F2G και Q, Online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal με bonus δώρο

Η WIND εξασφαλίζει πρώτη για τους πελάτες F2G και Q, online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal, χαρίζοντάς τους παράλληλα bonus κάθε φορά που κάνουν ανανέωση του χρόνου τους online. Συγκεκριμένα κάθε φορά που οι χρήστες F2G & Q κάνουν online ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους, αποκτούν αυτόματα bonus από 2€ μέχρι και 6€, για κάθε ανανέωση που κάνουν από 10€ και πάνω.

Η υπηρεσία PayPal – που πρώτη η WIND στην Ελλάδα αξιοποιεί για την online ανανέωση χρόνου ομιλίας – δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς ο χρήστης αποφεύγει την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση των στοιχείων του και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να συνδεθεί στο λογαριασμό του. Και όλα αυτά σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας και κρυπτογράφησης.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εφαρμογές για Smartphone’s myF2G & myQ συνεχίζουν να αυξάνουν τις δυνατότητες τους και να πρωτοπορούν, καθώς είναι οι πρώτες εφαρμογές στην Ελλάδα που παρέχουν σε πελάτες καρτοκινητής τη δυνατότητα για real time Mobile ανανέωση χρόνου ομιλίας on the move μέσω του PayPal.

Υπενθυμίζεται ότι οι online πλατφόρμες www.f2g.gr & www.myQ.gr καθώς και οι εφαρμογές για Smartphone’s myF2G & myQ, εξασφαλίζουν στους χρήστες, άμεση ενημέρωση για το υπόλοιπο τους ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν και να ενεργοποιούν αποκλειστικά online πακέτα καθώς και extra δωρεάν bonus ομιλίας, SMS ή MB με κάθε login που κάνουν. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν και κερδίζουν και extra bonus από 120 έως και 300  λεπτά ομιλίας προς WIND /Q, με κάθε online ανανέωση από 10€ και 20€ και άνω, αντίστοιχα.

, F2G και Q, Online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal με bonus δώρο

, F2G και Q, Online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal με bonus δώρο

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Ισχύει και για το καρτο-internet της Wind; Αν ισχύει θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

Darth

μακριά και αγαπημένου από χρήση πιστωτικής(είτε προπληρωμένης είτε κάποιας αλλάς) τώρα που συναλλαγές τραπεζικές παρακολουθούνται από το κράτος (βάση νόμου) για να φορολογήσουν και αυτές, αγορές άπω το εξωτερικό κλπ κλπ πλέον κατέληξα στο western union κλπ κλπ να μην μπλέκω ονομαστικά δλδ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.