Το ταχύτερο δίκτυο 3G είναι 84 Mbps

Οι Δανοί και Σουηδοί καταναλωτές θα έχουν σύντομα τέσσερις φορές ταχύτερες ευρυζωνικές υπηρεσίες, καθώς οι ταχύτητες στο δίκτυο του παρόχου 3 αυξάνονται αλματωδώς από τα 21 Mbps στα 84 Mbps. Αυτή η τεράστια αύξηση προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία εφαρμογών Internet, όπως η κοινωνική δικτύωση, τα online παιχνίδια και οι βιντεοδιασκέψεις, για χρήστες εν κινήσει.

Για να βελτιωθεί σημαντικά η κάλυψη, η αναβάθμιση θα υλοποιηθεί μέσω νέου δικτύου 3G στα 900 MHz, το πρώτο στη Σουηδία, το οποίο θα προμηθεύσει και θα υποστηρίξει η Ericsson.

Η τριετής σύμβαση μεταξύ της Ericsson και της 3 περιλαμβάνει την αναβάθμιση στη δυνατότητα HSPA Evolution για το υπάρχον 3G δίκτυό της, μέσω των 42 Mbps, στα 84 Mbps, καθώς και ένα νέο δίκτυο ασύρματης πρόσβασης WCDMA/HSPA στη μπάντα συχνοτήτων των 900 MHz. Επιπλέον, η Ericsson παρέχει οπτική και μικροκυματική μεταφορά μέσω IP, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης. Η υλοποίηση θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2010. 

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

καλα εχουμε ξεφυγει τελειως…εμεις ομως ή οι άλλοι;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

με τους Ελληνες καταναλωτες τι θα γινει???

Staf

Εμας μας δουλευουν κανονικα παιδια.Με το 3G λενε πιανεις ταχυτητες μεχρι 21.6 ΜΒit(Cosmote) και πραγματικα αμφιβαλλω αν πιανουμε 1MBit.
Αντε ρε παμε ολοι Σουηδια..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Ericsson USA

Ericsson: Πρόστιμο 206 εκατ. δολαρίων από τις ΗΠΑ

Η Ericsson καλείται να πληρώσει πρόστιμο 206,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική δικαιοσύνη για να διευθετήσει μια υπόθεση διαφθοράς που συνδέεται με τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ.

Business Ericsson

Ericson: Νέο πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων

Η Ericsson θα καταβάλει πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων και παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραβίαση των διατάξεων περί δωροδοκίας του νόμου για τις πρακτικές διαφθοράς στο εξωτερικό.

Business Ericsson

Νέος γύρος απολύσεων στην Ericsson – Αποχωρούν 8500 εργαζόμενοι

Η Ericsson σκοπεύει να απολύσει 8.500 υπαλλήλους της παγκοσμίως στο πλαίσιο προγράμματος εξοικονόμησης κόστους της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Business Ericsson

Η Ericsson προχωρά σε περικοπή 1.400 θέσεων εργασίας στη Σουηδία

Η Ericsson σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.400 θέσεις εργασίας στη Σουηδία στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χιλιάδες απώλειες θέσεων εργασίας σε άλλες χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ.