Facebook, ολοκλήρωσε την αξίας 19 δισ. εξαγορά του WhatsApp

To Facebook έχει έρθει σε συμφωνία εξαγοράς με το WhatsApp από τον Φεβρουάριο αλλά για να ολοκληρωθεί το deal αξίας 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων έπρεπε να προηγηθούν κάποιες διαδικασίες. Την Παρασκευή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε την έγκρισή της και δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις μέρες και η εξαγορά πραγματοποιήθηκε ήδη.

Πλέον και επίσημα το WhatsApp είναι στα χέρια του Facebook ενώ και ο συνιδρυτής και CEO Jan Koum ανήκει πλέον στην ομάδα του Zuckerberg.

Με την ανακοίνωση της εξαγοράς εκφράστηκαν φόβοι για το κατά πόσο θα είναι προστατευμένα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, ενώ το WhatsApp “υποσχέθηκε” ότι δεν θα δίνει τα δεδομένα αυτά. Τώρα που η εφαρμογή ανήκει στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, περιμένουμε να δούμε τι θα αλλάξει.

facebook whatsapp, Facebook, ολοκλήρωσε την αξίας 19 δισ. εξαγορά του WhatsApp

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

R. I. P.

Genesis

πολλά λεφτά….κάτι μου λέει ότι αυτή η εξαγορά δεν έγινε για καλό

Τομ

Παρα πολλα τα λεφτα. Οτι και να γινει ομως υπαρχει και το viber και το kik και το line. Και μεχρι να χαλασουν κι αυτα θα εχουν βγει κι αλλα.

Enzo

Έχω την αίσθηση ότι εδώ στην Ελλάδα δείχνουμε ούτως ή άλλως μια προτιμηση στο viber. Εγώ έπεσα από τα σύνεφα όταν έμαθα ότι το what’s up έχει σχεδόν τετραπλάσιο αριθμό χρηστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.