Techblog, Χειρονομία Αγάπης

Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς. Ωραίες οι νέες τεχνολογίες, ωραία και τα gadgets. Αυτές τις ημέρες όμως είναι πιο έντονη η επιθυμία να προσφέρεις σε συνανθρώπους σου που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες. Έτσι, εδώ στο Techblog, αποφασίσαμε και κάθε χρόνο θα προσφέρουμε ένα χρηματικό ποσό σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ή σωματείο.

Φέτος συμμετείχαμε στην ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού σωματείου “Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.” (Ένωσις Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων). Επισκεφτήκαμε τους χώρους του στο Λαγονήσι γνωριστήκαμε με το προσωπικό και ενημερωθήκαμε από κοντά για το σημαντικό του έργο.

Ένωσις Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων.
Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Α.Ν.Υ. Λαγονησίου “Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.”

Θεμιστοκλή Σοφούλη Τέρμα – Τ.Θ. 143
Τ.Κ: 190 10 – Λαγονήσι Καλυβίων Αττικής
22910.72160 – 22910.70280
www.egnya.gr

Άλλα ιδρύματα και σωματεία που μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας:
Το Χαμόγελο του Παιδιού www.hamogelo.gr
Ελπίδα www.elpida.org
Η Πίστη www.pisti.gr
Φλόγα www.floga.org.gr
Ανοιχτή Αγκαλιά www.fkpanoixtiagalia.gr

Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά. Όπου και όπως μπορεί ο καθένας μας ας προσφέρει όχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά και ολόκληρη τη χρονιά.

, Techblog, Χειρονομία Αγάπης

“Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.”
– Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι σωματείο αναγνωρισμένο ως ειδικώς Φιλανθρωπικό. Είχε αρχικά τον τίτλο «Σύλλογος Γονέων Ειδικών Παίδων Αθηνών – Πειραιώς» και ιδρύθηκε το 1973 από γονείς Ατόμων με Νοητική Υστέρηση (Α.Ν.Υ.), που ήθελαν να προσφέρουν στα παιδιά τους κάτι καλύτερο από τις πολύ υποβαθμισμένες μέχρι ανύπαρκτες φροντίδες της εποχής εκείνης και να τα εξασφαλίσουν για το μέλλον, όταν οι ίδιοι δεν θα είναι πια στη ζωή.
– Γενική αρχή και επιδίωξη είναι η ευτυχία των Α.Ν.Υ. και η αποφυγή της ασυλοποίησης, μέσω της αγωγής και του σεβασμού στην προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες κάθε φιλοξενούμενου.
– Οι εγκαταστάσεις της Ε.Γ.Ν.Υ.Α. περιλαμβάνουν Διοικητήριο (με την αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου, τα γραφεία Διευθυντή και Ψυχολόγου, το Ιατρείο, το Λογιστήριο και τη Γραμματεία, την υπό συγκρότηση Βιβλιοθήκη), την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, τα Μαγειρεία, τα Εργαστήρια, το Γυμναστήριο και το Φυσικοθεραπευτήριο, τα τρία κτήρια Κοιτώνων. Όλα σύγχρονες κατασκευές, που συνδέονται με στεγασμένους διαδρόμους, δομημένες σε άνετο χώρο εικοσιπέντε στρεμμάτων με πρασιές, λαχανόκηπο και σε διακριτικό, απομονωμένο χώρο το Βιολογικό Καθαρισμό. Υπάρχουν χώροι διαμορφωμένοι για υπαίθρια άθληση καθώς και μικρό υπαίθριο θέατρο. Η «ΣΤΕΓΗ» διαθέτει ιδιόκτητα μικρά λεωφορεία για τη μεταφορά των Α.Ν.Υ. (πάντοτε με συνοδό) και του Προσωπικού.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Μπράβο ρε Κώστα για αυτό ξεχωρίζεις κιόλας.Και για τον χαρακτήρα(όσο μπορούμε να σε ξέρουμε μέσω της “ηλεκτρονικής μας φιλίας”) και το χαμηλό προφίλ σου εκτός απο την πολύ καλή δουλειά σου

11888

Δεν πολυμπαινω στο τεκμπλογκ,οχι γιατι δεν μου αρεσει η τεχνολογια αλλα γιατι το κινητο εχει καταντησει πολυτελεια για μενα προς το παρον .Παραταυτα τα θερμα μου συγχαρητηρια για αυτην την πρωτοβουλια.

Ed

Εύγε! έτσι απλά και με όλη τη σημασία της λέξης!

Vaggelis St

Μπράβο ρε Κώστα για αυτό ξεχωρίζεις κιόλας.Και για τον χαρακτήρα(όσο μπορούμε να σε ξέρουμε μέσω της «ηλεκτρονικής μας φιλίας») και το χαμηλό προφίλ σου εκτός απο την πολύ καλή δουλειά σου.Εύγε! έτσι απλά και με όλη τη σημασία της λέξης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog για καλό σκοπό και κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4

Αυτό το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, το Techblog διοργανώνει μεγάλο φιλανθρωπικό event τεχνολογίας και κλήρωση με δώρο ένα PlayStation 4! Δηλώστε συμμετοχή, σας περιμένουμε όλους! #TechSanta

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Business agapi

Εκδρομή αγάπης από το Techblog για τη στήριξη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

Αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το Techblog θα συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της “Ε.Γ.Ν.Υ.Α.” (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων) στο Λαγονήσι όπου θα υπάρχουν προς πώληση δημιουργίες των παιδιών που φιλοξενούνται στο φιλανθρωπικό αυτό σωματείο.

Business agapi

Techblog, Χειρονομία Αγάπης 2012

Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς. Ωραίες οι νέες τεχνολογίες, ωραία και τα gadgets. Αυτές τις ημέρες όμως γίνεται πιο έντονη η επιθυμία να προσφέρεις σε συνανθρώπους σου που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες. Έτσι, εδώ στο Techblog, έχουμε αποφασίσει και κάθε χρόνο προσφέρουμε ένα χρηματικό ποσό ή είδη πρώτης ανάγκης σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ή σωματείο της […]