Ericsson, Πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως IPTV αναβάθμιση

Η Chunghwa Telecom, ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος της Ταϊβάν, επέλεξε την Ericsson για την ανάπτυξη και ενσωμάτωση της νέας IPTV πλατφόρμας, που θα προσφέρει multi-screen διαδραστικές multimedia υπηρεσίες σε περισσότερους από 900.000 συνδρομητές.

, Ericsson, Πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως IPTV αναβάθμιση

Η νέα πλατφόρμα θα αντικαταστήσει το υπάρχον σύστημα IPTV της Chunghwa και θα ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για περιεχόμενο οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων, των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, των smartphones και των tablets.

Η συμφωνία με την Chunghwa Telecom περιλαμβάνει, επίσης, τη Multiscreen TV της Ericsson και την υπηρεσία Ericsson Media Connect (IPTV Remote). Οι νέες υπηρεσίες αναμένεται να είναι διαθέσιμες στους συνδρομητές το Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με έρευνα για την ψηφιακή τηλεόραση, ο αριθμός των IPTV συνδρομητών παγκοσμίως αναμένεται να σημειώσει ραγδαία αύξηση τα επόμενα πέντε χρόνια, από 35 εκατομμύρια στο τέλος του 2010 σε 155 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2016. Πάνω από το 70% των 120 εκατομμυρίων νέων συνδρομητών αναμένεται να είναι από την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

Μέσω των συμβουλευτικών υπηρεσιών και της εφαρμογής συστημάτων, η Ericsson θα είναι η ανάδοχος εταιρεία, καλύπτοντας διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων σε video servers, λύσεις διαχείρισης περιεχομένου και εγκατάσταση set-top boxes.

, Ericsson, Πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως IPTV αναβάθμιση

, Ericsson, Πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως IPTV αναβάθμιση

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan

3.95€ ενοικιαση για 24 ωρες ;
Ευχαριστω δεν θα παρω.

Κώστας Βλαχάκης

Καλά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στο άρθρο. Αυτό το παρατήρησες στην εικόνα και ίσως είναι ενδεικτικό. Πάντως μια τανία Blu-Ray στο Video Club της γειτονιάς μου έχει 2.10 ευρώ για μια μέρα και τρώω το πήγαινε-έλα με το αυτοκίνητο/ βενζίνη για να την πάρω και να την επιστρέψω. Όλα σχετικά είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Ericsson USA

Ericsson: Πρόστιμο 206 εκατ. δολαρίων από τις ΗΠΑ

Η Ericsson καλείται να πληρώσει πρόστιμο 206,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική δικαιοσύνη για να διευθετήσει μια υπόθεση διαφθοράς που συνδέεται με τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ.

Business Ericsson

Ericson: Νέο πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων

Η Ericsson θα καταβάλει πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων και παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραβίαση των διατάξεων περί δωροδοκίας του νόμου για τις πρακτικές διαφθοράς στο εξωτερικό.

Business Ericsson

Νέος γύρος απολύσεων στην Ericsson – Αποχωρούν 8500 εργαζόμενοι

Η Ericsson σκοπεύει να απολύσει 8.500 υπαλλήλους της παγκοσμίως στο πλαίσιο προγράμματος εξοικονόμησης κόστους της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Business Ericsson

Η Ericsson προχωρά σε περικοπή 1.400 θέσεων εργασίας στη Σουηδία

Η Ericsson σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.400 θέσεις εργασίας στη Σουηδία στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χιλιάδες απώλειες θέσεων εργασίας σε άλλες χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ.