Ericsson και Telstra, Προσφέρουν πρώτες Mobile Broadband 21Mbps

Η Ericsson και η Telstra πέτυχαν μια πρωτιά για τον κλάδο: Την επιτυχή ενεργοποίηση της λειτουργίας HSPA Evolution με μέγιστες ταχύτητες δικτύου έως και 21 Mbps στο εμπορικό δίκτυο Next G της Telstra και την πρώτη κλήση δεδομένων στον κόσμο στο πρόσφατα ενεργοποιημένο δίκτυο. Για πρώτη φορά, ένα εμπορικό δίκτυο αξιοποιεί τις προηγμένες και προτυποποιημένες βελτιώσεις που ονομάζονται HSPA Evolution.

Αυτή η βελτίωση δίνει νέα διάσταση στην εμπειρία ευρυζωνικής πρόσβασης, παρέχοντας σημαντικά ταχύτερη περιήγηση στο Internet και λήψη αρχείων, ακόμη και από πολλές σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις. Με το HSPA Evolution, οι πάροχοι θα αυξήσουν τη χωρητικότητα των δικτύων και θα μειώσουν τα κόστη παροχής κινητών ευρυζωνικών υπηρεσιών.

Πρόσφατα η Cosmote ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2009 θα προσφέρει Mobile Broadband 21Mbps στα πακέτα Internet on The Go. Ίσως να βασιστεί στη λύση της Ericsson.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SolitaryX88

Παρόμοιες ανακοινώσεις του HSPA+, HSPA “E”, LTE πρέπει να έχουν την εξής απάντηση…
Κάτσε να έχουμε παντού HSPDA 3.6/7.2 και μετά βλέπουμε για μεγαλύτερες ταχύτητες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Ericsson USA

Ericsson: Πρόστιμο 206 εκατ. δολαρίων από τις ΗΠΑ

Η Ericsson καλείται να πληρώσει πρόστιμο 206,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική δικαιοσύνη για να διευθετήσει μια υπόθεση διαφθοράς που συνδέεται με τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ.

Business Ericsson

Ericson: Νέο πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων

Η Ericsson θα καταβάλει πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων και παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραβίαση των διατάξεων περί δωροδοκίας του νόμου για τις πρακτικές διαφθοράς στο εξωτερικό.

Business Ericsson

Νέος γύρος απολύσεων στην Ericsson – Αποχωρούν 8500 εργαζόμενοι

Η Ericsson σκοπεύει να απολύσει 8.500 υπαλλήλους της παγκοσμίως στο πλαίσιο προγράμματος εξοικονόμησης κόστους της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Business Ericsson

Η Ericsson προχωρά σε περικοπή 1.400 θέσεων εργασίας στη Σουηδία

Η Ericsson σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.400 θέσεις εργασίας στη Σουηδία στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χιλιάδες απώλειες θέσεων εργασίας σε άλλες χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ.