Foxconn, 2.6 δισ. δολάρια για νέο εργοστάσιο αποκλειστικά για την Apple

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η Innolux, που ανήκει στην Foxconn, σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο 6ης γενιάς αξίας 2.6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα παρέχει οθόνες αποκλειστικά για την Apple. Οι 2 εταιρείες κατέληξαν σε αυτή την συμφωνία ύστερα από επείγουσα έκκληση της Apple προς την Foxconn με την συμφωνία να ανακοινώνεται την Πέμπτη.

Το νέο εργοστάσιο θα ξεκινήσει την αποκλειστική παραγωγή panel για την Apple μέχρι το τέλος του 2015. Η εγκατάσταση των μηχανημάτων θα αρχίσει τον επόμενο μήνα, αφού η Innolux έλαβε επείγουσα έκκληση από την Apple για αποκλειστική παραγωγή. Η Foxconn Technology Group αναμένεται να ξοδέψει τα επόμενα 2 χρόνια 2.6 δισεκατομμύρια δολάρια για το εργοστάσιο, στο οποίο θα δουλεύουν 2300 εργάτες.

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, όπως την τεχνολογία των οθονών που θα κατασκευάζουν ή για ποιες συσκευές προορίζονται. Αλλά τα τελευταία χρόνια από ότι η φαίνεται η Innolux εκτόπισε σταδιακά την Samsung από προμηθευτή οθονών.

Η Innolux είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστή LCD οθονών στην Taiwan και η Apple χρησιμοποιεί τεχνολογία LCD για τα περισσότερα προϊόντα της, όπως τα iPhone, iPad, MacBooks και iMac.

foxconn 2.6billion display factory, Foxconn, 2.6 δισ. δολάρια για νέο εργοστάσιο αποκλειστικά για την Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.