Eric Schmidt, Από CEO της Google Γενικός Γραμματέας εμπορίου της Αμερικής;

Ο πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama είναι γνωστός fan της Google και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, η γνωστή εταιρία και εκείνος μοιράζονται το ίδιο όραμα, αυτό της ριζικής αλλαγής του κόσμου, προς το καλύτερο φυσικά. Σύμφωνα με τα Αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης η σχέση αυτή ετοιμάζεται να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω.

, Eric Schmidt, Από CEO της Google Γενικός Γραμματέας εμπορίου της Αμερικής;

Ο Eric Schmidt είναι αυτό που θα λέγαμε ο άνθρωπος του προέδρου, τουλάχιστον όσο αφορά το κομμάτι της τεχνολογίας, αφού από το 2008 όταν και ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του Obama ως και σήμερα, ο Schmidt έχει λάβει διάφορα πόστα στο επιτελείο του μετέπειτα προέδρου.

Ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας Εμπορίου της κυβέρνησης Obama, ο Gary Locke, αναλαμβάνει το πόστο του πρέσβη των H.Π.Α. στην Κίνα και στα μάτια του Eric Schmidt o Obama βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Φυσικά τον τελευταίο λόγο έχει ο CEO της Google, ο οποίος δύσκολα θα αφήσει το πόστο του σε μια κρίσιμη καμπή της αγοράς κατά την οποία η Google μάχεται ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα (βλ. Android για smartphone (2.3) και Tablet (3.0), Chrome κ.λ.π.).

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G.

αααα πες το μας έτσι… γιαυτό η Google είναι παντού και θέλει τα πάντα. είναι η κυβέρνηση από πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.