει κάτι κακό. Απλά θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψει ο κόσμος να κατηγορει την Apple, είτε κάνει σωστές πράξεις είτε δεν κάνει. Το θέμα είναι ότι προσφέρει χρήματα για έναν πολύ καλό σκοπό. Και μπράβο της. Και μπράβο σε όσες εταιρείες κάνουν το ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.