Τι προϊόντα θα θέλατε να έχει περισσότερο το Techblog Eshop

Το Techblog Eshop έχει ανοίξει τις πύλες του και σας ευχαριστούμε πολύ τόσο για τα θετικά σας σχόλια όσο και για τις πρώτες σας αγορές! Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε επιλεγμένα προϊόντα σε καλή τιμή μαζί με άμεση και άψογη εξυπηρέτηση πριν και μετά την αγορά τους.

Στην προσπάθειά μας να γίνουμε καλύτεροι και να προσφέρουμε περισσότερα προϊόντα με ενδιαφέρον σας καλούμε να επιλέξετε έως και 5 κατηγορίες προϊόντων που θα θέλατε να έχει περισσότερο το Techblog Eshop. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

Τι προϊόντα θα θέλατε περισσότερο στο Techblog Eshop, Τι προϊόντα θα θέλατε να έχει περισσότερο το Techblog Eshop

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DimitrisZ

Aν μπορειτε θηκες για κινητα με ελλειψη αξεσουαρ 🙂

Λευτέρης

Κώστα υπάρχει περίπτωση να φέρεις τις protective case coral για Galaxy s6 edge? Τη γνήσια.

χαρης

Εγω θα ηθελα να εχει tempered glass για g2. Αλλα πιστευω οτι θα υπαρχει συντομα ακομα αρχη ειναι.

george

Ακουστικά σε ένα εύρος τιμών 50-150. Επίσης φορητούς ενισχυτές dac. Μας έχει φάει η κίνα.

alex

κωστα προιοντα της xiaomi αν μπορεις να φερεις powerbanks ακουστικα κτλπ και σχετικα φτηνα ειναι κ πολυ ποιοτικα

tasos

Κινητά με τιμές skroutz μπορούμε να έχουμε?

RigoMS

Θήκες από καουτσούκ γτ η σιλικόνη”χοντραίνειπολυ το κινητό, για περισσότερα smartphone…μόνο για iPhone βρίσκεις…

pazzo

Θα συμφωνήσω με τον tasos. Άμα καταφέρετε να φέρετε και κινητά, έστω και λίγα μοντέλα, σε τιμές ανάλογες του σκρουτζ θα έχετε επιτυχία. γιατί το κοινό που σε ακολουθεί λογω του site το έχεις.

Μάνος

Και εγώ θα συμφωνήσω με τον tasos και τον/την pazzo.Ας φέρεται και λίγα κινητά αλλά σε καλές τιμές!

Nasos

Κωστα καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια!!προσωπικα θα ηθελα να δω στο eshop καποια vfm κινητα.τι εννοω;εφ οσον εχεις τις γνωσεις και ξερεις τι παιζει στην αγορα να συγκεντρωσεις 5,6 εταιριες-μαρκες και να βαζεις τα πιο vfm κινητα,ετσι ωστε να ξερουμε που θα απευθυνθουμε οταν ειναι να αλλαξουμε συσκευη.επισης δεν θα με χαλαγε να δω προιοντα για υπολογιστες.

φανης

ολα σε τιμες κατω του http://www.skroutz.gr

Νικος

Να φερνετε απο διαφορες μαρκες αξεσουαρ ωπος lenovo η alcatel.Σας ευχαριστουμε

jonjon

Έξυπνα προϊόντα! Σε καλές τιμές , αν βρούμε καμία άκρη και φέρουμε και γκάτζετακια της Xiaomi θα ήταν σούπερ! Καλή αρχη;-)

Βαγγος

Συμφωνω με τον χαρη κι εγω θελω για το g2 tempered glass xd της nillkin η καποιας αξιοπιστης εταιριας 🙂

kostasrodos

Γενικα αξεσουαρ για HTC δε βλεπω και αν μπορειτε tempered glass protectors. Καλη αρχη.

paris xxx

αν ειναι ευκολο Κωστα μεσω του Site σου να μας δεινεις τη δυνατοτητα να αγοραζουμε κινητα Xiaomi, Sharp, Meizu κτλ. τα οποια με λιγο ψαξιμο τα βρησκεις βεβαια, αλλα ποτε δεν εμπιστευεσαι καποιο site του εξωτερικου. Ευχαριστω

Dimitris77

Καλη αρχη ευχομαι. Συμφωνω με τους φιλους παραπανω, ολα αυτα χρειαζονται. Θα ζητησω κι εγω δυο πραγματακια που δεν υπαρχουν στο poll. Προστατευτικες μεμβρανες εστω και σε μικρη ποσοτητα, για οσους (λιγους θαρρω) δεν εχουν Gorilla glass στα κινητα τους. Φορητα ηχεια και ασυρματους φορτιστες. Αυτα τα ολιγα, ευχαριστω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Techblog Eshop

Techblog Eshop: Δώρο καπελάκι Techblog με αγορές άνω των 29,90€

Εχθές το πρωί παραλάβαμε την πρώτη παρτίδα με καπελάκια Techblog και από σήμερα είναι διαθέσιμα στο Techblog Eshop, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Techblog! Για να γιορτάσουμε τα πρώτα μας βήματα στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, σας το κάνουμε δώρο.

Business Techblog Eshop

Techblog Eshop: Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Techblog

Το σκεφτόμασταν καιρό και πλέον είναι γεγονός! Αγαπητοί Techbloggers αυτό είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του Techblog, το Techblog Eshop με επιλεγμένες θήκες και αξεσουάρ για smartphones και tablets, παράδοση σε 24-48 ώρες και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 29,90 ευρώ και πάνω.