Techblog Eshop: Θήκες, αξεσουάρ, gadgets

Το Techblog Eshop, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Techblog μετράει μόνο μερικούς μήνες ζωής όμως όλοι εσείς οι φίλοι της τεχνολογίας το έχετε αγκαλιάσει και πραγματοποιείτε τις αγορές σας σε αξεσουάρ και θήκες για το αγαπημένο σας smartphone και tablet παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη.

Αυτή τη στιγμή η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει θήκες για δημοφιλή μοντέλα smartphones:
Alcatel
HTC
Huawei
iPhone
Lenovo
LG
Lumia
Nexus
Nokia
Samsung
Sony

Θήκες για δημοφιλή μοντέλα tablets:
iPad
Nexus
Samsung

Καθώς και μια πλούσια γκάμα σε αξεσουάρ και gadgets:
Handsfree
Powerbanks
Ακουστικά
Φορτιστές

Μην παραλείψετε να ρίξετε και μια ματιά στις προσφορές με εκπτώσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα και φυσικά στην κατηγορία με τα νέα προϊόντα που παραλαμβάνουμε κάθε εβδομάδα.

Techblog Eshop: Θήκες, αξεσουάρ, gadgets, Techblog Eshop: Θήκες, αξεσουάρ, gadgets

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sakis

Βάλτε και Meizu βρε παιδιά. Δεν μπορούμε και βρούμε πουθενά

Ekimolaos

@Κώστας Βλαχάκης
Κώστα να μπεις και στο skroutz να σε μάθουν κι άλλοι! Σίγουρα θα σε συμφέρει, τα έξοδα για το skroutz θα τα βγάζεις εύκολα, όποιος βλέπει “techblog” εκεί θα πατάει! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,